Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

aaa saat 5 e geliyo benim toparlanmam lazım kaçtımmmm
akşama balık salata var.öptüm herkesi bye :)))

canım öğlenleri pek bişey yok ki. salata. nasıl olsa dolap var iş yerinde kahvaltıyı da öğleni de halledersin bence.

Ben listelerin ciktisini alip bir inceliyim aksam. Bana uymayan bisey varsa bakarim. 8 haftada 12 kilo diyetiymis. Ben 5 versem zaten yeter, 12 cok. Verirmiyiski sence, denenmismi bu

ben listelerin ciktisini alip bir inceliyim aksam. Bana uymayan bisey varsa bakarim. 8 haftada 12 kilo diyetiymis. Ben 5 versem zaten yeter, 12 cok. Verirmiyiski sence, denenmismi bu

canım ben 5 haftasına kadar uygulamışım.ve gerçektende zayıflamıştım.ama uymak gerekiyor.o yemeği bulamıyorsak aynı değerde yemek yemek lazım..

iyi akşamlar hanımlar ben bu haftada az kilo veremedim yaaa
71.6 neden böyle oluyor yediklerimede dikkat ediyorum eskisi kadar yemiyorum offfff offf

71.6 neden böyle oluyor yediklerimede dikkat ediyorum eskisi kadar yemiyorum offfff offf

canim bende senin gibiyim, yediklerimin miktarini yariya dusurdum. Ama kilomda aman aman bir dusus yok. Esim bana hep tombissin, cok yiyosun, cussen benim yarim kadar ama benim 2 katim yiyosun falan derdi. Biraz dalgasina, biraz gercek hep boyle konusurdu. Beni sinirlendirmek hobisidir. O bile cok az yiyosun dedi dun aksam. Ben seni takip ediyorum, onceye gore yariya indirdin dedi. Biraz farkediliyor da o tombisligin kalmadi dedi. Ki esim hayatta demez, beni sinirlendirmek icin tombik der.
Ama kilom 2 kilo dustu basladigimdan beri. Bence kiloya karsi bir direnci var vucudun. Veremiyoruz ama o direnci bir kirsak, yani bir vermeye baslasak takir takir dusecek kilomuz. Ben boyle dusunuyorum.
Bu arada 8 haftada 12 kilo diyetine cumartesi basliyorum. Cumartesi bana gore haftabasi ya...Bgn de alisveris yapicam. 7 hafta kadar sonra turkiyeye donus yapicam kismetse, 52 kilo gidebilecekmiyim acaba

Aksam menum: 1 tabak haslama(3 dilim patates-1dilim havuc-1 parca et-kalani etsuyu)+1 kase yogurt. Super bi menu oldu, cok mutluyum, cok hafifim. Yemek isinirken de kanepede mekik-bacak hareketi falan gibi hareketler yaptim.

günaydın simurghcum akşam biraz geç yedik ama olsun ekmek yemedim balık salata birazda karpuz.
sabah 1 bardak şekersiz çay (şeker kullanma alışkanlığım yok. kullananlar biran önce bıraksınlar)
2 zeytin
1 çatal peynir
slatalık domates. hepsinden az az yedim yani canım istemedi. şuan tokum. mutluyum, hafifim, zayıflıyorum. ay sabah duramadım tartıldım 59.00 500 gr da ip atlayarak verdim sanırım.
buğün herkesin günü güzel olsun. gelrikende 5 tane altın çilek meyvesi yedim.

Gunaydin cidoo...kahvaltimi yazmayi unumusum:
1 yumurta+1 dilim kepek ekmek+yarim kk peynir+cay
ben cayi 3 sekerli icerdim eskiden, gecen seneden beri fincana 1 seker atiyorum, bu aralar bazen sekersiz iciyorum, tatli seyler yerken mesela. Bende birakicam sekeri. Ama bitki ve yesilcayi sekersiz iciyorum.
Diyete nezaman basliyosun cnm

verirsin canım verirsin.ben bir ara kafayı yicektim. gerçi şuan da hızlı veremiyorum. 64 de çakılı kalmıştım. her gün tartılma huyum ordan geliyo. başladım az yemeye su içeme sonra birden düştüm ayy nasıl sevindim. sonra yediklerime hep dikkat ettim. yani ediyorum da şuan. herşeyden abartmadan gereken ölçülerde yiyorum mutlaka hayatına 2,5 litre suyu koy. bence olmazsa olmazlar arasında su içme olayı. sen yediğine içtiğine dikkat et emeklerinin karşılığını tartıda görceksin.
birde beynine ben kilo veremiyorum deme. beyin bu komutu aldıktan sonra ölüm orucuna girsen veremezsin. ben her zaman ne yesem yaramıyor kilo almyorum zayıflıyorum mutluyum diyorum. telkin yöntemini kullan sende.olumlu şeyler düşün olumlu şeyler olsun dimi.

listelerden çıktı aldım akşam inceleyemedim. bi tanesine baktığım kadarıyla uygulanabilir geldi.
p.tesi başlayım diyorum ama. bana yasaklar hep cazip çekici gelir. listede yazmeyen şeyleri yerim sonrada üzülürüm.

Günaydın kızlar. Dün işten çıkınca yarım haşlanmış mısır yedim. Akşam yarım kase mercimek çorba,2 tane biber dolması(biberler küçüktü) .100 tane ip atladım.Yatarken sirkeli su içtim. Fazla spor yapamadım bir önceki gece kızım rahatsız olunca uyuyamamıştım. Erkenden uyudum. Aslında pınarın diyetini yapmak isityorum ben de ama, elimde diyet listesi olunca kendimi kötü hissediyorum liste haricindeki herşeyi yiyesim geliyo, o yüzden kendime ümidim yok açıkçası.

listede hersey var zaten, yasak yok fazla, iste lahmacun doner gibi seyler yok, ama kacamak gunleri var, ozaman yersin oyle seyleri de. ac birakan bi diyet de degil. Benim kafama yatti Turkiyeye 52 kilo ile gitme fikri :) Sanirim karbonhidrt ile proteini ayiriyor, cunku her besinden var.Puf noktasi bu sanirim.
Ben c.tesi basliyorum.
Ben aksam yemegini biraz gec yiyorum,8 de falan dolayisiyla aksam yemegindeki araogunu tamamen kaldiricam.

kızlar akşam kendimi iyi hissedersem ufaklık erken yattıysam su kaynatıyorum 3-4 parça kabukalrıyla limon doğruyorum 1 yaprak taze nane birazda sirke ay tadıda güzel oluyor sirkeyi pek hissetmiyorsun.
dinlendiriyo çok güzel bir içecek içmiş oluyorum çaydan iyidir. tavsiye ederim.

Valla listede bnm suan yediklerimden daha cok sey var. Bana cazip geldi. Ama ben qatarda oldugum icin bazi seyler burda bulunmuyo. Mesela hamsi yok,mezgit var. Cilek kiraz asiri pahali 100 gr cilek 15 lira falan. Onun yerine elma yicem artik. Simit yok burda, onun yerine 1 dilim ekmek yerim tahilli. Liste simit bile veriyo daha ne istiyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…