pınarcım ben listeyi tam okuyamadım.
Yemeğe çıkcam birazdan yemek öncesi su için bastırsın açlığı. öğlen arkdaşlarla takılcaz. Zaten onlarada alıştırdım salata çorba :))) bundan güzel yemek mi olur. Afiyet olsun herkese.
kızlar beni de aranıza alın zayıflamak istiyorum, yeni başladım sayılır, 5 aylık evliyim ve 5 ayda 7 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum 72 kiloyum yazarken inanamıyorum nasıl bu kiloya çıktım diye
Pazartesiden beri dengeli beslenmeye başladım
sabahları bir kuru kayısı bol su ve sirkeli ballı suya başladım, ardından lahana yağı sürüp ( forumda okumuştum iyi olduğunu ) ebru şallının selülitsavar dvdsine başladım işe gelmeden önce erken kalkıp onu yapıyorum acaip bacak ve popo çalıştırıyo, selülitlerimde fena hortladı umarım ona da iyi gelir, ardından soğuk duş ve hafif kahvaltı
işe gelip limonlu yeşil çay içiyorum
öğle saatinde evden getirdiğim yemeklerden yiyorum az getirip sadece onu yiyorum,
meyve veya kepek bisküvi ile ara öğün yapıyorum
akşam da elimden geldiğince az yiyiorum ama akşam 7 buçuk gibi ancak yemek yiyorum işten çıkıp eve gidip hazırladığım için işte bu kötü oluyo
eşimle her akşam çay içeriz yanında bir sürü abur cubur tatlı hamur işi yiyordum hepsini kestim
bi toparlanma hissediyorum vücudumda inşallah veririm kiloları sizden de destek, motivasyon bekliyorum kızlarrrrrr
sağol pınar paylaşım için. aç bırakacak bir liste değil. benim yediklerimden daha çok şey var listede
ara olarak bir bardak çorba içiyorum.üstünede bol pul biber serptim.[/QUOT
evet canım..8 tane hafta var bu listeye uyulduğu taktirde. 8haftda 12 kilo..hiçde fena diil yani..önüüzdeki haftada diğer 2.haftayı gönderirim.bence baya bi etkili...ben bi ara yapmıştım ama sıkılıp bıraktımm.ama burda hepberaberr birbirimize motive edrsek daha kolay olabili..
kızlar beni de aranıza alın zayıflamak istiyorum, yeni başladım sayılır, 5 aylık evliyim ve 5 ayda 7 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum 72 kiloyum yazarken inanamıyorum nasıl bu kiloya çıktım diye
sabahları bir kuru kayısı bol su ve sirkeli ballı suya başladım, ardından lahana yağı sürüp ( forumda okumuştum iyi olduğunu ) ebru şallının selülitsavar dvdsine başladım işe gelmeden önce erken kalkıp onu yapıyorum acaip bacak ve popo çalıştırıyo, selülitlerimde fena hortladı umarım ona da iyi gelir, ardından soğuk duş ve hafif kahvaltı
öğle saatinde evden getirdiğim yemeklerden yiyorum az getirip sadece onu yiyorum,
akşam da elimden geldiğince az yiyiorum ama akşam 7 buçuk gibi ancak yemek yiyorum işten çıkıp eve gidip hazırladığım için işte bu kötü oluyo
eşimle her akşam çay içeriz yanında bir sürü abur cubur tatlı hamur işi yiyordum hepsini kestim
bi toparlanma hissediyorum vücudumda inşallah veririm kiloları sizden de destek, motivasyon bekliyorum kızlarrrrrr
hoş geldin bence menüne mutlaka meyve ve yoğurt eklemelisin
hadiii hepimize kolay gelsin
bir_dilim_pasta ve hoseli teşekkürler yoğurt nerdeyse hergün yiyorum çok da severim, sebze yemeklerinin yanında vs. hatta şu anda tam da elime yoğurt almıştım 2 kaşık yoğurt yiyorum ara öğün için :)
meyveyi artırmaya çalışıcam dediğin gibi teşekkürler canım
kızlar benim canım acayip hamburger türü şeyler istiyor. köfte yemek istiyorumbeni vazgeçirin yoksa soluğu mc de alacam
kızlar benim canım acayip hamburger türü şeyler istiyor. köfte yemek istiyorumbeni vazgeçirin yoksa soluğu mc de alacam [/QUOT
sakınnnnnnnn..bak bikere yersen ucu gelir vee o verdiğin 4 kilogelir geri..sinir olup tekrarbaştan başlarsın....ama illede baş dönmek istiyorum diyorsan sen bilirsin.....
ye canım 3 tane köfte yanında bol salata ayran bişey olmaz nefsini körelt
yoksa 1 kamyon köfte yersin
sakınnnnnnnn..bak bikere yersen ucu gelir vee o verdiğin 4 kilogelir geri..sinir olup tekrarbaştan başlarsın....ama illede baş dönmek istiyorum diyorsan sen bilirsin.....
nefsimi köreltecek kadar yiyeyim dimi.
az biraz yiyeyim ama en azından hamburger değil de ızgarada. zaten günlerdir istiyo canım.bugün artık baş edilemez hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?