Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ama planliydi yani o yediklerim. persembeden yazdim hatta ben bu haftasonu kacircam diye.
Ama cuma yaktim hepsini, egzersiz yaptim,yuzdum...Bu haftaici de olculu yiyorum.
Kilo bildirim gununu degistirme konusunda da benim icin farketmiyor, cunku zaten c.tesi-pazar bnm icin haftasonu degil. Ama cuma ben yokum, cuma olmasin

geçmiş şenay. inşallah çocuğun bir an önce iyileşir.

merhaba bayanlar. berbat bir cuma ve haftasonu geçirdim. bide üstüne eşim belini incitti. onun durumu derken herşey dahada kötüye gitti. moral olarak kötüyüm. pek beslenmeme dikkat etmedim, hazır yemek zorunda kaldık.hamur işi börek falan gitti hep.açıkçası kilo verme konusu hiç ama ihç aklıma bile gelmedi.
simurgh canım kilom 65,1

cok gecmis olsun cnm yaa..almamissin gene kilo, buna da sukur

bir dilim pasta geçmiş olsun canım eşin için.
kilon içinse almamışsın kilo kardasın yani.
simurgh arkadaş bi yazı yayınlamış ya haftasonu kaçıranlar için o yüzden öylesine dedim çarşambaya alaım o zaman diye.
herkes alıştı p.tesi ye. kilo bildirimi yapacağımıza için sen geliyorsun aklımıza az yiyoz sayılır.
p.tesi ben öylesine dedim.

cok gecmis olsun cnm yaa..almamissin gene kilo, buna da sukur

evet bende şaşırdım. o kadar yememe rağmen tartıda fazla birşey görmedim.
inşallah bu hafta dikkat edecem ama önce sorunlarımız bitsin. yoksa kafamı hiçbirşeye veremiyorum.
annem babamı terk etti. ki kadın sonuna kadar haklı. babam kabullenmedi bu durumu. rezillik çıktı. berbattı herşey. eşim annemle babamın öncesinden olan sorunları bilmiyordu.böyle olunca öğrendi tabiki. utandım sıkıldım o öğrenince. ama kadınada otur diyemem asla. babama iyi bile katlandı bunca yıldır. ne olacak bilmiyorum. annem boşanmaya kararlı. babamda tehditler ediyor. hayırlısı. bunların bu duurmları kardeşimle beni yordu yıllardır. olan bize oldu. ikimide psikolojik tedaviler gördük yıllarca. şimdi yine başladı bendeki huzursuzluklar. 3 gündür iyi değilm. beynimde uyuşmalar var.
uzattım galiba konuyu. konunun dışına çıktım. kusura bakmayın emi.

çok geçmiş olsun cnm..üzüldüm senin adına arda kalmak çok kötü bişeydir.sende ıkma canını pnlar mutlaka çözüceklerdir..seneler sonra terketmez bi insan eşini mutlaka bana çok kötü bişey yapmıştır..allah hayırlısını versin hepinize.

Su hayatta hersey olacagina variyor.Biz de uzuldugumuzle, yiprandigimizla, hastalandigimizla kalakaliyoruz cnm.Bunu soylemek belki cok anlamsiz, uzuluyorsundur tabiki ama kendini yipratmamaya calis. Hicbirsey dunyanin sonu degil. Insan en yakininin vefatina bile alisiyor. Allah kaldiramayacagimiz sey vermezmis. Uzulursun tabiki ama bunun sagligini bozmasina izin verme. (hem fiziksel hem ruhsal)

pastacım canım bu durumlarda ne dersek boş aslında. teselli etmek istesem kelimeler boş kalır.
üzme kendini herşey olacağına varır. taraf ta tutma. sonunda kötü olan sen olursun.
herşeyin başı stres hastalanırsın dikkat et kendine.

okuyunca çok üzüldüm canım ya çok zor anne baba gerginliğini yaşamak..ben hiç yaşamadım ama etrafımda azcık ses bile yükselse çok üzülür ve hemen etkilenirim..ama bence güçlü olmaya çalış sakın kendini bırakma eskiye sakın ama sakın dönme bak kötü günler geçirmişsin tedavi görmüşsün..aman ha..kafanı dağıtacak bişeyler bul hemen ...psikolojik rahatsızlıklar biliyorsun bir hortladı mı arkası geliyor ben de yaşıyorum o nedenle syleme gereği duydum ...Kendini üzmemeye çalış işallah Allah huzura erdirir sizleri..

ayran içtim çok az da kıymalı pide aldım. bi arkadaş getirmişte. hemen kanıma giriyorlar yav.

simurghcum özür dileyerek bişey söylemek istiyorum. sabah uykusuzdum yoğun başladık işe 59.00 yazmışım yanlış ya bir ara düzeltirmisin 59.50 kg yum haftasonu yemek doğru dürüst yemedim ama abur cubur tatlı çok yedim. üzgünüm.

Arkadaslar durumlar cok iyi gorunuyor bence, kilo alan yok, alanlar 100 gr falan almis onu saymiyorum.
Kilo verenleri tebrik ediyoruz ve darisi veremeyenlerin basina diyoruss...

küçüklüğümüzden beri sorunlar var. hep sabır ede ede bu günlere geldik. ama artık kadının da canına tak etti. biliyomusunuz biz küçükken onalrın boşanmalarını çok istiyorduk.çünkü görüyorduk ikiside mutsuz. özellikle ezilen annem olurdu. keşke babamı terk etsede kendine yeni bir hayat kursa diye düşünürdük. hatta ona bile deidk bunu defalarca. o bizim için yapmadı bunu. şimdi evliyiz.yuvamızı kurduk. yaşı ilerledi tahammül sınırı kalmdı artık. bende aldım onu evden. beni sıkan şey babamın durumu yokuşa sürmesi. annemi sevidğinden değil ayrılmama isteği. millet karısı adamı terk etti demesin diye çekiniyor.yoksa kendisi daha önce terk etti bizi.
velhasıl durumlar böyle. zamana ihtiyacımız var. bi de sakin durmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…