olamaz benim de canım çrkti kısırr
ben ara öğün olarak bir kayısı ve bir minik nektarin yicem
bu arada ben de günde 2-3 lt arası su içiyorum
doru düzgün su içmedim kış ayları boyunca ve kilo aldım
şimdi düzenli suya devam temiz ve sağlıklı hissediyorum ayrıca sabahları gözlerim şiş oluyodu su içmeye başladığımdan beri geçti ödemi attığı için
su içme kısmı kolay ve güzel de her dakika tuvaletim geliyor, tuvaletin önünde duran güvenlikten utandım valla bakıp duruyo yüzüme :):):)
Bu aksam herkes kisir yicek sanirim...afiyet olsun. Ben bgn 5 te cikicam, alisveris merkezine gidicem, yemegi de disarda yerim ama abartmicam,soz.
Bu aksam herkes kisir yicek sanirim...afiyet olsun. Ben bgn 5 te cikicam, alisveris merkezine gidicem, yemegi de disarda yerim ama abartmicam,soz.
Nedir bu kadınların kısır düşkünlüğü kısır sevmeyen kadın görmedim.Erkekler tam tersi sevenini pek görmedim.
çok kötü hissettim yaa kendimi
herkesin canı çekmiş
bir kısır dedim muhabbet almış başını gitmiş
burger kınge uğramak yok tammmı.
gerçi yesende yürürsün yakarsın.
şu sıralar yüzmeye gitmiyorsun.
Ben çıkıyorum herkese az yemeli akşamlar. Eşimde erken çıkacakmış bugün ikna edebilirsem yürüyüşe çıkarız belki havada güzel. Gİidip hemen meyvemi yiyicem yemek yemiycem kararlıyım.
hamburgerden baska secenek yok gibi ama yakarim.
Yuzmeye halim yok bu aralar cok yoruluyorum. Adetim de gecikti, iyi hissetmiyorum kendimi.
Yuzmeye halim yok bu aralar cok yoruluyorum. Adetim de gecikti, iyi hissetmiyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?