bende elma yerim dedim ama yemedim ar ogun, icim hicbisey istemiyo suan...Cok tok hissediyorum.
Listeye şimdi baktım gene güzel kilo verenler var. Yağmur, Gülgün, Sevsena...
Ama geneli durgun bu hafta, yeniden canlandıralım birbirimizi hadi... :)))
ben çok su içiyorumm..sürekli wc deyimm..kızlar bu arada yaşlar kaçç..ben 27
yaaa
öğle yemeğinde karnıyarık varmış ve pilav ben ne yapıcam şimdi
kızartma
bende elma yerim dedim ama yemedim ar ogun, icim hicbisey istemiyo suan...Cok tok hissediyorum.
slm kızlar bu konuyu açsam mı açmasam mı diye çok düşündüm. eminim benim gibi sabah 8 akşam 5 sürekli bilgisayar karşısında oturup basenleri genişleyen çoktur. haydi bu durumda olanlar hergün neler yapabiliriz burada paylaşabiliriz. akaşama kadar hareket yok. zaten eve yorgun gidiyoruz evde de bi koşuşturma saat olmuş 11 haydi yatağa.
gün içerisinde neler yapıyorsunuz.
telkin yöbtemi dimi :))) bende tokum hiç acıkmadım yav.
yaaa
öğle yemeğinde karnıyarık varmış ve pilav ben ne yapıcam şimdi
kızartma
29 bitecek canım. Yaş 30 a dayandı artık
29 bitecek canım. Yaş 30 a dayandı artık
32 yaşındayım sanırım en büyük benim yaşım
Ben 34. :))9 Baya yaşlıyım yani size göre, metabolizma artık yavaşladı. Gençken yarım ekmek arası köfte yer, doyma bir de çeyrek yerdim, 43 kiloydum aaah! E zaten yeni doğum da yaptım, emzirdiğim için sıkı diyet de yapamıyorum. Ama gene de az da olsa yavaş da olsa kararlıyım önce 52 sonra 50 ye ineceğim.
ben de 28 yaşında ve masa başında oturan bir bayanım :))))
Ben 34. :))9 Baya yaşlıyım yani size göre, metabolizma artık yavaşladı. Gençken yarım ekmek arası köfte yer, doyma bir de çeyrek yerdim, 43 kiloydum aaah! E zaten yeni doğum da yaptım, emzirdiğim için sıkı diyet de yapamıyorum. Ama gene de az da olsa yavaş da olsa kararlıyım önce 52 sonra 50 ye ineceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?