Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Listeye şimdi baktım gene güzel kilo verenler var. Yağmur, Gülgün, Sevsena...
Ama geneli durgun bu hafta, yeniden canlandıralım birbirimizi hadi... :)))

karanfilcim kilo verdiğimi sizlerden duymak çok motive etti beni
ama ben çok kararlı davranıyorum asla kaçamak yapmıyorum sabah kahvaltısında bir dilim ekmek öğlen ekmeksiz, akşam yemeklerini de tek porsiyonda ve ekmeksiz yiyorum. pilav makarnayı da çıkardım hayatımdan
tek eksiğim spor yapamamak malesef onu da okullar kapanınca haftasonları yüzerek telafi edicem sanırım

aynı durumdayım, birebir!

32 yaşındayım sanırım en büyük benim yaşım

Ben 34. :))9 Baya yaşlıyım yani size göre, metabolizma artık yavaşladı. Gençken yarım ekmek arası köfte yer, doyma bir de çeyrek yerdim, 43 kiloydum aaah! E zaten yeni doğum da yaptım, emzirdiğim için sıkı diyet de yapamıyorum. Ama gene de az da olsa yavaş da olsa kararlıyım önce 52 sonra 50 ye ineceğim.

canım tecrübene dayanarak soruyorum, 34 yaşında doğum yapmanın kötü bir yanı oldu mu? bende acele etmek istemiyorum çocuk konusunda ama cevrem çok baskı yapıyor yaş 30u geçmesin falan diye

bana 55 in altına düşmek yeterli aslında ama ideal kilom 52 o zaman çok iyi görünüyorum

senin ilk bebeğin mi canım allah ömür versin
benim 8 yaşında bir kızım var ikinciyi düşünüyorum şu an

Son düzenleme:
selam kızlar ,
ancak girebildim,
dün akşam 1 tabak yoğurtlu semizotu 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile, fırında çokaz salçalı yağsız tavuk göğsü 1adet+1 adet kanat, 2 çatal sossuz spagetti,+ 1dilim tam buğday ekmeği

1-2 saat sonra 1 ince dilim kavun+1kayısı+1minik nektarin

gece 2 de yattım kızlar

sabah: 7buçukta kalkıp bir avuç kuru meyve yedim, 1 greyfurt suyu içtim ( selülite iyimiş sabah içmek ona başladım, elma sirkesini kahvaltıdaki yeşillikleree döktüm öyle yedim)

pilates yaptım 1 saat

kahvaltı 2 ince dilim tam buğday ekmeği-4 zeytin-3 dilim peynir-domates salatalık yeşillik roka-nane-maydonoz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile

inşallah bu şekilde devam ederim kızlar sıkılaşmış ve kendimi sağlıklı hissediyorum

bende eskiden azcık kilo alayım .1 hafat dikkate dip rejim yapaım kilo veriridim.ama şimdi azcık dikkat etmeyi bırak açbile kalsam gitmiyor kolay olay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…