- 5 Ekim 2020
- 13.963
- 37.793
- 548
- 36
- Konu Sahibi Zorundamiyim
-
O at kestanesini birde chili biberliyi allahını seven mutlu sona alet etmesin.
Neticeleriniz yanarsa görürüm ben.
Ben ayaklarıma sürüyorum alev alıyor. Mutlu sonu düşünemiyorum bile
Bende eşime sırtimin surasini kaşırmısın diyorum kasıyor sonra o kadar çok rahatlayıp zevk alıyorum kifarmasinin at kestanesi var. Siyatiklerim azdı diyorum ondan sürüyor az bizimki
Bida denk gelirsem sorcamHangi doktor mutlu sonlu masaja gönderiyor yahu asdffsfdd
Fena fena 15 dk da yıkamaya koştum.ay onu da aldım ama at kestanesi bitmeden başlamadım. Yakıyor mu çok
Soft derken?Soft mu girecek?Biri beni aydınlatsın nolur.Normalden girmistim soruya. Ilerisi icin belki soft swingerliga mi giriyor acabaaaa
Aha bu benBende eşime sırtimin surasini kaşırmısın diyorum kasıyor sonra o kadar çok rahatlayıp zevk alıyorum kizevkler ve renkler tartışılmaz
Oha onu oralara surende mi varO at kestanesini birde chili biberliyi allahını seven mutlu sona alet etmesin.
Neticeleriniz yanarsa görürüm ben.
Ben ayaklarıma sürüyorum alev alıyor. Mutlu sonu düşünemiyorum bile
Tanrı aşkına konu bu mu şimdi amanita ?Bida denk gelirsem sorcamsana hep jesika diyesim var jesiiikaaaaa olar mi?
Benim bildiğim soft krem var üzerinde yazıyor bide elbiselerin içine giyilen soft varSoft derken?Soft mu girecek?Biri beni aydınlatsın nolur.
Konuyu dagitma diyosun heTanrı aşkına konu bu mu şimdi amanita ?
Swift ne ola kiKız fazla merak iyi değilmiş etme merak falan bende merak edip hemen araştırdım direkt swift miydi neydi onu yazdım karşıma cikanlari görünce başlığa baktım yanlış biseymi arattım diye
Bazen aynı yeri kasiyip duruyor çıldırıyorum sırtımda dönük ya söyleniyorum " bi zevkimiz var onu da tam vermiyosun " diye dalga geçiyorum bana hemen manalı manalı konuşma diyorAha bu ben
Oraya sürmesinler diye önden uyaralım daOha onu oralara surende mi varboyun agrilarina almıştım zamaninda
Yok bacım bu seksin softunu hardını duydum da grubun softu nasıl oluyormuş onu merak ettimBenim bildiğim soft krem var üzerinde yazıyor bide elbiselerin içine giyilen soft var
ŞuSwift ne ola ki
Ay onun kokusu bile iğrenç oraya dusunmezler herhalde yalniz koptumOraya sürmesinler diye önden uyaralım dasonu banyoda tazyikli duş başlığı ile bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?