canım tecrübene dayanarak soruyorum, 34 yaşında doğum yapmanın kötü bir yanı oldu mu? bende acele etmek istemiyorum çocuk konusunda ama cevrem çok baskı yapıyor yaş 30u geçmesin falan diye
canım bu arada çizelgelerimiz aynı olmuş yaa
canım tecrübene dayanarak soruyorum, 34 yaşında doğum yapmanın kötü bir yanı oldu mu? bende acele etmek istemiyorum çocuk konusunda ama cevrem çok baskı yapıyor yaş 30u geçmesin falan diye
bana 55 in altına düşmek yeterli aslında ama ideal kilom 52 o zaman çok iyi görünüyorum
senin ilk bebeğin mi canım allah ömür versin
benim 8 yaşında bir kızım var ikinciyi düşünüyorum şu an
Aynı şeyi banda söylüyorlar tecrübelerini paylaşr mısın?
hoşgeldin guiter. bence sende bizim yaptıklarımızı uygulayalılırsın.
takip et burayı. biraz geçmişi oku. pç.tesi günleri simurgha kilo bildiriminde bulunuyoruz. her hafta verdiğimizi tabloda görmek güzel oluyo. kilo alırsak tablodan bakıp hırs yapıyoruz.
kaç yıllık evlisin önce onu sorayım. çocuk düşünüyorsan eviliğinde biraz geçtiyse yap bence yaş ilerledikçe senin içinde çocuk içinde sorunlar oluşturuyor gerek sosyal hayatta gerek sağlıkta. bence tam zamanı. bende 28 e girdim sayılır oğlum 1.5 yaşında. eskisi kadar hareketli olamıyorsun geceleri uyanman zorlaşıyor. hele yürüyünce sürekli peşindesin. iş ev çocuk çok ama çok yorucu oluyor.
geçenlerde misafirim vardı. 3kızı var. 37 yaşında 4.ye hamile kaldı istedi de. hamileliği çok zor geçti.
zor doğum yaptı. o başka boyutu. şimdi çocuk kreşte annesine diyormuş ki anne herkesin annesi genç sen neden yaşlasın. ellerin neden kırışık artık gerisini siz düşünün kızlar
ne güzel herkesin yaşla yakınn.demekki 26 dan sonra vermek or oluyor burdaki arkadaşlarn yaşındanda görüyoruzz...::))
Öğlen;
Salata+Yoğurt+Çorba ve Az taze fasulye
Şimdi de şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?