kızlar beni de aranıza alın zayıflamak istiyorum, yeni başladım sayılır, 5 aylık evliyim ve 5 ayda 7 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum 72 kiloyum yazarken inanamıyorum nasıl bu kiloya çıktım diye
Pazartesiden beri dengeli beslenmeye başladım
sabahları bir kuru kayısı bol su ve sirkeli ballı suya başladım, ardından lahana yağı sürüp ( forumda okumuştum iyi olduğunu ) ebru şallının selülitsavar dvdsine başladım işe gelmeden önce erken kalkıp onu yapıyorum acaip bacak ve popo çalıştırıyo, selülitlerimde fena hortladı umarım ona da iyi gelir, ardından soğuk duş ve hafif kahvaltı
işe gelip limonlu yeşil çay içiyorum
öğle saatinde evden getirdiğim yemeklerden yiyorum az getirip sadece onu yiyorum,
meyve veya kepek bisküvi ile ara öğün yapıyorum
akşam da elimden geldiğince az yiyiorum ama akşam 7 buçuk gibi ancak yemek yiyorum işten çıkıp eve gidip hazırladığım için işte bu kötü oluyo
eşimle her akşam çay içeriz yanında bir sürü abur cubur tatlı hamur işi yiyordum hepsini kestim
bi toparlanma hissediyorum vücudumda inşallah veririm kiloları sizden de destek, motivasyon bekliyorum kızlarrrrrr
kızlar mesajların altındaki kilo çizelgesini nasıl oluşturuyoruz acaba yardımcı olur musunuz?
Savagerose hoşgeldin canım. Benim kilolar doğumlardan kalan kilolar olunca sanırım biraz daha zor vericem. Çünkü benim hamur işi, çikolata, ekmek ya da abur cubur gibi bir alışkanlığım yok. Çok nadir yerim eksikliğini hissetmem hiçbirinin, meyve delisiyimdir. Yani yemeyi kessem veririm deme gibi şansım yok. Sezeryanlardan sonra kaldı bu inatçı kilolar.
öncelikle hoşgeldinkızlar beni de aranıza alın zayıflamak istiyorum, yeni başladım sayılır, 5 aylık evliyim ve 5 ayda 7 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum 72 kiloyum yazarken inanamıyorum nasıl bu kiloya çıktım diye
Pazartesiden beri dengeli beslenmeye başladım
sabahları bir kuru kayısı bol su ve sirkeli ballı suya başladım, ardından lahana yağı sürüp ( forumda okumuştum iyi olduğunu ) ebru şallının selülitsavar dvdsine başladım işe gelmeden önce erken kalkıp onu yapıyorum acaip bacak ve popo çalıştırıyo, selülitlerimde fena hortladı umarım ona da iyi gelir, ardından soğuk duş ve hafif kahvaltı
işe gelip limonlu yeşil çay içiyorum
öğle saatinde evden getirdiğim yemeklerden yiyorum az getirip sadece onu yiyorum,
meyve veya kepek bisküvi ile ara öğün yapıyorum
akşam da elimden geldiğince az yiyiorum ama akşam 7 buçuk gibi ancak yemek yiyorum işten çıkıp eve gidip hazırladığım için işte bu kötü oluyo
eşimle her akşam çay içeriz yanında bir sürü abur cubur tatlı hamur işi yiyordum hepsini kestim
bi toparlanma hissediyorum vücudumda inşallah veririm kiloları sizden de destek, motivasyon bekliyorum kızlarrrrrr
öğlen pul biberli yoğurt ve bol gbek salata yedim..çido listeyi sonra düzeltip attım gördünmü??bu sefer anlaşılıyor..
baktım canım bol yeşillik var. aslında bizimkinede benzer. ama 22:00 de ara öğün yapmıyorum ben. öğlen salata akşam yemek benimkide tam tersi akşam metobolizma yavaşlıyor az yemeye çalışıyorum. geç saatlerde yememeye özen gösteriyorum. bu liste de bir tek 22:00 ara öğünü uymaz geri kalanı uygulayabilirim aslında.
bu arada öğlen menün süper pulbiberli yoğurdu beğendinmi. 1 hafta düzenli ye etkisini yavaş yavaş görceksin.
slm kızlar...bugün evdeyim işe gitmedim.kızım sabaha kadar ateşlendi.ağzı yara içinde mikrop kapmış kreşte sanırımbir bakayım dedim. geçmişi okumaya zamanım yok malesef.yarın işe gidince okurum...umarım iyisinizdir...sabah kahvaltıda yarım simit yedim.öğlende bezelye yedim bir tabak ekmeksiz....bugün su içmeye vaktim olmuyo pek.aklımada gelmiyo evde olunca.kızlar ben zayıflıyorum hergün sanırım....sirkeli su ve normal suyu 2 lt içiyorum onun etkisi,spora vaktim olmuyor çünkü..bu sabah tartıda 65 i gördüm:)ama bir gün yesem hemen alırım....neyse şimdi yine doktora gidicem...iyi çalışmalar.hoşçakalın....
resmi aç üstünde sağa tıkla ''resmi yazdır'' a tıkla yazdırabiliyorsun denedim oldu.liste için teşekkürler arada bakarım da yazıcıya döktüremedim.
anticim türk kahvesi kilo aldırıyormuş diye duyunca çok şaşırmıştım. ne gibi bir kalorisi olur ki diye düşündüm. yemekleri az yiyoruz bol yağlı şeyler yemiyoruz o yüzden hafif yemeğin üstüne 1 türk kahvesi bişey yapmaz diye düşünüyorum. afiyet olsun sana :)))
bende severim arada bir içmeyi kahveyi.
Çok geçmiş olsun canımslm kızlar...bugün evdeyim işe gitmedim.kızım sabaha kadar ateşlendi.ağzı yara içinde mikrop kapmış kreşte sanırımbir bakayım dedim. geçmişi okumaya zamanım yok malesef.yarın işe gidince okurum...umarım iyisinizdir...sabah kahvaltıda yarım simit yedim.öğlende bezelye yedim bir tabak ekmeksiz....bugün su içmeye vaktim olmuyo pek.aklımada gelmiyo evde olunca.kızlar ben zayıflıyorum hergün sanırım....sirkeli su ve normal suyu 2 lt içiyorum onun etkisi,spora vaktim olmuyor çünkü..bu sabah tartıda 65 i gördüm:)ama bir gün yesem hemen alırım....neyse şimdi yine doktora gidicem...iyi çalışmalar.hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?