MasaL91'in diyet günlüğü...

beklıom ama hala gelmedı canım ya burayada yasanmı yazmasanmı bılemedım erkekler falanda giriyo alan malan sapık mapık olur ugrasmaya degmez bekle 50 msjına az kaldı bugun dolar sonra atarsın özelden

ya ben burdan sinir oluom venhar ikide bi güncelle diyip durmak lazım msn daha rahat oluoo :)

Son düzenleme:
beklıom ama hala gelmedı canım ya burayada yasanmı yazmasanmı bılemedım erkekler falanda giriyo alan malan sapık mapık olur ugrasmaya degmez bekle 50 msjına az kaldı bugun dolar sonra atarsın özelden

açıkyan yazmayın zaten msn yasak.özel msj la yolladıysanız neden olmadı ki ya da eklerken mi sorun yaşadınız acaba.yanlış mı eklediniz ne.ay gidip te elin sapığını eklemeyin yanlışlıkla aman haa

almanyada balik var ismi fischtäbschen firinda yapacaktm öglen icin ama paketin baktm 100 gr da 17g karbonhidrat yaziyo cok galiba degilmi ???

kizlar takip ediyorum yazdiklarinizi
bende saglikli beslenmeye baslamistim
ama acaba karbonhidrat diyetiylemi devam etsem ...:44:

özel msj yazabilmem icin 50 yorm yazmam gerekiyoms simdi buraya yazdigim gibi :))

ben verdım msnı o ekledı ama bana istek gelmedş venharcım yaaa ??? bak yasakmıs ben bılmıyodumm

masal canım pakt toplamda kaç gram sende hepsini deilde yarısnı yersın yanındada bol marullu salata yersınn

platonik dene canım emin ol pişma olmıycaksınnnn istersen ben sanada yardımcıı olrumm :)

benim pek bi hosuma gitti kahvalti ekmegide yavas yavas keserim simdilik 1 ekmek sonra yarim ekmek sonra hic :) basla bence rahat bi diyete benziyo azicik kafam karisti ama anladim gibi :)

canım sabahları bi dilim ekmek ye mutlaka ben her sabah yıyorum ama ekmegı alırken paket ekmeklerın arkasını oku bi dilimde kaç karbon var en dusugunu all ben mesela uno denge lıght yıyorum bı dılımde 7.5 karbon var canım ama sen almanyadası o yüzden ordan ekmeklerı alırken arkalarına bak hep

bizde tarti var 6tanesi sanirim 100gram olmasi lazim iste onda da 17.. eeeee simdi yarisidida 3 olyo hayatta doymammmm :))) aaa yogrt ama yogrtta yicektm acaba yesem yaninda ölürmüyüm..

almanyada balik var ismi fischtäbschen firinda yapacaktm öglen icin ama paketin baktm 100 gr da 17g karbonhidrat yaziyo cok galiba degilmi ???

100 gr mı doyurcaksa seni çok değil bence ilk günler için.

bence kesinlikle devam etmelisin.sağlıksız bir diyet değil.sadece biraz kollesterolü yükseltme olasılığı var.çok değil ama.bakın söylemeyi unuttum selinin üstüne basa basa söylediği bir şeyçbu diyeti yaparken günde en az 2-2,5 lt su içilmesi lazım.karaciğeri yormamak adına sanırım bu önemliydi.

güzelim o zaman 100 gram ye cok deil bencede il günler için akşama kadar 65 i geçme işte ayarla kahvaltı kaç puandı öglen onu yersen kaç olcak akşama ne kadar hakkın kalcak

even venharın dedigi gibi su su su cok önemli kızlar aman suyu ıhmal etmeyın 2 litre muhakkak içilecek

hmm kararsizim hala kizlar :26:
bugün 5. günüm diyetimde..
biraz daha bakayim karbonhidrat diyeti konusuna en iyisi..

bu akşam kuru fasülye var.ne zamandır pilav yemiyodum acaba yapasam mı bugün start vermeden önce diyete.

benim pek bi hosuma gitti kahvalti ekmegide yavas yavas keserim simdilik 1 ekmek sonra yarim ekmek sonra hic :) basla bence rahat bi diyete benziyo azicik kafam karisti ama anladim gibi :)

bu su isi bni bitiriyo yinee cisim geldiiii spor da yapayim bari azicik artik

evet spor çok çok önemli.hafta da en az 4 gün bile yapsak 1 saat çok faydası olacaktır.ben de çıkıyım şimdilik yemek yapıyım.su konusunda haklısın.zırt pırt çişe gidiyosun af edersin.aa bak yeşil çayı unutma en az 3 fincan iç.ben bergamot aromalısını buldum çaykurun tomurcuk çay kutuları var ya onun gibi bir kutuda satılıyo ondan içiyorum günde en az 2 kupa.bide 5 i bir yerde çayı var sallama poşetlerden olan(o çaykurun değil ama) 2 kupa da ondan içiyorum 2 lt su içiyorum.daha ne içiyim zırt pırt ta wc ye gidiyorumha bide lahana ve maydonoz kürünü yapıyorum bu 3. ve son haftam günde 2 bardak ta ondan içiyorum.

Son düzenleme:

ohoooooooo ben okadar seyi icsem wcden hic cikmiyim ozaman o ne öyleee ben bi ara ögün yapayim düsük puanli bi meyve falan ton baligida iyimis 0 ben cok severim..cikiyim bende yavas yavas dizi izleyeecm nette ama yürüyüs bandinda yürüyerek izleyecem berrada düsüp düsüp duruyo msn biseyee yaramadi

ohh maşallah sen şanslısın ya.evde koşu bandın var.artık senin kilo vermez FARZ oldubende spor cd leri var çok çok iyi.msn veririm sana özelden eklersin.sana nerden indireceğini sölerim.keşke benimde evde koşu bandım olsa oh tv karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…