hoşbulduk canım çıkmaya hazırlanıyorum bende
sen nasılsın
Kizlaaar,
kendinize iyi bakin, malum ben yarin yokum, beni ozleyin anacim byeee...
iyi akşamlar iyi tatiller canım. sende bizleri özle emi
cumartesi pazar cok sIkIliyorum zaten sizsiz, ozluyorum walla.
çidoyu merak ettim. acaba doktor ne dedi? inşallah amelyat falan demez. yarın sağ salim döner aramıza
canım benim sağol hemen merakda etmiş beni. çok yazmışınız buğün gün boyu geçmişi okurum heralde.
292 de kalmıştım. doktor sinüzit kiste çevirmiş ama almaya gerek yok. ilaçlada dağılmaz bu kist.
bunla yaşamayı öğrencen dedi. şaşırdım kaldım. koskoca prof. bunu dedi ya. çok başım ağrıyo. yanaklarım sızlıyo resmen dedim. bu sinüzit bu kadar ağrı yapmaz dedi.çok enterasan geldi.
doktorun dedikleri. neyse bi ara da ankara ya gidicem artık. burdaki doktor ameliyat şart dedi. dünkü doktor hiç gerek yok dedi. ne yapacağımı şaşırdım.
neysem sabah sirkeli ılık suyumu içtim. normal klasik kahvaltımı yaptım geldim. buğün yoğunumunda geçmişi de merak ediyorum. ara ara yazarım.
canım benim sağol hemen merakda etmiş beni. çok yazmışınız buğün gün boyu geçmişi okurum heralde.
292 de kalmıştım. doktor sinüzit kiste çevirmiş ama almaya gerek yok. ilaçlada dağılmaz bu kist.
bunla yaşamayı öğrencen dedi. şaşırdım kaldım. koskoca prof. bunu dedi ya. çok başım ağrıyo. yanaklarım sızlıyo resmen dedim. bu sinüzit bu kadar ağrı yapmaz dedi.çok enterasan geldi.
doktorun dedikleri. neyse bi ara da ankara ya gidicem artık. burdaki doktor ameliyat şart dedi. dünkü doktor hiç gerek yok dedi. ne yapacağımı şaşırdım.
neysem sabah sirkeli ılık suyumu içtim. normal klasik kahvaltımı yaptım geldim. buğün yoğunumunda geçmişi de merak ediyorum. ara ara yazarım.
akşam yemeğim : 1 servis kaşığı güveç + pilav + 1 kase cacık
ara : 1 çaybardağı yoğurt (keten tohumu ile)
kahvaltı : menemen + 2 dilim kepek ekmek + 2 zeytin + domates salatalık
ara öğünüm için kayısı getirdim bakalım kaç tanesi bana kısmet olacak
sizce yemeği biraz fazla mı kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?