Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Yukarıda bulunan, yüklenmiş dosyaları bu alana sürükleyerek eklenmesini sağlayabilirsiniz.

simurgh canım ya bu sürükleme işi nasıl yapılıyo ben 1. listeyi göndercem sana.

jpg dosyası.
....

cevap yazma sayfasini ac standart
az asagisinda eklenti ekle linki var, bas ona.
Baska bir sayfa acilacak.
Dosyayı bilgisayarından yükle kismindaki browse a tikla
sonra resmi bul ok de. sonra yukle tusuna bas.
Bir sure sonra o sayfada yukledigin resimin linki cikacak. o linke basinca da yukledigin resim acilacak.
Acilan resmin adres cubugundaki linkini cevaba yapistiracaksin.
Resmin boyutuna dikkat 244 KB dan buyuk olmamali

olmadı simurgh üffff

işallah herşey yoluna girer canım..iyi haberlerinizi alırız..

off ya biraz baktim da, cok guzel bir diyet ama, benim yediklerimden daha fazla sey var burda.
Oglen yemegini evden goturmem gerekir. Benim servisim 6.30 da kalkiyor, 5.30 da uyaniyorum. Kahvalti ve ogle yemegi hazirlamak icin uyanamam gibi geldi. Tam sadik kalamasam da uygulamaya calisirim ama oglenleri bozulur. Ama Turkiyeye donunce kesin yapicam.

evet seeeennn. geçenlerde noldu anlatayımda gül. kk da dolaşıyordum biri derdini anlatmış diğerleri yorum yapıyo. senin resmi gördüm atladım aaa simurgh dedim anlatmışsın bebğim var ailem şöyle böyleee ayyy ağzım açık kaldı noluya yaa neler yazmış simurgh dedim bi de nickine baktım ki isim başkaymış.çok güldüm kendi kendime. artık nerde bu resmi görsem kafamda sen canlanacaksın.

benimle ozdeslesmis demekki
bu arada reglim gecikti
korktugum basimami gelecek yoksam...2-3 gun daha bekliyim.

canım öğlenleri pek bişey yok ki. salata. nasıl olsa dolap var iş yerinde kahvaltıyı da öğleni de halledersin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…