Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

canım benimkide yağlı sever. benim yaptıklarıma o da hastane yemeği der sen düşündüğün gibi yağlar donunca kaşıkla al. anlamaz bile
slm kızlar nasılsınız
2 haftadır yoktum yazamadım sayfa ne kadar ilerlemiş böyle maşallah size süper gidiyosunuz
hoşgeldin atacım . nasılsın?
Kızlar imdat

bu aralar çok yiyiyorumm Öğlen su böreği çorba ikide dolma yedim ve salata

şifa olsun bedenine. simurgh güzel tavsiyelerde bulunmuş. bide kendine telkinlerde bulunabilirsin. tokum tokum . vücudumun yakıta ihtiyacı yok gibi telkinlerde bulunabilirsin

akşam misafirler vardı yemekte. herşeyden birer kaşık yedim. 2 tane kurabiye yedim. 2 dilim karpuz.
sabah sahanda yumurta yanında da beyaz peynir yedim ekmeksiz. elma çayı içtim
su az içtim bugün. açlık oluştu . birazdan ara öğünümü yiyecem. evde birşeyler hazırladım getirdim yanıma.
akşam zayıfladığımı söylediler. çok hoşuma gitti bunu duymak.

hoşgeldin pınar burası çok güzel bir yer. takip edersen sende kiloalrından kurtulacaksın

hoşbulduk cnm..inanmıcaksın ama sabah farkettim bu topiği..şimdiden müptelası oldum.kilo verip o lisede klio vermiş halimi görmek istiyorumm..bu haft asonu açıköğretim sınavlarım var biraz stres var yani ama inş. sıkı tutucam deiyeti..

inşallah istediğin kiloya geldiğin günleride göreceksin. ama biraz sabır. hemen kilo vermek zor. bizler yavaş yavaş veriyoruz gayette güzel gittiğini görüyorum.
sınavlarında başarılar diliyorum sana. kaçıncı sınıf?

Kizlar, bisi dicem ama kizmayin, bizim yarin tatil ya is, bu aksam biraz kacircam, haberiniz olsun. Deniz mahsulleri kizartma yapcaz...Ama yarin telafi ederim. Yuzmeye giderim...Egzersiz yaparim evdeyim yarin nasilsa. Yuruyus de yaparim. Simdiden vicdan azabi cektim. Bi de az yicem.

1.sınıf canım bankacılık ve sigotacılık ..dersçalışıyorum harıl harıl..
Allah zihin açıklığı versin. daha yolun başındasın. bi bakmışın mezun olmuşsun
kaçır canım hakkındır senin. arada bir kaçırmak iyidir. zaten bu vicdanla sen az yersin akşama

afiyet olsun canım..ne dicem bende bir diyet litesi var..dilerseniz size atbilirm burdan ama nasııl atabilirm bilmiyorum...on abakarakta yapabilirzzz:)))

bu tablo halinde ama onu nasıl buraya gönerim bilmiorum kopyala yapıştır diorum tablo diilyazılar çıkıoo ölede çıknca çok karışık oluoo

çok acıktım biraz leblebi yedim
ha bi de bugün iş çıkışı keten tohumu alıcam çok yararları varmış ben bu diyete başladıktan
sonra biraz kabızlık sıkıntım oldu keten tohumu denicem başka önerisi olan var mı?

kızlar ben de masabaşı çalışıyorum tüm gün oturuyorum bu sebepten dolayı biraz sırt ağrıları çektim netten araştrdım pilates iyi geliyormus neyse pilatesle ilgili yerli yabancı bir sürü video izledim ve tam bir haftadır pilates yapıyorum her aksam yaklaşık 40 45 dk sürüyor.yediklerimeede dikkat ediyorum sebze ağırlıklı besleniyorum gerçi az yemeye başlayalı 3 hafta kadar oldu pilatese daha geç başladım.bu süre zarfında kilo verdim ve inceldim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ama daha devam edeceğim 63 kilo ile başladım bu sabah 59.8 çıktım inanılmaz mutluyum çok su içiyorum meyve yiyorum ve tabiki pilates sırt ağrılarım geçti.tavsiye ederim size elbette herkesin metabolizması farklıdır ama bende böyle bir etki oldu:)isteyince oluyormus gerçekten.

hoşbulduk canım çıkmaya hazırlanıyorum bende
sen nasılsın

hoşgeldin hande. platese gittim bende geçen yıl ama sakatlanıyordum resmen. sırtlarım belim mahvoldu. bana hiç iyi gelmedi gözüm korkuyor benim ondan . sana iyi geldiyse ne güzel. maşallah iyide kilo vermişsin 3 haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…