biz en iyisi hafta ortası çarşamba mı ne yapsak bildirim :))) hafatsonu ister istemez herkes kaçırıyo düzensiz yiyoruz su içemiyorum evde ne bulursam yiyorum
p.tesi genelimiz çok kaçırdığından 300-500 gr fazla çıkıyoruz.
simurgh sen çoşmuşsun kuzum. yazayım dedim bir türlü yazamadım neler yemişsin hafta sonuu.
tartıda küçük hanım 57 li rakamları gördüya ondan dimi.çok sevindin seni şımarıkşeyneyse biz ne yersek yiyelim yaramıyor zaten.
haftasonu yer haftaiçi yakarız.
mrb kızlar...kızım hala hastaağzındaki yaralarda sabahladık yine.çok ağrıyor sanırım canımıniçi...sabah 2 galeta yedim....şimdide kahve içtim.birde aç karnına sirkeli suyumu içmiştim.pazartesi günkü hedefim 64 kg.az kaldı vercem inş
geçmiş şenay. inşallah çocuğun bir an önce iyileşir.
merhaba bayanlar. berbat bir cuma ve haftasonu geçirdim. bide üstüne eşim belini incitti. onun durumu derken herşey dahada kötüye gitti. moral olarak kötüyüm. pek beslenmeme dikkat etmedim, hazır yemek zorunda kaldık.hamur işi börek falan gitti hep.açıkçası kilo verme konusu hiç ama ihç aklıma bile gelmedi.
simurgh canım kilom 65,1
mim kbr nerelerdesin.
cok gecmis olsun cnm yaa..almamissin gene kilo, buna da sukur
evet bende şaşırdım. o kadar yememe rağmen tartıda fazla birşey görmedim.
inşallah bu hafta dikkat edecem ama önce sorunlarımız bitsin. yoksa kafamı hiçbirşeye veremiyorum.
annem babamı terk etti. ki kadın sonuna kadar haklı. babam kabullenmedi bu durumu. rezillik çıktı. berbattı herşey. eşim annemle babamın öncesinden olan sorunları bilmiyordu.böyle olunca öğrendi tabiki. utandım sıkıldım o öğrenince. ama kadınada otur diyemem asla. babama iyi bile katlandı bunca yıldır. ne olacak bilmiyorum. annem boşanmaya kararlı. babamda tehditler ediyor. hayırlısı. bunların bu duurmları kardeşimle beni yordu yıllardır. olan bize oldu. ikimide psikolojik tedaviler gördük yıllarca. şimdi yine başladı bendeki huzursuzluklar. 3 gündür iyi değilm. beynimde uyuşmalar var.
uzattım galiba konuyu. konunun dışına çıktım. kusura bakmayın emi.
inşallah bu hafta dikkat edecem ama önce sorunlarımız bitsin. yoksa kafamı hiçbirşeye veremiyorum.
annem babamı terk etti. ki kadın sonuna kadar haklı. babam kabullenmedi bu durumu. rezillik çıktı. berbattı herşey. eşim annemle babamın öncesinden olan sorunları bilmiyordu.böyle olunca öğrendi tabiki. utandım sıkıldım o öğrenince. ama kadınada otur diyemem asla. babama iyi bile katlandı bunca yıldır. ne olacak bilmiyorum. annem boşanmaya kararlı. babamda tehditler ediyor. hayırlısı. bunların bu duurmları kardeşimle beni yordu yıllardır. olan bize oldu. ikimide psikolojik tedaviler gördük yıllarca. şimdi yine başladı bendeki huzursuzluklar. 3 gündür iyi değilm. beynimde uyuşmalar var.
Kizlar, cok fire verdik bu hafta ama listemizi yayinliyorum. Bildirim yapmayanlar sonradan yaparsa listeyi guncelleriz artik...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=201857&stc=1&d=1306757633
Arkadaslar durumlar cok iyi gorunuyor bence, kilo alan yok, alanlar 100 gr falan almis onu saymiyorum.
Kilo verenleri tebrik ediyoruz ve darisi veremeyenlerin basina diyoruss...
aaa simurgh aşk olsun benim adım yokk(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?