Eki Görüntüle 201888 Eki Görüntüle 201886 Eki Görüntüle 201887 Eki Görüntüle 201885 Eki Görüntüle 201884 Eki Görüntüle 201883 Eki Görüntüle 201882
.1 tane eksik bulamdım onu dosyalarımda..(
jpg dosyası.
....
cevap yazma sayfasini ac standart
az asagisinda eklenti ekle linki var, bas ona.
Baska bir sayfa acilacak.
Dosyayı bilgisayarından yükle kismindaki browse a tikla
sonra resmi bul ok de. sonra yukle tusuna bas.
Bir sure sonra o sayfada yukledigin resimin linki cikacak. o linke basinca da yukledigin resim acilacak.
Acilan resmin adres cubugundaki linkini cevaba yapistiracaksin.
Resmin boyutuna dikkat 244 KB dan buyuk olmamali
küçüklüğümüzden beri sorunlar var. hep sabır ede ede bu günlere geldik. ama artık kadının da canına tak etti. biliyomusunuz biz küçükken onalrın boşanmalarını çok istiyorduk.çünkü görüyorduk ikiside mutsuz. özellikle ezilen annem olurdu. keşke babamı terk etsede kendine yeni bir hayat kursa diye düşünürdük. hatta ona bile deidk bunu defalarca. o bizim için yapmadı bunu. şimdi evliyiz.yuvamızı kurduk. yaşı ilerledi tahammül sınırı kalmdı artık. bende aldım onu evden. beni sıkan şey babamın durumu yokuşa sürmesi. annemi sevidğinden değil ayrılmama isteği. millet karısı adamı terk etti demesin diye çekiniyor.yoksa kendisi daha önce terk etti bizi.
velhasıl durumlar böyle. zamana ihtiyacımız var. bi de sakin durmaya.
simurgh listeden çıktı aldım biri iş yerinde biri de evde olursa daha iyi olur. yapılmayacak bir liste değil. hem diyetisyen yazdığına göre sağlıksız vitaminsiz değil.inceledim mantıklı geldi bana. yani en zaından evde bulunabilen şeylerden. yapalım mı haftaya.
aaaaa...been...
evet seeeennn. geçenlerde noldu anlatayımda gül. kk da dolaşıyordum biri derdini anlatmış diğerleri yorum yapıyo. senin resmi gördüm atladım aaa simurgh dedim anlatmışsın bebğim var ailem şöyle böyleee ayyy ağzım açık kaldı noluya yaa neler yazmış simurgh dedim bi de nickine baktım ki isim başkaymış.çok güldüm kendi kendime. artık nerde bu resmi görsem kafamda sen canlanacaksın.
off ya biraz baktim da, cok guzel bir diyet ama, benim yediklerimden daha fazla sey var burda.
Oglen yemegini evden goturmem gerekir. Benim servisim 6.30 da kalkiyor, 5.30 da uyaniyorum. Kahvalti ve ogle yemegi hazirlamak icin uyanamam gibi geldi. Tam sadik kalamasam da uygulamaya calisirim ama oglenleri bozulur. Ama Turkiyeye donunce kesin yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?