Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

pınarcım ben listeyi tam okuyamadım.
yemeğe çıkcam birazdan yemek öncesi su için bastırsın açlığı. öğlen arkdaşlarla takılcaz. zaten onlarada alıştırdım salata çorba :))) bundan güzel yemek mi olur. afiyet olsun herkese.

sağol cnm sanada afiyet olsun..bakarsın yemekte sonra..

sağol pınar paylaşım için. aç bırakacak bir liste değil. benim yediklerimden daha çok şey var listede

ara olarak bir bardak çorba içiyorum.üstünede bol pul biber serptim.

kızlar beni de aranıza alın zayıflamak istiyorum, yeni başladım sayılır, 5 aylık evliyim ve 5 ayda 7 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum 72 kiloyum yazarken inanamıyorum nasıl bu kiloya çıktım diye

Pazartesiden beri dengeli beslenmeye başladım
sabahları bir kuru kayısı bol su ve sirkeli ballı suya başladım, ardından lahana yağı sürüp ( forumda okumuştum iyi olduğunu ) ebru şallının selülitsavar dvdsine başladım işe gelmeden önce erken kalkıp onu yapıyorum acaip bacak ve popo çalıştırıyo, selülitlerimde fena hortladı umarım ona da iyi gelir, ardından soğuk duş ve hafif kahvaltı
işe gelip limonlu yeşil çay içiyorum
öğle saatinde evden getirdiğim yemeklerden yiyorum az getirip sadece onu yiyorum,
meyve veya kepek bisküvi ile ara öğün yapıyorum
akşam da elimden geldiğince az yiyiorum ama akşam 7 buçuk gibi ancak yemek yiyorum işten çıkıp eve gidip hazırladığım için işte bu kötü oluyo
eşimle her akşam çay içeriz yanında bir sürü abur cubur tatlı hamur işi yiyordum hepsini kestim

bi toparlanma hissediyorum vücudumda inşallah veririm kiloları sizden de destek, motivasyon bekliyorum kızlarrrrrr

masabaşında çalışırken kilo almanın yanında,omurgada eğrilik başlıyo,ebru şallının sırt hareketlerini öneririm.

hoşgeldin savagerose. hepimizin aynı sorunu var. kilo alıyoruz nasıl bu kiloya geldik şaşırıyoruz iyi başlangıç yapmışsın. açıkçası ben akşamları çayın yanındakileri kesemiyorum bir türlü. motivasyon için buradan ayrılma

bu arada masama 1,5 ltlik pet şişede su koydum iş yerindeyken sabahtan akşama içiyorum bitirmeye gayret ediyorum su içmeyi hep unutuyoruz size de tavsiye ederim gözümün önünde olduğu için içiyorum, şişede olması da bir hedef oluyo bitirmek için :81:

hoş geldin bence menüne mutlaka meyve ve yoğurt eklemelisin
hadiii hepimize kolay gelsin

öğle yemeğim
1 servis kaşığı firig pilavı + haşlanmış tavuk + cacık
hepsini yemedim çeyreği tabakta kaldı ama çok doydum

hoş geldin bence menüne mutlaka meyve ve yoğurt eklemelisin
hadiii hepimize kolay gelsin

bir_dilim_pasta ve hoseli teşekkürler yoğurt nerdeyse hergün yiyorum çok da severim, sebze yemeklerinin yanında vs. hatta şu anda tam da elime yoğurt almıştım 2 kaşık yoğurt yiyorum ara öğün için :)
meyveyi artırmaya çalışıcam dediğin gibi teşekkürler canım

afiyet olsun çok faydalı yoğurt

ye canım 3 tane köfte yanında bol salata ayran bişey olmaz nefsini körelt
yoksa 1 kamyon köfte yersin
nefsimi köreltecek kadar yiyeyim dimi.
sakınnnnnnnn..bak bikere yersen ucu gelir vee o verdiğin 4 kilogelir geri..sinir olup tekrarbaştan başlarsın....ama illede baş dönmek istiyorum diyorsan sen bilirsin.....

az biraz yiyeyim ama en azından hamburger değil de ızgarada. zaten günlerdir istiyo canım.bugün artık baş edilemez hale geldi

Canım tebrik ediyorum tarzın bize çok benziyor ve ben çok beğendim bu şekilde devam edersen istedğin kiloya kesin gelirsin, devamını bekliyoruz, aramıza hoş geldin bu arada...

Savagerose hoşgeldin canım. Benim kilolar doğumlardan kalan kilolar olunca sanırım biraz daha zor vericem. Çünkü benim hamur işi, çikolata, ekmek ya da abur cubur gibi bir alışkanlığım yok. Çok nadir yerim eksikliğini hissetmem hiçbirinin, meyve delisiyimdir. Yani yemeyi kessem veririm deme gibi şansım yok. Sezeryanlardan sonra kaldı bu inatçı kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…