venharrr karbon arkadasımmmmvereliniortak
canım benım bızım dıyette protein agırlıklı beslenıyosunn örnegin sen 98 kiloysan günlükk 50 60 civarı karbon alırsan hızlı bi şekilde kilo vermeye baslıyosun baslıklarda var dıyet yontemlerı ve deneyımlerınde 111. sayfadan itibaren aktif olarak baslıyo herkes hergün ne yedigini nasıl yaptıgını falan yazıo besinlerin karbon degerleri var onlara göre kendıne mebu hazırlıyosun mesela akşam yemegınde haşlanmış veya fırında yagsız tavuk yapıosun ve doyana kadar sınırsıııız yiyebilisoun biraz karısık anlattım galiba ama bizim topigi bi incele bak süper bi diyet inanki ben iki ay kadar okudum takip ettim acaba vereceklermi die her gün girdim okudum baktım veriyo millet dur dedım bıde ben denıyım sonuc bu hayatım aç kalmak yok kısacaacokacimcoook
venharrr karbon arkadasımmmmvereliniortak
canım benım bızım dıyette protein agırlıklı beslenıyosunn örnegin sen 98 kiloysan günlükk 50 60 civarı karbon alırsan hızlı bi şekilde kilo vermeye baslıyosun baslıklarda var dıyet yontemlerı ve deneyımlerınde 111. sayfadan itibaren aktif olarak baslıyo herkes hergün ne yedigini nasıl yaptıgını falan yazıo besinlerin karbon degerleri var onlara göre kendıne mebu hazırlıyosun mesela akşam yemegınde haşlanmış veya fırında yagsız tavuk yapıosun ve doyana kadar sınırsıııız yiyebilisoun biraz karısık anlattım galiba ama bizim topigi bi incele bak süper bi diyet inanki ben iki ay kadar okudum takip ettim acaba vereceklermi die her gün girdim okudum baktım veriyo millet dur dedım bıde ben denıyım sonuc bu hayatım aç kalmak yok kısacaacokacimcoook
biraz kafam karisti 50 60 civari karbon falan ben iyice bi inceleyim anlamazsam burdan yazayim az önce baktm liste var o listenin icindekilerdenmi yenilebilir sadece.. bide ya geri alirsam kilolari öyle bi ihtimal varmi
coook tsk ederim size 0 puanlilarri istedigin kadar yiyebiliyosn cok sevdm ben bunu anlamadigim bisey var puanli olanlari doyana kadar degil dimi mesela 1 kabak yaninda puan 4yaziyorrdu sanirim 2tane yersen 8 mi oluyo ?? su icilmeli yine degilmi ??? son soru ben haslanmis patates cok severim ama listede yok niyeki
venharr accıkda sen yaz sen cok güzel yazıonn anlatımına hayranımmolumunekankayizsmile
anaaaa niyekiiiiiiii ama listede makarna falan vardi ama patateste tok tutardi ketcapli güzel oluyo allah allah :) :)
canım söyle söyleyım sen az kalorili bi diyetle kılo versen mesela 1500 kolari bi süre sonra vucut onada alısacak ve verememeye baslıcaksın ve bunu 15oo den 1200 kaloriye ındırcen bi süre daha verceksınn vee tekrar durucak ama bunda kalori hesabı yapmıyosun söyle söyleyim sana vucudumuzun proteini yakmak için karbonhidrata ihtiyacı vardır mesela peyniri yakmak için ekmege tavugu eritebilmek için ekmege pilava gibi.Mesela kahvaltıda sen ekmek yemezde peynir yumurta yersen sadecee vucut otomatik olarak depoda karbonları kullanarak bunları yakmaya enerjiye cevirmeye baslıyo
aslında basşta karısık gelebilir ama okudukca anlıycaksın bu dıyetın mantıgını canım sositososito
venharın dedigi gibi unut onları onlar cısssssssempatiksalakcinni
kabak demıssın yerın tabı canım puan hakkın senın nası 60 a tamamlamak ıstersen öle yersın ıstersen aksama kadar 5 tane bıle yıyebılırsın mesela ben patlıcana bayılırım hıccc dayanamam onu sık ve cok yıom lıght kolaa serbest içebilirsinnn sositososito
anladim azicik son soru yani simdi ben tam olarak ne yiyip iceyim ya kafam karisti yani ekmeksizmi kahvalti yapacam öglen ne yiyecem beeeeen karistirdim olayi ben
tamam tamam anladim ben simdi karbon kardesi elimden geldigince az yemeye calisacam 60i gecmeyecek 0li olan seyleri daha fazla yiyecem tamam anlamisim degilmi kaydirigubbakcemile3
besinlerin karbonhidrat değerlerine bakacaksın ve başlangıçta günlük 60 karbonu geçmeyeceksin.googleden bak ebru akın karbonhidrat diyeti die arat orda besinlerin karbonhidrat değerleri yazıyo.bir de verdiğim linki incele.selintepenin hiç bir msjnı kaçırma oku hepsinimesela bol bol yiyebileceğin bazı şeyleri yazayım.yumurta,tavuk.eti,kıyma,hindi eti,balık,hemen hemen her türlü peynir çeşiti,türkçesinin anlamı sıfır olan bir diyet içeceği var o ve benzeri diyet içecekler serbest gibi bişi demi berra
ayy süpersin bak kısa ve net ne kaaa güzel anlatmıssın
patatesle ketçap olayına gelınce malesef canım patates yemıceksın ama bı süre sonra zaten canın ıstemıo kı ben patates manyagı olarak evdekılere kızartıyorum ucundan bıle almıyorummm venharın dedıgı gıbı senn selın mesajlarına odaklan o zaman tamm manasıyla anlıcaksın dıyetı sayfalar sana cok gelebılır gunde 20 sayfa 20 sayfa oku o zaten yeterlı gelecektır sana canım bak ben sana sabahya bı menu yazımm
1 haşlanmıs yumurta peynır az yaglı olsa ıyı olur ama yoksa eger evde normal yaglı ye kı ben daha hiç az yaglı peynır yemedım bayada buyuk bı parça yıyorum yarım domates yarım salatalık 4 5 tane zaytınden olusan bı tabak hazırla kendıne yanında bır dılım kepek ekmek sekersiz çay tatlanırıcı kullanıyorum ben cayda yoksa içemiyorum canım bu tabagın karbon degeri şöylee
1 yumurta yada ıstersen 2 tane haslama 0
peynır 1
yarım domates 3
yarım salatalık 2
zeytınlerde 2 olsun
ekmeginde 10 puan
al sana miss gibi az puanlı bi kayfeltiii 18 puan canım dedigim gibi puanı yükselten ekmek oldu bak burda ama olsun baslarda böle olur aksama kadarr oo daha 0 puanlılardan cok yenecek sey varr bu mesela örnek bi menü olsun dıe yazdım ben sanaa arada 6 puanlık yogurtt ye 250 gremda 12 var yogurtta sen göz kararı ayarla işte 100 gramı bi süre sonra elin alışaak zaten vee en önemlisi yesill çay günde 2 fincan mutlaka ama mutlaka yesil çay bi haftada 3 4kilo verıceksın emin ol sabahtan basşla mesela sakın ama sakın ertelemee canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?