süpersin gulgun.71 oldun ne güzel veriyorsun. isteyince oluyor dimi. tartı biraz oynasa hemen seviniyoruz. dünde ben öğlen kaçırdım.ama akşam yemedim en son saat 4 de bişler yemiştim. akşam 100 ip atladım 100 duvara vurdum. sabah kalktım tarıldım almamışım çok sevindim.
ben geldim bugün de simurgh yok.
dün totoyu duvara vurma işini sormuş pınar. duvara arkanı dön.normal hızda vur çek ileri geri hareket.
sabah 50 akşam 50 yapıyorum. ip atlamaya çalışıyorum akşam 100 kez atladım.
duvara vurma çok faydalı heryerin sallanıyor. ama düzenli yapmak gerekiyor. basenlerim küçülmeye başladı bile. hiç spor yapmamaktan iyidir.[/QU
HOŞ BULDUK CANIM.VALLA BURAYI ÇOK SEVDİM...DUVARA TOTOYU VURMA İŞLEMİ BEN ŞİMDİ KORUNMUYORUM YA SORUN OLUR MU ACABA..AMA YAPMAK DA ÇOK İSTİYORUM..BENİM Bİ DİYETİSYEN ARKADAŞIM VAR..ODA BANA BASENLERİNİN DUVARA VUR DİYORDU..DEMEKKİ DOĞRUYMUŞŞ:)))
ben geldim bugün de simurgh yok.
dün totoyu duvara vurma işini sormuş pınar. duvara arkanı dön.normal hızda vur çek ileri geri hareket.
sabah 50 akşam 50 yapıyorum. ip atlamaya çalışıyorum akşam 100 kez atladım.
duvara vurma çok faydalı heryerin sallanıyor. ama düzenli yapmak gerekiyor. basenlerim küçülmeye başladı bile. hiç spor yapmamaktan iyidir.[/QU
HOŞ BULDUK CANIM.VALLA BURAYI ÇOK SEVDİM...DUVARA TOTOYU VURMA İŞLEMİ BEN ŞİMDİ KORUNMUYORUM YA SORUN OLUR MU ACABA..AMA YAPMAK DA ÇOK İSTİYORUM..BENİM Bİ DİYETİSYEN ARKADAŞIM VAR..ODA BANA BASENLERİNİN DUVARA VUR DİYORDU..DEMEKKİ DOĞRUYMUŞŞ:)))
pınarcım bence yapma sen.duvara vurma işini bebek düşünüyormuşsun. diğer arkadaşlarda sor. ben yapma derim.
birde diyetisyen arkadaşından tüyolar alsana.
canım benim sağol hemen merakda etmiş beni. çok yazmışınız buğün gün boyu geçmişi okurum heralde.
292 de kalmıştım. doktor sinüzit kiste çevirmiş ama almaya gerek yok. ilaçlada dağılmaz bu kist.
bunla yaşamayı öğrencen dedi. şaşırdım kaldım. koskoca prof. bunu dedi ya. çok başım ağrıyo. yanaklarım sızlıyo resmen dedim. bu sinüzit bu kadar ağrı yapmaz dedi.çok enterasan geldi.
doktorun dedikleri. neyse bi ara da ankara ya gidicem artık. burdaki doktor ameliyat şart dedi. dünkü doktor hiç gerek yok dedi. ne yapacağımı şaşırdım.
neysem sabah sirkeli ılık suyumu içtim. normal klasik kahvaltımı yaptım geldim. buğün yoğunumunda geçmişi de merak ediyorum. ara ara yazarım.
hoşgeldin çido. bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor. inşallah bişeyciğin kalmaz iyileşirsin hemen.
hoseki , pınar,gülgün, yağmur, ,bugüngünlerdenaralık, anti sizlerede kocaman günaydınlar.
pınar listeni merak ettim bzimle paulaşırmısın.
birde pınarcım sabah aç karnına ve akşam yatarken. 1 bardak ılık suya biraz sirke ve limon sıkıp iç.
bunu da düzenli yap. faydasını mutlaka görürsün. tabi miden sağlamsa.sirkeyi ben göz kararı sıkıyorum alıştığım için. oran veremicem.
günaydın herkese
öncelikle çidocum geçmiş olsun canım. umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun.
akşam
önce iş çıkışı 1 saat yürüyüş sonra
10 taneye yakındı saymadım çiğköfte+alinazik (çok yedim biliyorum ama çok güzel olmuştu dayanamadım)
ara
1 maden suyu
sabah
5 tane etimek üzerine beyaz peynir sürülmüş 1 fincan çay
ara öğün zamanı geldi fakat benim canım bişey istemiyor yemeyeceğim sanırım.
şimdilik bu kadar bu arada sabah tartıldım 300 gr vermişim çok sevindim
"Rabbim gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla,
çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.
Bana, tarafından hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver."
( Isra- 80 )
Hayırlı cumalar bayanlar
kızlar llisteyi attım ama yan malesef tarayıcıdan mecbu öle yapabildim..bi inceleyin isterseniz...Eki Görüntüle 200273 ....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?