Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selamlar diyet değil ama yaşamımı düzene koydum artık sağlıklı besleniyorum yemek yemelerimi düzene koydum artk daha rahatım ve mutluyum abur cubur terkedince oluyor biraz danefsinize hakim olmanız gerekiyor bunun yanında kilo verenler için ne ürünü kulllanırsanız kullanın ilaçla değil bitkisel ürünlerle beslenin bunu yapmıyorsanız yediğiniz yemekleri azaltın ya da düşük kalorili yemekleri tercih edin

gece öğlen sabah yemeniz önemli değildir önemli olan kalorisi yüksek minerali düşük yiyecekler yiyip yememenizdir proteini yüksek minerali yüksek karbonhidratı az olan yiyeckleri tüketenler kısa sürede istedikleri seviyeye ulaşırlar zaten

çidoyu merak ettim. acaba doktor ne dedi? inşallah amelyat falan demez. yarın sağ salim döner aramıza

canım benim sağol hemen merakda etmiş beni. çok yazmışınız buğün gün boyu geçmişi okurum heralde.
292 de kalmıştım. doktor sinüzit kiste çevirmiş ama almaya gerek yok. ilaçlada dağılmaz bu kist.
bunla yaşamayı öğrencen dedi. şaşırdım kaldım. koskoca prof. bunu dedi ya. çok başım ağrıyo. yanaklarım sızlıyo resmen dedim. bu sinüzit bu kadar ağrı yapmaz dedi.çok enterasan geldi.
doktorun dedikleri. neyse bi ara da ankara ya gidicem artık. burdaki doktor ameliyat şart dedi. dünkü doktor hiç gerek yok dedi. ne yapacağımı şaşırdım.
neysem sabah sirkeli ılık suyumu içtim. normal klasik kahvaltımı yaptım geldim. buğün yoğunumunda geçmişi de merak ediyorum. ara ara yazarım.

Günaydınlarr. Kimse yazmamış Simurgh olsaydı açılışı o yapardı. Dün akşamüzeri dondurma yedim. Akşam yemeğinde sadece küçük bir kase çorba içtim bir dilim ekmek yedim. 50 şer kez duvara vurdum. 30 mekik çektim 100 tane de ip atladım. Çidocum dün doktora gidecektin sonuç ne oldu canım. Kötü bişey yoktur inşallah.

Yazılanları görmemişim ben. Canım Hoşgeldin geçmiş olsun Maalesef bir doktorun söylediği diğerne uymuyo. Anlayamıyorum bazen ya sonuçta hepsi aynı eğitimi alıyo. Sen farklı bir doktora daha görün canım. Çoğunluk ne diyorsa onu yaparsın.

geçmiş olsun canım yokluğun çok belli oldu sıkın bir daha bir yere gitme

GÜNAYDIN HERKESE
bu hafta hiç olmaz dediğim şeyler oldu ve nete giremedim kilo bildirimimi yapayım bu sabah
88.2 yi gördüm galiba bu sıkıntım kilo vermeme yaradı

akşam yemeğim : 1 servis kaşığı güveç + pilav + 1 kase cacık
ara : 1 çaybardağı yoğurt (keten tohumu ile)
kahvaltı : menemen + 2 dilim kepek ekmek + 2 zeytin + domates salatalık
ara öğünüm için kayısı getirdim bakalım kaç tanesi bana kısmet olacak

sizce yemeği biraz fazla mı kaçırmışım

akşma yemeği:karnıbahar salatası ve ayran..15 dk.bisiklet..ve soğuk bir duş..vucudunun diri kalması için bu çok önemliymiş.çıkmadan vucudunu soğuk suya tutmak lazım...

kızlar bende bide liste var 8 haftada 12 kilo diye.ama bu tablo şeklinde onu buraya kopyalayınca karışık çıkıyor..nasıl yapıcam bilginiz varmı?paylaşayım burda belki biraz yardımcı olur..

Bence çok değil canım. Sonuçta ölüm orucunda değiliz ya

ben geldiiimmm.
herkese teşekkürler. dün bende çok özledim. valla bir ara dedim napıyo kızlar sayfalar alıp başını gitmiştir diye. geçmişi yeni bitirdi.
pınarcım hoşgeldin aramıza. burda yazılanları gördükten sonra vermeye başlarsın.

dünkü soruları cevaplayım pulbiberli yoğurt yağ yakımını yardımcı metabolizma hızlandırıcı.
ben akşamları yoğurdun içine pulbiber 3 tatlı kaşığı atıyorum severim acıyı. pulbiber, kekik, nane, isterseniz çok az zeytinyağ koyabilirsiniz ben koymuyorum hem tok tututor. hem de zayıflamaya yardımcı. bence akşam denemek de fayda var. 1 hafta deneyin bakın öğlen imkanım yok akşam yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…