Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

hoşgeldin aramıza. hepbirlikte zayıflıyoruz sende katıl bize pişman olmazsın.ama biraz geçmişe göz at.

benimki de doğum kilosu. sezeryan oldum ben de. 64 den 59 a düşene kadar göbeğim çatladı.
yaş ilerledikçede zor veriliyior.28 yaşına gircem. hiç bu kadar zorlanmaıştım. ama yavaş yavaş da olsa veriyorum.zayıfladığımı görmek hissetmek harika bi duygu.
öğlen dediğim gibi yaptım 1 kase mercimek çorbası salata. ezme yemek için 1 parça ekmek yedim.
1 litre suyum bitti bile.

Öğlen 2 kaşık patlıcan musakka,2 kaşık pilav ve cacık, arkadaş kola ikram etti. Sadece yarım bardak içip gerisini döktüm. Zaten çok sevmem ayıp olmasın diye almıştım.

öncelikle hoşgeldin
5 ay gibi kısa bir sürede 7 kilo aldıysan hızlı bir şekildede verirsin çünkü yağlar vucutta çok kalıp yer etmemiştir. uyguladığın programı bende beğendim.hadi bakalım azimli ve sabırlı olmalısın.

öğlen
1 kase domates çorba az kaşarlı
1 tane şekerpare
1.5 lt suyumu da içtim.
kızlar ayrıca bişey sormak istiyorum. ben biçok zaman günde 1 tane türk kahvesi içerim kalorisi çokmu yada diyette içilmesinde bir sorun olurmu bunu merak ediyorum.

öğlen pul biberli yoğurt ve bol gbek salata yedim..çido listeyi sonra düzeltip attım gördünmü??bu sefer anlaşılıyor..

baktım canım bol yeşillik var. aslında bizimkinede benzer. ama 22:00 de ara öğün yapmıyorum ben. öğlen salata akşam yemek benimkide tam tersi akşam metobolizma yavaşlıyor az yemeye çalışıyorum. geç saatlerde yememeye özen gösteriyorum. bu liste de bir tek 22:00 ara öğünü uymaz geri kalanı uygulayabilirim aslında.
bu arada öğlen menün süper pulbiberli yoğurdu beğendinmi. 1 hafta düzenli ye etkisini yavaş yavaş görceksin.

gerçetenmi yoğurtlu pul biberin etkisi bukadar buyukmü .valla 2 gundur öğlen yiyiorum.günde 1 kere .inş. farkı görmeye başlasam bi..ama 2 gundur az yiyiorum ya rahat hissediorum.ekmeye yemeğe dadanınca yemktensonra yığılıp kalıodum şimdi çok rahatım...evet cnm liste güzel 3 haftada kaçamak bile var...8 hafta var bundan.bayada etkili herşeyi bütün vitaminleri sırayla alıosun..bize yardımı olur dye paylaşmak istedim..

liste için teşekkürler arada bakarım da yazıcıya döktüremedim.
anticim türk kahvesi kilo aldırıyormuş diye duyunca çok şaşırmıştım. ne gibi bir kalorisi olur ki diye düşündüm. yemekleri az yiyoruz bol yağlı şeyler yemiyoruz o yüzden hafif yemeğin üstüne 1 türk kahvesi bişey yapmaz diye düşünüyorum. afiyet olsun sana :)))
bende severim arada bir içmeyi kahveyi.

slm kızlar...bugün evdeyim işe gitmedim.kızım sabaha kadar ateşlendi.ağzı yara içinde mikrop kapmış kreşte sanırım bir bakayım dedim. geçmişi okumaya zamanım yok malesef.yarın işe gidince okurum...umarım iyisinizdir...sabah kahvaltıda yarım simit yedim.öğlende bezelye yedim bir tabak ekmeksiz....bugün su içmeye vaktim olmuyo pek.aklımada gelmiyo evde olunca.kızlar ben zayıflıyorum hergün sanırım....sirkeli su ve normal suyu 2 lt içiyorum onun etkisi,spora vaktim olmuyor çünkü..bu sabah tartıda 65 i gördüm:)ama bir gün yesem hemen alırım....neyse şimdi yine doktora gidicem...iyi çalışmalar.hoşçakalın....

geçmiş olsun canım. ahhh çocuklar hastalanmasında ondan sonra annelrde hastalanıyo. çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşir canım benim kocaman öpücük kızına benden.sende emeklerinin karşılığını alıyorsun bundan daha iyisi varmı.

resmi aç üstünde sağa tıkla ''resmi yazdır'' a tıkla yazdırabiliyorsun denedim oldu.

Çok geçmiş olsun canım

kızlar teşekkür ederim hepinize,
öğle yemeğim mercimek çorba+4 kaşık mantar sote+2 kaşık yoğurt+1 kase yeşillik(maydanoz,dereotu,nane)çok az yağlı +2 ince dilim çavdar ekmeği
yemekleri çok az tuzlu yaptımıştım buna önem vermek lazım vücudun su tutmaması için; yemeklerde yağı da azaltmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…