Günaydın
Biraz okudum yaa herkes ne güzel dikkat etmiş
ben ne yaptım dün oturum 2 dilim kek yedim inanamıyorum yaa
bu arada bu topiğin işe yaradığı kesin çünkü keki yerken ve sabah işe gelirken kızlara ne dicem diye düşündüm
neyse cezam çekmeye razıyım
yediklerim
eve gidince : 1 dilim keeeeeeeek
akşam : 2 yemek kaşığı pilav + 1 servis kaşığı yeşil fasulye
çayın yanında herkes yerken : 1 dilim daha keeeek
11 gibi acıktım : 4 tane diyet bisküvi şu tahta gibi olanından
işte olay böyle oldu yüce mahkeme kesin cezamı
Günaydın
Biraz okudum yaa herkes ne güzel dikkat etmiş
ben ne yaptım dün oturum 2 dilim kek yedim inanamıyorum yaa
bu arada bu topiğin işe yaradığı kesin çünkü keki yerken ve sabah işe gelirken kızlara ne dicem diye düşündüm
neyse cezam çekmeye razıyım
yediklerim
eve gidince : 1 dilim keeeeeeeek
akşam : 2 yemek kaşığı pilav + 1 servis kaşığı yeşil fasulye
çayın yanında herkes yerken : 1 dilim daha keeeek
11 gibi acıktım : 4 tane diyet bisküvi şu tahta gibi olanından
işte olay böyle oldu yüce mahkeme kesin cezamı
Günaydın herkese,
Özledim valla sohbeti. Birkaç gündür giremedim. İş güç bebek ev bilmem ne derken pestilim çıktı bu aralar.
Bildirim de yapamadım zaten tartım bozuldu çünkü. Garanti belgesini de kaybettim. Tamir masrafı aldığım fiyata yakın olacka galiba. :)))
Sizleri görmeyeli çok sıkı uymaasam da epey dikkatli yedim içtim. en azından ekmeğime filan dikkat ediyorum. Böyle işte bende haberler. Haftaya bildirim günün iple çekiyorum. Bu arada Simurghcum liste kaçıncı sayfada acaba, benim son mesajımdan beri 60 sayfa geçmiş de. :))
günaydın kızlar.... akşam bir tabak barbunya yedim sadece...kızım hasta hala ona yedirmek için uğraştım ağzını açamıyor zavallı.ağzı yara dolu...yaşpasta istedi babasından aldık belki yer diye onuda yemedi.sinirdenve üzüntüden ben yedim...antibiyotikte geçirmiyor bu aft denen yaraları ya...ne gülüyor bebeğim,ne konuşuyorr.ne de yemek yiyor...öyle suratı asık oturuyor kendi kendineeee
günaydın kızlar.... akşam bir tabak barbunya yedim sadece...kızım hasta hala ona yedirmek için uğraştım ağzını açamıyor zavallı.ağzı yara dolu...yaşpasta istedi babasından aldık belki yer diye onuda yemedi.sinirdenve üzüntüden ben yedim...antibiyotikte geçirmiyor bu aft denen yaraları ya...ne gülüyor bebeğim,ne konuşuyorr.ne de yemek yiyor...öyle suratı asık oturuyor kendi kendineeee
hosgeldn cnm, liste 324 de olabilir, o sayfalara bir bak istersen.
Ah canım ya kendimiz bile dayanamıyoruz ağız yarasına o nasıl dayansın. Kara dut iyi geliyor aslında şu ekşimsi olanlar, bulabilirsen onu bi dene, bir de fesleğeni çiğ olarak çiğnemek ya da suyuyla gargara yapmak da iyi geliyo. Allah şifasını versin yavrunun.
teşekkürler canım...deniyim yaa ciğerim acıyı onu öyle görünce...
Teşekkür ederim. Hoşbulduk. Kaldığımız yerden son hız devam edelim artık.
Kıyamam ya, ağız yarası çok zordur bilirim. Şu anda iyilşetirmek için gargara filan iyi gelir. Ama iyileştikten sonra sürekli yenilemesi bağışıklık sisteminin zayıflaması ile ilgili sanırım. Doktora danışarak bağışıklık sistemi destekleyici bir tablet kullanabilirsin belki. İmuneks diye bir tablet var, etken maddesi ekmek mayası.
Şenay geçmiş olsun
Böğürtlen yaprağını dene mutlaka aktarda satılıyor. Kaynat ve çay olarak içir.Benim koçişte çok çıkar sıkıntıdan aynı gğnde geçer.
Acil şifalar minik kızına
Pinarcim, su diyet hakkinda bazi sorularim olacak, bildiklerin varsa cevaplayabilirmisin, ya da fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.
1- 1 tabak pirinc pilavi var bazi oglen ogunlerinde. Bu lapami yoksa bildigimiz, yemekhanede cikan pilavmi?
2- Her gun 2 adet soda diyor, Qatarda bizim sodalardan yok ama gazsiz mineralli su var. Soda icmenin amaci madensuyundaki mineraller ise ben gazsiz mineralli su icebilirmiyim?
3- Araogunde simit var bazi gunler, burda simit yok, 1 dilim ekmek yesem olurmu?
4- Bazi meyvelerde burda yok yada cok pahali, ornegin kestane cilek kiraz karpuz falan. Onlarin yerine elma yesem olurmu?
Zannediyorum ki bunlara muadil seyer, yani ayni besin degerlerine sahip gidalar yemeliyim ama bilmiyorumki?
bende cok cektim cocukken. Sirkeli veya tuzlu su ile gargara biraz yakar ama iyi gelir. Birde mavi murekkep gibi bi ilac vardi cocukken, o da iyi gelirdi ama suan yok sanirim. Agiz damlasi kullanin cnm, 1-2 gunde geciriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?