Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

duzelttim cnm, az sonra tekrar yuklerim

Şenaycım geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin çocuğuna. Pastacım sana da geçmiş olsun canım. Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Ailede sorun olunca insanın tadı tuzu kalmıyor. Umarım yoluna girer herşey sıkma canını.

Yaklaşık bir kilo vermişim bu hafta beğendim kendimi. Gaza geldim valla. Kızlar hep sizin sayenizde tek başıma olsam çoktan bozmuştum ben bu diyeti. Hepinize kocaman öpücük

pınarcım senin diyet listen var ya ona başlayım diyorum haftada kaç kilo verdiriyo demiştin. liste zor değil aslında sadece ne yememiz gerektiğini söylüyo.

canım hafta olaeak bilmiyorum ama bende bu klisteden 8 tane var.her hafta vucudundan bişeyler atıosun ve her hafta farklı besleniyorsun...8 haftada 12 kilo...

pınar diğer listeleride göndörebilirmisin

pinarcim listenin formati nedir. pdf.excel. jpeg. buraya yuklemende yardimci olurum. o liste bana da uygulanabilir geldi. Burda benim herifle uygulamam imkansiz da istanbula gidince annemle yaparim. Annemde kalicaz da bir sure.

ara : 4 erik, yeşil çay
öğle: 2 kaşık yoğurt+z. fasülye yemeği+ 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş yeşillik+ 1 dilim çavdar ekmeği
şimdide 1 portakalla ara yapıcam

kızlar bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum ama haftaya pazartesi reglim başlıyo bu hafta okadar uğraşıcam sonra p,tesi tartıda kilo vermedimi görürsem çok üzülücem napcam ben

uzulmek yok,bak ben 2-3 haftadir ayni kilodayim.
1-Almadigima sukrediyorum
2-Yavas yavas vermek daha kalici oluyor
3-Sabir lazim. 1 ayda almadik ki biz bu fazlaliklari, kac senenin birikimi.

pinarcim listenin formati nedir. pdf.excel. jpeg. buraya yuklemende yardimci olurum. o liste bana da uygulanabilir geldi. Burda benim herifle uygulamam imkansiz da istanbula gidince annemle yaparim. Annemde kalicaz da bir sure.

simurgh listeden çıktı aldım biri iş yerinde biri de evde olursa daha iyi olur. yapılmayacak bir liste değil. hem diyetisyen yazdığına göre sağlıksız vitaminsiz değil.inceledim mantıklı geldi bana. yani en zaından evde bulunabilen şeylerden. yapalım mı haftaya.

ben listeyi goremedim ki...8 haftanin 8 ayri listesi varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…