Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

canım tecrübene dayanarak soruyorum, 34 yaşında doğum yapmanın kötü bir yanı oldu mu? bende acele etmek istemiyorum çocuk konusunda ama cevrem çok baskı yapıyor yaş 30u geçmesin falan diye

Ben normal ve güzel bir hamilelik geçirdim. Yaşımla doğrudan ilgili bir sorun yaşamadım. Ama tabi 302u geçtikçe her yıl bazı risklerin katlandığı da bilimsel bir gerçek. Eğer psikolojik olarak çok uzak değilse çok ertleme derim ben. Ama hazır değilsen beklemelisin. Örneğin ben hamileliğimde çok hareketli ve hafiftim ama bunun benim psikolik olarak çok hazır olmamla çok ilgisi vardı. Doktorumun da söylediği birşey bu. Ama aynı olumlu psikoloji ile bir 4 yaş daha genç olsam herhalde ayakta doğuracaktım. :)))

hoşgeldin guiter. bence sende bizim yaptıklarımızı uygulayalılırsın.
takip et burayı. biraz geçmişi oku. pç.tesi günleri simurgha kilo bildiriminde bulunuyoruz. her hafta verdiğimizi tabloda görmek güzel oluyo. kilo alırsak tablodan bakıp hırs yapıyoruz.
kaç yıllık evlisin önce onu sorayım. çocuk düşünüyorsan eviliğinde biraz geçtiyse yap bence yaş ilerledikçe senin içinde çocuk içinde sorunlar oluşturuyor gerek sosyal hayatta gerek sağlıkta. bence tam zamanı. bende 28 e girdim sayılır oğlum 1.5 yaşında. eskisi kadar hareketli olamıyorsun geceleri uyanman zorlaşıyor. hele yürüyünce sürekli peşindesin. iş ev çocuk çok ama çok yorucu oluyor.

geçenlerde misafirim vardı. 3kızı var. 37 yaşında 4.ye hamile kaldı istedi de. hamileliği çok zor geçti.
zor doğum yaptı. o başka boyutu. şimdi çocuk kreşte annesine diyormuş ki anne herkesin annesi genç sen neden yaşlasın. ellerin neden kırışık artık gerisini siz düşünün kızlar

Aynı şeyi banda söylüyorlar tecrübelerini paylaşr mısın?

İlk bebeğim evet. Yukarıki mesajımda da bahsettim. Elbette yaş ilerledikçe risk artıyor bazı konularda, özellikle bebeğin sağlığı erken doğum gibi konularda. Ama sırf risk artıyor diye psikolojik olarak hazır olmadan hamile kalmak da çok zorluyor anneyi. Doğrudan yansıyor hamileliğin kalitesine.

hadi yaa bu çocuklar bi alem annesinin yaşlılığını mu sorgulamış yani.. diğerleriyle kıyaslamış falan.. gerçekten korkulur..
bende aranıza katılmaktan çok mutlu olucam çünkü tam bana göre bir topik, 3 yıllık evliyim kilom 61-63 aralarında gelip gidiyor, artık hiç gelmesin hep gitsin istiyorum :) hem hamileliğe de ne kadar formda girersem öyle formda çıkarım.. bu yaz boyunca dikkat edip istediğim kiloma ulaşmak istiyorum

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok hızlı hissettim. 29 yaş 2 çocuk. Genelde yaşlarımız aynı ve herkesin ilk çocuğu, ama yaş ilerleyince çocuğun bakımı bile zor oluyo. İlk kızımda nasıl hevesliydim hiç yorulmuyodum. Şimdi bir gece uykusuz kalsam sabaha zor kalkıyorum keşke 2. kızım 1-2 yıl önce olsaydı. Hem ablası için iyi olucaktı çünkü kendisiyle oynayacak bir kardeş istiyomuş hanımefendi, hem de benim için iyi olucaktı. 23 yaşında anne oldum ben

kızlar ara öğünüm 1 avuç meyve kurusu üzüm vs.
yeşil çayımı içiyorum

Bu arada ben de önce ideal kiloma ulaşıp bunu bir süre koruyup önümüzdeki bir senenin sonunda hamile kalmayı istiyorum inşallah

öğle yemeğim
yarım porsiyon patlıcan musakka + yarım porsiyon pilav + cacık

bu arada aldığım haber yanlış çıktı karnıyarık değilmiş ama içerik olarak pek bişey değişmedi

öğle yemeği karnıyarık(patlıcan küçüktü) 2 kaşık pilav ve cacık. Bu bile fazla geldi tıkandım. Arkadaşlarım bile şaşırıyo, tabağımda yemek kalınca bırakmazdın sen diyolar ama yetiyo artık tabi bunda yavaş yemeye çalışmamın da etkisi var.

öğle yemeğim
2 kaşık nohut,2 kaşık bulgur pilavı.yarımdan az kase mercimek çorbası,az salata...çok yedim galiba

öğlen etsiz çiğ köfte yedim bende bol acılı. gelirkende soda aldım soda içicem açabilirsem.
yaz geldi sodayı tüketmek gerek diyetisyenlerde öneriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…