Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Kızlar imdat

bu aralar çok yiyiyorumm Öğlen su böreği çorba ikide dolma yedim ve salata

canim gercekten cok fazla...Acikiomusun, yoksa oluncami yiyosun.
Eger acikiosan tarcinli yogurt ye.
Veya diyelim geldi bu yemekler. Yemeyi dusunuyosun hepsini. Oncesinde 1 koca bardak su ic
Tikanirsin hepsini yiyemezsin boylelikle. Ya da ilk salatayi ye.
Acikmadigin halde yiyosan, uzak duracak bisiler yap.

Merhaba kızlar işler yoğun pek giremiyorum. Öğlen pilav ve büyük bir kase salata yedim.

Her ikiside hem çok acıkıyorum hemde olunca yiyiyorum

Galiba benim neden kilo veremediğimde anlaşışmış oldu

Her ikiside hem çok acıkıyorum hemde olunca yiyiyorum

Galiba benim neden kilo veremediğimde anlaşışmış oldu

Canim bende cok acikirim, midem kazinir durur, ama her aciktigimda borek dolma yada bunun gibi seyler degilde, tarcinli yogurt, Spacial K, Salatalik, Elma falan yiyorum. Sen beni dinle, yemeden once su ic, tika kendini.

Pul biberli yogurt tam olarak ne ise yariyor...Ben bilmiyorum.

Canım ben önceden çok tuzlu yerdim, sade yoğurt da sevmezdim tuzlu yerdim, diyette tarçınlı yoğurttan tam sıkılmışken şimdi pul biberli nane kekikli yoğurt yiyorum tuz hissi ver,iyor pul biber bi de acı olunca yağ yakımını hızlandırıyor, hem de harika bir tad, severek yiyorum....

Kızlar imdat

bu aralar çok yiyiyorumm Öğlen su böreği çorba ikide dolma yedim ve salata

Çok berbattt, pazartesi herkes kilo verdiğinde ne kadar züüleceğini düşün topalan bence bu kadar yol almışken bu kadar çabuk fire verme, sana ceza verecektim ama seni Simurg un adaletine bırakıyorum, Simurg bilirsin işini...........

Nerdesiniz kızlar hepiniz birlikte nereye kaçtınızzzz..?????
GERİ DÖNÜN NOLUR...........

Kizlar, mesajlarin yaninda estetik cerrahi reklami cikio, orda gobegini mezurayla olcen kadin resmi var. Gobegim oyle olsun istiyorum. Ama benimki, yine ayni reklamda gobek yagini avuclamis kadininki gibi.

uğraştım yapaıyorum bende kilo takvimi oluşturmak itiyorum ama..(k.kulubune kopyalayamıyorum..

kilo çizelgesini oluşturduktan sonra http ile başlayıp png ile biten adresi kontrol panelinden çizelgeler kısmına kopyala yapıştır yapacaksın yanlız çizelge oluşturduğun sayfanın son halini sık kullanılanlara ekle çünkü her kilo değişiminde değişikliği o sayfadan yapacaksın. kolay gelsin

en az 50 kere denddim ama olmuyorrr....((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…