Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

zatn o ette yeterince vardı yağı.bide bu yemek haslama olduğu için gerek yok bence yağa..onun o saf hali daha güzel..katılıyorumcanım sana..eşin doğulu galiba doğulular genelde çok yağlı baharatlı sever..:))sende egelisin galiba..:))))

Alışkanlıklar çok önemli canım. Benim kendi ailemde sebzeyi çok sever,yemekleri az yağlı yapar annem, ben de öyle alışmışım yağ tadı gelince yiyemiyorum. Salataya bile çoğu zaman yağ koymam ya da çok az koyarım, yani diyet amaçlı değil alışkanlık. Ama eşimin ailesi acayip derecede yağlı tuzlu etli seviyo, 6 yıl oldu evleneli hala alışamadım onları düzenine.

Yok cnm yaa, esim de ben de istanbulluyuz. Oyle yoresel aliskanliklarimiz yok. Aliskanlik sadece. Ben bi yemek yapiyorum, esim onu yemek icin cezvede yagli sos hazirlayip, dokup oyle yer. Vucudun yaga da ihtiyaci var diyo. O kadar yag 10 vucuda yeter, artar...Evlendikten sonra kilo almamin sebebi bu. Esim yemek yapar, cok sever, tabi yagli yapiyo. Elestirince de cok kiziyo. Senin yemeklerin hasta yemegi diyo. Ben de yagsiz yapmam, ama az yagli yaparim. Nefret ederim vicik vicik ustunde yag yuzen yemekten. Mesela benim sulu yemeklerimin suyuna bakinca yag boncuk boncuk gorunur suyun ustunde, ama esim yapinca suyun ustunu tamamen kaplar. Ayri pisircez sanirim, tek care, o kendine ben kendime

iyki varsınız sayenizde motive olup zayıflıyorum...bu sabah tartıda 65.00 kg. gördüm kendimi...dün akşam sadece naneli yoğurt yedim.sabahta 1 tane yumurta yedim ve sirkeli su öncesinde tabiki...acıktım şimdi.nescafe içeyim bari...

Simdi aklima bir fikir geldi, eti yapip dolaba koyduk. Hem etin yagi hem de becel donar ustunde ben onlari kocam gormeden kasikla yuzunden alip atiym. Cunku kiyamiyorum, o da yemesin, zaten ailesinde her hastalik var. O da hasta olcak diye korkuyorum. Damar tikanikligi falan, Rabbim korusun, bir cinlik yapiym de atiym yaglari cope

Farketmeyecekse hiç durma yap. Bazen kahvaltıya sucuk falan pişirince ben de öyle yaparım. Çaktırmadan süzerim yağını

evet canım alışkanlı o ozaman.benim eşimde ben biraz fazla kaçırayım.çok koydun die uyrır.ben şanslıyım okonuda..akşmada 18:30 gibi evde oluyorum yemek ne yapıp yicem bilmiorum artık..salata yapar yeriz artıkk..:)))

Farketmeyecekse hiç durma yap. Bazen kahvaltıya sucuk falan pişirince ben de öyle yaparım. Çaktırmadan süzerim yağını

k sucuk dedin aklima geldi, sucuk zaten yagli bisey, pisirince dibine yagi suzulur. Benim herif ona da yag koyuyo...offff...farketmez, yapim o cinligi...

Hoş geldin aramıza canım..
Sen de tam bizim topiğe aitsin Pınar, çünklü bu topiktekiler de genelde 3-5 yıllık evli bir çocuklu yada hiç çocuksuz, hatta bebiş düşünüyor, hatta aynı anda üzgün aynı anda sevnçli olabiliyoruz, bazı günler hepimiz kaçırıyor bazı günler toparlanıyoruz....

ozaman doğru yerdeyimm...çok hırslandım kesinlikle yemicem artık öle çok..burayı neden daha önce bulmamışım ben yaw..

günaydın hanımlar
dün akşamki menümü yazim pirinçli ıspanaka yemeği yrm tabak üstüne 3 ymk kaşığı yoğurt
yrm tabak kadar makarna
göbek roka salata
1 dilim çavdar ekmeği uzun zamandan sonra ilk kez yedim
makrna yemesem ii olurdu ama tekçeşitte yiyememki
ya ben bu saat işini tutturamıorum dün 8 di yemek yediğimizde hatta başladıgımızda
eşim geç gelio napıcam bilmiorum birde regl oldum benden kilo bildirimi beklemeyin plissss
yani kilo vermemi

Bozma moralini senin zayıfladığını gördükçe değiştircektir alışkanlıklarını benimkide biliyorsunuzdur şeker hastası benim zayıfladığımı gördükçe bende senin gibi yicem demeye başladı daha bir ay felan oldu işte 6 kilo vermiş hem şekeri düştü hem sağlıklı besleniyor yemekler ağır gelmeye başladı yemiyor artık istemiyordda sen yavaş yavaş eğitirsin onu benimkide sanayağı çok severdi. şimdi bıraktı kesinlikle yemek istemiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…