canım benimkide yağlı sever. benim yaptıklarıma o da hastane yemeği derYaa kizlar, dun et haslama yapalim dedik esimle. Dolapa koyalim, eve geldigimizde hazir yemek olsun diye 1 tencere klasik, patatesli soganli haslama...Saglikli da...Neyse, esim mutfagi sever, yemegi de o yapti zaten. Etleri koydu tencereye, suyunu tuzunu da koydu. Sonra bi baktim paat diye 1 yemek kasigi dolusu becel yag koydu. Kizdim, ne gerek var, niye koyuyosun, et zaten orta yagli. Ben annemden oyle gordum. Etin yagi yeter yani bence. Bana demesinmi, sana kalsa hasta yemegi yicez, boyle lezzetli olur diye. Yaa bnm fikrim, yemekleri az yagli tuketmek. Zaten cikolata, pasta, abur cabur dan fazla fazla yag aliyoruz. Sinir oldum. Ailesi de boyle, bir pilav yaparlar, yag icinde. yutarken midem kalkar. Pirinc tadi degil yag tadi alirim. Hep de hastalar ayrica. Seker, kolesterol, tansiyon, damar, reflu...Oyle yagli yersen olacagi bu. Benim annem 60 yasina geldi. Masallah hic bir hastaligi yok. Ben de bu tarz yagli yemek aliskanligiyla yasamak istemem dogrusu...Moralim bozuldu paylasmak istedim.
hoşgeldin atacımslm kızlar nasılsınız
2 haftadır yoktum yazamadım sayfa ne kadar ilerlemiş böyle maşallah size süper gidiyosunuz
Kızlar imdat
bu aralar çok yiyiyorumm Öğlen su böreği çorba ikide dolma yedim ve salata
hoşgeldin pınarburası çok güzel bir yer. takip edersen sende kiloalrından kurtulacaksın
hoşbulduk cnm..inanmıcaksın ama sabah farkettim bu topiği..şimdiden müptelası oldum.kilo verip o lisede klio vermiş halimi görmek istiyorumm..bu haft asonu açıköğretim sınavlarım var biraz stres var yani ama inş. sıkı tutucam deiyeti..
inşallah istediğin kiloya geldiğin günleride göreceksin. ama biraz sabır. hemen kilo vermek zor. bizler yavaş yavaş veriyoruz gayette güzel gittiğini görüyorum.
sınavlarında başarılar diliyorum sana. kaçıncı sınıf?
Allah zihin açıklığı versin. daha yolun başındasın. bi bakmışın mezun olmuşsun1.sınıf canım bankacılık ve sigotacılık ..dersçalışıyorum harıl harıl..
Kizlar, bisi dicem ama kizmayin, bizim yarin tatil ya is, bu aksam biraz kacircam, haberiniz olsun. Deniz mahsulleri kizartma yapcaz...Ama yarin telafi ederim. Yuzmeye giderim...Egzersiz yaparim evdeyim yarin nasilsa. Yuruyus de yaparim. Simdiden vicdan azabi cektim. Bi de az yicem.
Kizlar, bisi dicem ama kizmayin, bizim yarin tatil ya is, bu aksam biraz kacircam, haberiniz olsun. Deniz mahsulleri kizartma yapcaz...Ama yarin telafi ederim. Yuzmeye giderim...Egzersiz yaparim evdeyim yarin nasilsa. Yuruyus de yaparim. Simdiden vicdan azabi cektim. Bi de az yicem.
afiyet olsun canım..ne dicem bende bir diyet litesi var..dilerseniz size atbilirm burdan ama nasııl atabilirm bilmiyorum...on abakarakta yapabilirzzz:)))
çok acıktım biraz leblebi yedim
ha bi de bugün iş çıkışı keten tohumu alıcam çok yararları varmış ben bu diyete başladıktan
sonra biraz kabızlık sıkıntım oldu keten tohumu denicem başka önerisi olan var mı?
canım benimkide yağlı sever. benim yaptıklarıma o da hastane yemeği dersen düşündüğün gibi yağlar donunca kaşıkla al. anlamaz bile
hoşgeldin atacım. nasılsın?
şifa olsun bedenine. simurgh güzel tavsiyelerde bulunmuş. bide kendine telkinlerde bulunabilirsin. tokum tokum . vücudumun yakıta ihtiyacı yok gibi telkinlerde bulunabilirsin
kızlar ben de masabaşı çalışıyorum tüm gün oturuyorum bu sebepten dolayı biraz sırt ağrıları çektim netten araştrdım pilates iyi geliyormus neyse pilatesle ilgili yerli yabancı bir sürü video izledim ve tam bir haftadır pilates yapıyorum her aksam yaklaşık 40 45 dk sürüyor.yediklerimeede dikkat ediyorum sebze ağırlıklı besleniyorum gerçi az yemeye başlayalı 3 hafta kadar oldu pilatese daha geç başladım.bu süre zarfında kilo verdim ve inceldim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ama daha devam edeceğim 63 kilo ile başladım bu sabah 59.8çıktım inanılmaz mutluyum çok su içiyorum meyve yiyorum ve tabiki pilates sırt ağrılarım geçti.tavsiye ederim size elbette herkesin metabolizması farklıdır ama bende böyle bir etki oldu:)isteyince oluyormus gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?