- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.792
- 598
- 31
- Konu Sahibi Zorundamiyim
Loveitred seri kahkahalarla geliyorsun mübarekSwingerin elitliği mi olur de get alla sen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Loveitred seri kahkahalarla geliyorsun mübarekSwingerin elitliği mi olur de get alla sen![]()
Bugün bunun aynısını youtube'da okudum ciğer sökme filanYemin ederim bir yaşıma daha girdim
Hakan dur ciğerimi söktün![]()
Konu sahibi körfez ülkelerden birindeydik yazmıs o dıkkatımı cektı. Ulan arap yarımadasının sucu ne karşimHaykırdım allah kahretmesin seni![]()
Abla kurban olayım git sen varken annem izliyor gibi hissediyorumBugün bunun aynısını youtube'da okudum ciğer sökme filan![]()
Ay evet bu zaten ordan esinlenmeBugün bunun aynısını youtube'da okudum ciğer sökme filan![]()
Ben konuya bıraz sonradan vakıf oldum. Tam otelden yola cıkacaktım bı baktım sivingııırrr, tek kaldıgım otel balayı otelı ve ben yalnızımLoveitred seri kahkahalarla geliyorsun mübarek![]()
Niye nannnn çekinme rahat olAbla kurban olayım git sen varken annem izliyor gibi hissediyorum![]()
Acabamı dedim yani aynı kişimiAy evet bu zaten ordan esinlenme![]()
Koş koş durduğun hataBen konuya bıraz sonradan vakıf oldum. Tam otelden yola cıkacaktım bı baktım sivingııırrr, tek kaldıgım otel balayı otelı ve ben yalnızım![]()
fölörtömee koşacam aksama
![]()
Abla ciğerden çok daha fazlası var burdaAcabamı dedim yani aynı kişimi![]()
Acabamı dedim yani aynı kişimi![]()
Akşamı bekliyorum tükkanı kapatmadık dahaKoş koş durduğun hata![]()
Dur alışıyorum sanki az kaldıNiye nannnn çekinme rahat ol![]()
![]()
Tükkan dedıysem ıcınde bebelerın oldugu tükkan haa ıcınde masaj falan yok öğlen uykusu var 1saatAkşamı bekliyorum tükkanı kapatmadık daha![]()
Yağlar var varda varAbla ciğerden çok daha fazlası var burda![]()
![]()
![]()
Okurum yazmam diyon yaniBen sadece seyirciyim abla
Haa gayretDur alışıyorum sanki az kaldı![]()
Okurum yazarım uygulamamYağlar var varda var
Okurum yazmam diyon yani
Haa gayret![]()
AynenOkurum yazarım uygulamam![]()
Lacivert çok elit bir renkB..e masaj topu gelmiş lacivert. Bence boşa masraf onlardan birkaç tane alıp evde TV karsisinda oh mis istediğin masajı yap
Sonu travmatik değil travmatikten daha da beter olabilir. Eğer midesi geniş değil ve eşini kaybetmemek için yapıyorsa o ab cinnet geçirip bir anlık gafletle cinayet bile işleyebilir.Ben gerçekten isteyip istemediğine emin olamıyorum. Hala soft moft diyor. Ya gerçekten saf ya da üstü kapalı konuşuyor. Benim endişem istemediği bir durum içerisinde bulabilir kendisini ve ayrıntıya girmek istemiyorum ama sonu travmatik olur.