Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ben geldim bugün de simurgh yok.
dün totoyu duvara vurma işini sormuş pınar. duvara arkanı dön.normal hızda vur çek ileri geri hareket.
sabah 50 akşam 50 yapıyorum. ip atlamaya çalışıyorum akşam 100 kez atladım.
duvara vurma çok faydalı heryerin sallanıyor. ama düzenli yapmak gerekiyor. basenlerim küçülmeye başladı bile. hiç spor yapmamaktan iyidir.

pınar listeni merak ettim bzimle paulaşırmısın.
birde pınarcım sabah aç karnına ve akşam yatarken. 1 bardak ılık suya biraz sirke ve limon sıkıp iç.
bunu da düzenli yap. faydasını mutlaka görürsün. tabi miden sağlamsa.sirkeyi ben göz kararı sıkıyorum alıştığım için. oran veremicem.

kaynamış sudan 1 bardak su aldım içine limonu kabuklarıyla doğradım. 1 tanede şeker attım.
hem c vitamini deposu hastalıklardan korur.hem limonun yağ yakıcı özelliği var.tadı da güzel. kendimi daha iyi daha dinç hissediyorum içince. mutlaka deneyin derim.

Günaydınnn

Hoş geldin ÇİDOO, sen geldin bu gün de Simurgh yok..
Akşam acık kaçırıdm ama yaktın sonradan.
Bir parça ızgara tavuk, biraz şehriye pilavı, az yoğurt, bir iki yaptam marulla 3-4 çiğ köfte yedim,
Sonra 500 e yakın ip atladım, nasıl ter attım, 1 saatten fazla sporla beraber süre, hem dizi izledim hem hareket yaptım....
Sabaha sirekli suyumu ve hafif kahvaltımı yaptım şimdi şekersiz çayımı içtim,,, Bu dayanamadım tartıldım 71 immmmmmmmmm süper süperrrrrrrrrrrr.....

süpersin gulgun.71 oldun ne güzel veriyorsun. isteyince oluyor dimi. tartı biraz oynasa hemen seviniyoruz. dünde ben öğlen kaçırdım.ama akşam yemedim en son saat 4 de bişler yemiştim. akşam 100 ip atladım 100 duvara vurdum. sabah kalktım tarıldım almamışım çok sevindim.

Haklısın canım...
Azim ediyoruz ve sonucunu almak harikaaa... İşin esası karar vermekte, düşünce gücünü de kattık oldu da bitti maşalahh.
N demişler;
DÜŞÜNCE GÜCÜ DUVARIN ARKASINI BİLE GÖRDÜRÜR İNSANA.......

hoşgeldin çido. bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor. inşallah bişeyciğin kalmaz iyileşirsin hemen.

hoseki , pınar,gülgün, yağmur, ,bugüngünlerdenaralık, anti sizlerede kocaman günaydınlar .

akşam eşime uydum bir tabak makarna salatası yedim arkasından küçük bir kase karışık çerez.
sabah sadece bir elma yedim.
bu aralar sirkeli su yu içmeyi unutuyorum.

günaydın herkese
öncelikle çidocum geçmiş olsun canım. umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun.
akşam
önce iş çıkışı 1 saat yürüyüş sonra
10 taneye yakındı saymadım çiğköfte+alinazik (çok yedim biliyorum ama çok güzel olmuştu dayanamadım)
ara
1 maden suyu
sabah
5 tane etimek üzerine beyaz peynir sürülmüş 1 fincan çay
ara öğün zamanı geldi fakat benim canım bişey istemiyor yemeyeceğim sanırım.
şimdilik bu kadar bu arada sabah tartıldım 300 gr vermişim çok sevindim

canım listeyi atıcam ama bu tablo şeklinde..onu buraya kopyalıyınca tablo çıkmıyor..karman çorman çıkıyor..word de ama nasıl yapıvcam bilmiyorum...

"Rabbim gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla,

çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.

Bana, tarafından hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver."

( Isra- 80 )

Hayırlı cumalar bayanlar

Günler
Birinci gün

SABAH
O8:00 – 10:00 Çay,bir dilim beyaz peynir,4-5 zeytin, bir dilim kepek ekmeği

ÖĞLE
12.00-14.00 Bol salata
(yarım çay bardağı lor peyniri eklenecek)
ARA ÖĞÜN
16:30 1 elma veya 1 avuç üzüm

AKŞAM
19.30 – 20.00 1 tabak ıspanak yemeği, bir kase cacık ve bol salata

ARA ÖĞÜN
22.00 1 adet haşlanmış patates veya 3 kestane

kızlar bu birinci gün tablo halinde gönderemiyorum böyle göndereyim bari..:)))

Canım bence 10 çiğ köfte çok fazlaaaaa..... Sabah da 5 değil de 3 yapsaydın o dilimleri daha iyi olurdu

Çok güzel bi ayet bi duaa, Allah ım Pastacımın dilinden bizim de dua niyetimiz ile kabul eylee.
HAYIRLI CUMALAR...

Bir az şekerli kahve ve bir bardak yeşil çayımı içtim, ara vaktimde 3-5 çekirdekli kuru üzüm yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…