canım öğlenleri pek bişey yok ki. salata. nasıl olsa dolap var iş yerinde kahvaltıyı da öğleni de halledersin bence.
Kızlar bende resim koymay istiyorum ama nasıl koyulacak bilmiyorum..
ben listelerin ciktisini alip bir inceliyim aksam. Bana uymayan bisey varsa bakarim. 8 haftada 12 kilo diyetiymis. Ben 5 versem zaten yeter, 12 cok. Verirmiyiski sence, denenmismi bu
canım ben 5 haftasına kadar uygulamışım.ve gerçektende zayıflamıştım.ama uymak gerekiyor.o yemeği bulamıyorsak aynı değerde yemek yemek lazım..
canım öğlenleri pek bişey yok ki. salata. nasıl olsa dolap var iş yerinde kahvaltıyı da öğleni de halledersin bence.
KARALiSTE : Bildirim yapmayanlar
ece50
yordam
yagmury
daisyc
sevocan3
aysebahar
bir dilim pasta
mim_kbr
anofel20
yarenay
ata35
yercekimlikaranfil
bulut81
iyi akşamlar hanımlar ben bu haftada az kilo veremedim yaaa
71.6 neden böyle oluyor yediklerimede dikkat ediyorum eskisi kadar yemiyorum offfff offf
günaydın simurghcum akşam biraz geç yedik ama olsun ekmek yemedim balık salata birazda karpuz.
sabah 1 bardak şekersiz çay (şeker kullanma alışkanlığım yok. kullananlar biran önce bıraksınlar)
2 zeytin
1 çatal peynir
slatalık domates. hepsinden az az yedim yani canım istemedi. şuan tokum. mutluyum, hafifim, zayıflıyorum. ay sabah duramadım tartıldım 59.00 500 gr da ip atlayarak verdim sanırım.
buğün herkesin günü güzel olsun. gelrikende 5 tane altın çilek meyvesi yedim.
iyi akşamlar hanımlar ben bu haftada az kilo veremedim yaaa
71.6 neden böyle oluyor yediklerimede dikkat ediyorum eskisi kadar yemiyorum offfff offf
Gunaydin cidoo...kahvaltimi yazmayi unumusum:
1 yumurta+1 dilim kepek ekmek+yarim kk peynir+cay
ben cayi 3 sekerli icerdim eskiden, gecen seneden beri fincana 1 seker atiyorum, bu aralar bazen sekersiz iciyorum, tatli seyler yerken mesela. Bende birakicam sekeri. Ama bitki ve yesilcayi sekersiz iciyorum.
Diyete nezaman basliyosun cnm
listelerden çıktı aldım akşam inceleyemedim. bi tanesine baktığım kadarıyla uygulanabilir geldi.
p.tesi başlayım diyorum ama. bana yasaklar hep cazip çekici gelir. listede yazmeyen şeyleri yerim sonrada üzülürüm.
Günaydın kızlar. Dün işten çıkınca yarım haşlanmış mısır yedim. Akşam yarım kase mercimek çorba,2 tane biber dolması(biberler küçüktü) .100 tane ip atladım.Yatarken sirkeli su içtim. Fazla spor yapamadım bir önceki gece kızım rahatsız olunca uyuyamamıştım. Erkenden uyudum. Aslında pınarın diyetini yapmak isityorum ben de ama, elimde diyet listesi olunca kendimi kötü hissediyorum liste haricindeki herşeyi yiyesim geliyo, o yüzden kendime ümidim yok açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?