geçmiş olsun canım. ahhh çocuklar hastalanmasında ondan sonra annelrde hastalanıyo. çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşir canım benim kocaman öpücük kızına benden.sende emeklerinin karşılığını alıyorsun bundan daha iyisi varmı.
Çok geçmiş olsun canım
slm kızlar...bugün evdeyim işe gitmedim.kızım sabaha kadar ateşlendi.ağzı yara içinde mikrop kapmış kreşte sanırımbir bakayım dedim. geçmişi okumaya zamanım yok malesef.yarın işe gidince okurum...umarım iyisinizdir...sabah kahvaltıda yarım simit yedim.öğlende bezelye yedim bir tabak ekmeksiz....bugün su içmeye vaktim olmuyo pek.aklımada gelmiyo evde olunca.kızlar ben zayıflıyorum hergün sanırım....sirkeli su ve normal suyu 2 lt içiyorum onun etkisi,spora vaktim olmuyor çünkü..bu sabah tartıda 65 i gördüm:)ama bir gün yesem hemen alırım....neyse şimdi yine doktora gidicem...iyi çalışmalar.hoşçakalın....
1,5 litre suyum bitti.
kaynamış suya 3-5 dilim kabuklarıyla limon doğradım içiyorum. iştahıda kesiyo.
1,5 litre suyum bitti.
çido sen kaç kilosun nekadar verdin..hedefin ne?
1,5 litre suyum bitti.
canım ben 64 düm doğumdan kalan.
şuan 59 ama zor veriyorum hedef 55 olsam yeter. o yüzden kasmıyorum kendimi yavaş yavaş veriyorum.1.68 boy. akşama kadar masa da oturduğun için basen göbek oluşuyo. birde yediklerine dikkat etmezsen alıp başını gidiyo kilolar. yaş ilerledikçe vermekde zorlaşıyor.eşimde sevmez fazla kiloyu (ben biraz alınca şiştin yine diyo yemeyim diye:))) bende sevmiyorum bi kadında göbek kalça yan simitler hiç hoş olmuyo. kadınlar evleniyo çocuk oluyo sonra da bakmıyorlar kendilerine saldım çayıra mevlam kayıra şişko şişko kadınlar dolaşıyo. bende öyle olmamak için dikkat ediyorum yediklerime.
benim iştah aldı başını gitti, ara öğün bile aramaz oldum, noluyo bana yaaaaaaaaaa.....
aman kızlar şişko lafını yanlış anlamayın. kendi sağlığımız için ideal kiloda olmalıyız aslında. bütün hastalıklar kiloyla çıkıyo ortaya. biz önlemimizi başta alalım dimi.her giydiğimiz yakışsın.fit olmak güzel bence.fit olmak için spor şart gerçi ama.
gulgunsende çok güzel kilo vermişsin..ne kadarda verdin bu kiloları..
Canım ben bu yola baş koyalı yarın tam iki ay, ve bun itibari ile 10 kilo gitti, 2 ayda 10 kilo süper, bi 6 kilo daha var, senin diyete benzer yaptığım ama bazı şeylele sınrılandırmak istemiyorum kendimi özgürlüğü seviyorum yada kendim tasarlamayı, o yüzden kalıp diyetler beni cezbetmiyor....
benim iştah aldı başını gitti, ara öğün bile aramaz oldum, noluyo bana yaaaaaaaaaa.....
aynen canım benim eşimde çok zayıf olmamıda istemez ama klo almamıda istemez..63-65 kilo ii benim için..boyum 1,70.bencede kadınlar evlenince hemen salıyor kendini.evde paspal gezmelere.saç baş dağınık bide heryerden fırlayan yağlar.sonra afedersiiz ama bence öl erkekler neden gözü dışarda derler..arkadaşlarım kızıo bana böyle diince..ben her zmana bakımlıyımdır.beni ölepaspal görmesinden hiç hoşlanmıyorum..ama işte biraz kşlo fazlam var oda gidince süper olucamm..:)))
çok haklısın o konuda kadın kendini salıverince erkek dışarı yöneliyo. kim çıtır bakımlı hatun istemez dimi. o yüzden kadın hiçbir zaman bırakmamalı kendini bakımlı ideal kilo da olması gerek.ilk önce kendi mutluluğumuz için sonra eşlerimiz için.
ya ben hep kadınların bişey yapması gerektiği fikrine çok kızıyorum.aynen canım benim eşimde çok zayıf olmamıda istemez ama klo almamıda istemez..63-65 kilo ii benim için..boyum 1,70.bencede kadınlar evlenince hemen salıyor kendini.evde paspal gezmelere.saç baş dağınık bide heryerden fırlayan yağlar.sonra afedersiiz ama bence öl erkekler neden gözü dışarda derler..arkadaşlarım kızıo bana böyle diince..ben her zmana bakımlıyımdır.beni ölepaspal görmesinden hiç hoşlanmıyorum..ama işte biraz kşlo fazlam var oda gidince süper olucamm..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?