Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar günaydın.bende akşam ıspanak yemeği ve 1 kase yoğurt yedim..bol su bide..saat 10 gibide salata soydum onu yedim...sabah bişey alamadım ya ne yicem onuda bilmiyorum.çiğ fındık vardı ondan atıştırıyorum..sabahı böyle geçiririm artık..diyet listesinide dolaba astım.benim evde dolaba astığım mıknatıslı bi yazı yazma tahtası var.o dolabın üstünde.genelde rejim yaparken haftada bir tartılınca tarihi ve hangi kiloya geldiğimi yazıyordum..o tahtaya düşük sayı yazmak beni çok heyecanlandırıyordum.kilo verdiğimide her mutfağpa gelince görünce..hayır yemememilisin bak nasıl güzel gidiyorsun diye kendimi teselli ediyordum.akşamda ona başladım..kızlar bu siitemi sizede tasiye edrim..gerçekten çok motive ediyor...

Günaydın
Biraz okudum yaa herkes ne güzel dikkat etmiş
ben ne yaptım dün oturum 2 dilim kek yedim inanamıyorum yaa
bu arada bu topiğin işe yaradığı kesin çünkü keki yerken ve sabah işe gelirken kızlara ne dicem diye düşündüm
neyse cezam çekmeye razıyım
yediklerim
eve gidince : 1 dilim keeeeeeeek
akşam : 2 yemek kaşığı pilav + 1 servis kaşığı yeşil fasulye
çayın yanında herkes yerken : 1 dilim daha keeeek
11 gibi acıktım : 4 tane diyet bisküvi şu tahta gibi olanından

işte olay böyle oldu yüce mahkeme kesin cezamı

kek yiyebilirsin ama keske 1 dilim yeseydin, 2. dilim fazladan olmus. Ama telafi edecek biseyler yapmalisin. Ozaman hic yaramaz o kek, yakarsin gider.

100 ip atlama 100 kez totoyu duvara vurma :)))

dün iş çıkışına benim ufaklık geldi 1 saat ona baktım ayak üstü
o yüzden enerjiye ihtiyacım oldu sanırım 17 aylık oldu ve artık beni peşinden koşturuyo

bu arada kahvaltımı yazmayı unuttum
2 dilim kepek ekmek + biraz peynir + 1 yumurta + 4 zeytin + domates salatalık şekersiz çay

Günaydın herkese,
Özledim valla sohbeti. Birkaç gündür giremedim. İş güç bebek ev bilmem ne derken pestilim çıktı bu aralar.
Bildirim de yapamadım zaten tartım bozuldu çünkü. Garanti belgesini de kaybettim. Tamir masrafı aldığım fiyata yakın olacka galiba. :)))
Sizleri görmeyeli çok sıkı uymaasam da epey dikkatli yedim içtim. en azından ekmeğime filan dikkat ediyorum. Böyle işte bende haberler. Haftaya bildirim günün iple çekiyorum. Bu arada Simurghcum liste kaçıncı sayfada acaba, benim son mesajımdan beri 60 sayfa geçmiş de. :))

hosgeldn cnm, liste 324 de olabilir, o sayfalara bir bak istersen.

günaydın kızlar.... akşam bir tabak barbunya yedim sadece...kızım hasta hala ona yedirmek için uğraştım ağzını açamıyor zavallı.ağzı yara dolu...yaşpasta istedi babasından aldık belki yer diye onuda yemedi.sinirdenve üzüntüden ben yedim... antibiyotikte geçirmiyor bu aft denen yaraları ya...ne gülüyor bebeğim,ne konuşuyorr.ne de yemek yiyor...öyle suratı asık oturuyor kendi kendineeee

bende cok cektim cocukken. Sirkeli veya tuzlu su ile gargara biraz yakar ama iyi gelir. Birde mavi murekkep gibi bi ilac vardi cocukken, o da iyi gelirdi ama suan yok sanirim. Agiz damlasi kullanin cnm, 1-2 gunde geciriyor.

