Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

merhaba bayanlar.
akşam biraz çerez ve dondurma yedim.
sabah kahvaltı olarak bir dilim ekmek. 2 yağsız pişirdiğim yumurta biraz peynir yedim.
sirkeli su içmemiştim bir süredir bu sabah onu içtim.

tşkler arkdaşlar ALLAH korudu evimi valla

biberiyeyide önceden çok içerdim ben
hemen birkaç dal koparıp suyun altında şöle bi sallarım
sonra üstüne sıcak su koyar 3 dak demler içerim
bahçemizde bi sürü ama bu ara hiç içmemiştim eve gidince aklıma geldi dönerken topladım
migrene de çok ii gelir yağı evet masajla incelmeye yardımcı oluomuş ama daha denemedim
çayı ilede sindirim sistemini çalıştırıo hemde tok tutuo yemeklerden önce içince
yağda yakıomuş 11 kilo vermiştim bunu içerken ama başka şeylerde uygulamıştım
şimdi devam edicem 6 kilom kaldı:)

GEÇMİŞ OLSUN CANIM,
biberiyenin etkisini bende duymuştum.. bir de çörekotu ezip sabah bir kaşık suyla yutuyorlar
bununla da kilo verenler varmış metabolizmayı hızlandırıyormuş.. 2-3 gün denedim ama sabah sabah aç karna çörekotu hiç hoş olmuyor yaa bütün gün ağzıma geliyor kokusu keskin keskin

gazman gibi dolaşırım artık bende

1 litre suyu bitirdim, 1 litrede akşam içerim.Hiç acıkmadım bugün akşamıda meyve ve salatayla rahat geçiririm sanırım.

kızlar ara öğünüm
düşünüp duruyordum ya ne yicem diye
arkadaşlar kısır yapmışlar 1 servis kaşığı ondan yedim
1 bardak şekersiz çay içtim çok acıydı midem yandı sonra da birkaç leblebi yedim
ama kısırı biraz erken yedim
çünkü öğle yemeğinden hemen sonra geldi ve odamı kokuttu

şimdi burnuma kısır koktu akşam yapsam dicem ama akşama yemeklerim var.
öğlende çiğköfte yedim zaten. ama bulgur türlerini seviyorum kısır çiğköfte içli köfte...

bende ara öğün olarak, şekersiz çayıma petibör bandırıyorum pek leziz çifte kavrulmuşundan :)

2 litre mi içiyosun? çok değil mi yaf:26:

Yok canım diyet yapmayan insanın bile günde 2 litre su içmesi gerek.Kilo çok fazlaysa veya çok sıcak bir iklimse 3 litre bile içilebilir vücudun daha çok ihtiyacı oluyor. 1 kupa yeşilçay işyerinde içiyorum 1 kupada evde demleyerek içiyorum yetiyor bana.

bende ara öğün olarak, şekersiz çayıma petibör bandırıyorum pek leziz çifte kavrulmuşundan :)

çifte kavrulmuş severim yaaa olsa da yesek
bende şekersiz çayımın yanında 2 tane benim o yedim. 2 paket değil ha . küçücük atıştırmalık
servisin canı ıvır zıvır istemiş arkadaş ikram etti de.

şimdi burnuma kısır koktu akşam yapsam dicem ama akşama yemeklerim var.
öğlende çiğköfte yedim zaten. ama bulgur türlerini seviyorum kısır çiğköfte içli köfte...

yaa şimdi okudum bende istiyorumm kısır
pilav yerine yapılabilir aslında bulgur pirinçten daha sağlıklı

Kısır bende yapıyorum bazen çok canım çekiyor. Yağsız yapıyorum ama ıslatırken biraz fazla koyuyorum suyunu biraz cıvık olunca yağsızda yenebiliyor. bol ekşili malzemede bol olunca güzel oluyor. Hem bulgurun kaloriside düşük yağsızda olunca diyet için ideal olur.

pilavdan daha masum olduğu kesin, tereyağı yok ve içinde yeşillikler de var..hepmizin canı çekti sanırım :) sanki kokar gibi oldu odamda

evet pilav yerine yapılabilir. hergün yesem bıkmam heralde. bulgur pilavınıda severim.
1.5 litre suyum bitti. 2. ci litreye başladım.

maşallah iyi su içiyorsun ben içemiyorum o kadar
aklıma gelince gidip içiyorum.. bazen yanıma bardak alıyorum o zaman bittikçe tekrar
dolduruyorum ama bir gün iki gün sonra yine unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…