Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

öğle yemeğim; karışık sebze tabağı yanında az tuzlu cacık (buz gibi ohh)
üstüne de şekersiz çay..
kızlar 57 ye tekrar bi insem başka bişey istemiyorum, gerekirse aç gezicem diyorum ama dayanamıyorum yine yiyorum akşamları hep eşimin yüzünden abur cuburla dolduruyor o çekmeceleri

öğlen nektarin,erik,dut ve çilekten oluşan bir meyve tabağı yedim. Yeşilçay içiyorum şimdi akşamıda salata ve meyveyle geçiricem. Bu hafta böyle sebze ve meyveyle geçirmeyi planlıyorum.

öğlen nektarin,erik,dut ve çilekten oluşan bir meyve tabağı yedim. Yeşilçay içiyorum şimdi akşamıda salata ve meyveyle geçiricem. Bu hafta böyle sebze ve meyveyle geçirmeyi planlıyorum.

canım öğlen bari biraz daha sağlam yeseydin, gece çikolataya aburcubura saldırma ihtimalin yüksek gibi geldi bu menüyle :))

SİMURGH MERHABA, YİNE DEĞİŞTİ RESMİN ÇOK GÜZELMİŞ BU..

Listeyi sen yapıyormuşsun sanırım, beni de ekler misin yeni katıldım bu topiğe.. 62 kiloyum

saol cnm
ama bizim listemize girmek okadar kolay diil.
1- Baslangic kilosu (25.04.2011 baslangic tarihimiz)
2- Su an ki kilo
3- Hedef Kilo
4- Boy
Bu bilgiler lazim.
Bide TC kimlik numarasi ve pasaport fotokopisi

saol cnm
ama bizim listemize girmek okadar kolay diil.
1- Baslangic kilosu (25.04.2011 baslangic tarihimiz)
2- Su an ki kilo
3- Hedef Kilo
4- Boy
Bu bilgiler lazim.
Bide TC kimlik numarasi ve pasaport fotokopisi

hemen dolduruyorum anketi;
1.63.5
2.62
3.57
4.1,70

canım öğlen bari biraz daha sağlam yeseydin, gece çikolataya aburcubura saldırma ihtimalin yüksek gibi geldi bu menüyle :))

aynen öyle arkadaşım ben dicektim ağzımdan aldın lafı. öğlen bu tür şeylerle geçiştirirsem akşam yatmaya yakın saldırıyorum resmen. daha kötü olıyo. o yüzden öğleyi geçiştirmemeye çalışıyorum

simurgh üsten çekim de çok hoş olmuş.

Meyve yiyince çikolatayı aramıyorum.Yok yok yemem aburcuburla aram yok benim. Ben yemek pasta börek çok yiyorum.Yarın sabah yazarım akşam ne yediğimi inşallah planıma uyarım.Bazen ben yeme kapasitemi aşınca böyle 1 hafta yemek yiyesim gelmiyor. Yemek yiyince rahatsız oluyorum.Bu hafta o havadayım yani. Kaçamak yapmadan geçirebilirim bu haftayı.
Yeşilçayımı bitirdim suya başladım şimdide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…