Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

olamaz benim de canım çrkti kısırr
ben ara öğün olarak bir kayısı ve bir minik nektarin yicem

bu arada ben de günde 2-3 lt arası su içiyorum

doru düzgün su içmedim kış ayları boyunca ve kilo aldım
şimdi düzenli suya devam temiz ve sağlıklı hissediyorum ayrıca sabahları gözlerim şiş oluyodu su içmeye başladığımdan beri geçti ödemi attığı için

kışın bende içemem. üşümekten. kim lavaboya gitcek. yaz başlayınca su içmeye başlarım.

sevsena bardakla olmaz bu işler pet şişe koy masana,çantana, gözünün önünde olsun heran. ben öyle yapıyorum.

Bu aksam herkes kisir yicek sanirim...afiyet olsun. Ben bgn 5 te cikicam, alisveris merkezine gidicem, yemegi de disarda yerim ama abartmicam,soz.

su içme kısmı kolay ve güzel de her dakika tuvaletim geliyor, tuvaletin önünde duran güvenlikten utandım valla bakıp duruyo yüzüme :):):)

Nedir bu kadınların kısır düşkünlüğü kısır sevmeyen kadın görmedim.Erkekler tam tersi sevenini pek görmedim.

Son düzenleme:
Nedir bu kadınların kısır düşkünlüğü kısır sevmeyen kadın görmedim.Erkekler tam tersi sevenini pek görmedim.

evet seven erkek nadir dir. ama kadınlarda sevmeyen hiç görmedim.
eee günlerde ne yenir. annelerimiz günlere götürerek alıştırmış bizi.
bizlerde kısır delisi olduk çıktık.

Ben çıkıyorum herkese az yemeli akşamlar. Eşimde erken çıkacakmış bugün ikna edebilirsem yürüyüşe çıkarız belki havada güzel. Gİidip hemen meyvemi yiyicem yemek yemiycem kararlıyım.

akşama dolma,çorba var yanına yoğurt salata yapmayı düşünüyorum.
iyi akşamlar kızlar. çok aç değilim 1 dolma yesem doyarım çorbaya gerek bile yok.
şimdilik böyle düşünüyorum.hadi ben kaçtım. bye :)))

Ben çıkıyorum herkese az yemeli akşamlar. Eşimde erken çıkacakmış bugün ikna edebilirsem yürüyüşe çıkarız belki havada güzel. Gİidip hemen meyvemi yiyicem yemek yemiycem kararlıyım.

gece midenden guuurr guuurr diye sesler gelebilir :)))
yarın sorcam sana akşam naptın diye.

eşim dün yoktu akşam yemeğinde bende kendime bir tabak yeşil mercimek koydum onu yedim ekmeksiz... bu akşamda geç gelecek sanırım sadece tavuk çorbası yapıcam ... kıza da bezelyeli tavuklu patates yemeği var.. bugün kısır yapamıcam malesef..yeşillik yok evde yarın pazara uğrayabilirsem en kısa zamanda yapıcam..sanırım çok uzun zamandır yemediğim için aklıma takıldı

ben de bugün ton balıklı ve haşlanmış makarnalı salata yapıcam koca bir kase yicem kimse beni tutamaz :)) ne de olsa light bi tabak olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…