simurghcum özür dileyerek bişey söylemek istiyorum. sabah uykusuzdum yoğun başladık işe 59.00 yazmışım yanlış ya bir ara düzeltirmisin 59.50 kg yum haftasonu yemek doğru dürüst yemedim ama abur cubur tatlı çok yedim. üzgünüm.
Canim senin bildirimini gormedim
Listedeki istenen bilgileri gonderirsen hemen eklerim
sabah gönderdim ama sorun diil yazarım...
başlangıç kilo:77
şuank, kilom:76.60
hedef kilo:65 inşşşşş...:)))
aaa simurgh aşk olsun benim adım yokk(((
pınarcım senin diyet listen var ya ona başlayım diyorum haftada kaç kilo verdiriyo demiştin. liste zor değil aslında sadece ne yememiz gerektiğini söylüyo.
Asıl konuya gelirsek, kesinlikle masabaşında fazla oturmamak gerekli. ve de alınan besinlere dikkat etmeli
ya kilomuda yalnış yazmışım..76.40 şuanki kilom...:))
pınar diğer listeleride göndörebilirmisin
ara : 4 erik, yeşil çay
öğle: 2 kaşık yoğurt+z. fasülye yemeği+ 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş yeşillik+ 1 dilim çavdar ekmeği
şimdide 1 portakalla ara yapıcam
kızlar bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum ama haftaya pazartesi reglim başlıyo bu hafta okadar uğraşıcam sonra p,tesi tartıda kilo vermedimi görürsem çok üzülücem napcam ben
pinarcim listenin formati nedir. pdf.excel. jpeg. buraya yuklemende yardimci olurum. o liste bana da uygulanabilir geldi. Burda benim herifle uygulamam imkansiz da istanbula gidince annemle yaparim. Annemde kalicaz da bir sure.
simurgh listeden çıktı aldım biri iş yerinde biri de evde olursa daha iyi olur. yapılmayacak bir liste değil. hem diyetisyen yazdığına göre sağlıksız vitaminsiz değil.inceledim mantıklı geldi bana. yani en zaından evde bulunabilen şeylerden. yapalım mı haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?