Ah canım ya kendimiz bile dayanamıyoruz ağız yarasına o nasıl dayansın. Kara dut iyi geliyor aslında şu ekşimsi olanlar, bulabilirsen onu bi dene, bir de fesleğeni çiğ olarak çiğnemek ya da suyuyla gargara yapmak da iyi geliyo. Allah şifasını versin yavrunun.

Pinarcim, su diyet hakkinda bazi sorularim olacak, bildiklerin varsa cevaplayabilirmisin, ya da fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.
1- 1 tabak pirinc pilavi var bazi oglen ogunlerinde. Bu lapami yoksa bildigimiz, yemekhanede cikan pilavmi?
2- Her gun 2 adet soda diyor, Qatarda bizim sodalardan yok ama gazsiz mineralli su var. Soda icmenin amaci madensuyundaki mineraller ise ben gazsiz mineralli su icebilirmiyim?
3- Araogunde simit var bazi gunler, burda simit yok, 1 dilim ekmek yesem olurmu?
4- Bazi meyvelerde burda yok yada cok pahali, ornegin kestane cilek kiraz karpuz falan. Onlarin yerine elma yesem olurmu?
Zannediyorum ki bunlara muadil seyer, yani ayni besin degerlerine sahip gidalar yemeliyim ama bilmiyorumki?

Günaydın kızlar,

Akşam eşimle dışarda yedik onun için abbarttım diyebilirim. Ama sabah aynen devam iki dilim ekmek normal kahvaltı ettim.Şimdide şekersiz kahvemi içiyorum.

Çocuğu hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.Ağız yarası için böğürtlen yaprağı kaynatın aktarda satılır.Birebirdir.

Sıkıntıları olan arkadaşlrın Allah yardımcınız olsun.Tez zamanda aşarsınız inşallah.

Ben bugün gene kayıp denetim var Öptüm hepinizi

hosgeldn cnm, liste 324 de olabilir, o sayfalara bir bak istersen.

Teşekkür ederim. Hoşbulduk. Kaldığımız yerden son hız devam edelim artık.

Kıyamam ya, ağız yarası çok zordur bilirim. Şu anda iyilşetirmek için gargara filan iyi gelir. Ama iyileştikten sonra sürekli yenilemesi bağışıklık sisteminin zayıflaması ile ilgili sanırım. Doktora danışarak bağışıklık sistemi destekleyici bir tablet kullanabilirsin belki. İmuneks diye bir tablet var, etken maddesi ekmek mayası.

teşekkürler canım...deniyim yaa ciğerim acıyı onu öyle görünce...

Listeye şimdi baktım gene güzel kilo verenler var. Yağmur, Gülgün, Sevsena...
Ama geneli durgun bu hafta, yeniden canlandıralım birbirimizi hadi... :)))

teşekürler canım...evet çok zayıf bağışıklık sistemi vitamin verdi ama pek faydası yok sanırım sanasol diye bişey...değiştirmem gerekiyor sanırım vitamini
...

1-canımcım lapa değil normal pirinç pilavı
2-soda normalde zayıflatıcı özelliği var diye biliyorum doğal mineralli içeçcek yazıyo burdakilerde
3-grisini varmı orda ya da kepekli çubuklar falan onlarda olabilir
4-elma yiyebilirsin
bulamadığını eş değer şeylerle değiştirebilirsin.

bende cok cektim cocukken. Sirkeli veya tuzlu su ile gargara biraz yakar ama iyi gelir. Birde mavi murekkep gibi bi ilac vardi cocukken, o da iyi gelirdi ama suan yok sanirim. Agiz damlasi kullanin cnm, 1-2 gunde geciriyor.

damla verdi doktor kullanıyoruz ama geçmedi daha...cuma gününden beri çekiyor zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…