MasaL91'in diyet günlüğü...

bak ben simdi puanları bile hesaplamıom cok alıstım cünki dikkat ettıysen salatalıgı domates yarım yazdım tüm deil tüm yesem puanım hemen yükselio 5 puan onun yerıne ben mandalına yıyorum arada hakkımı ona saklıyorum yanı inşallah tam anlatabılıyorumdur mesela tüm salatalık yesem 4 tüm domates yesem 6 toplam 10 puan edıo ya ben yarım yıyınce 5 puan kar edıyom :) o 5 puanıda baska bişilerde harcıyomm :)

bende bu konuyu bastan sona okudum
karbonhidrat diyetiyle ilgili konunuzada baktim
iki tane sorum var cevaplarsaniz cok sevinicem :)))
müsli kac puan ?
beyaz ekmek bir dilim kac puan ?
cornflakes kac puan ?
bunlari bulamadim listede

tabi canım ya motive olmak en önemlisi zaten istersen msndende yazısırız senınle ben hemen hemen hergun gırıyorum burda enn önemli şeyy motivasyon hiççç canını sıkma haftada 2 kılo versen ayda 8 eder e daha ne olsunn kii çok rahat veririz eminn ol hayatımm adım berra bu aradaa isstedıgın zaman konusuruz ne zaman motiveni kaybedersen ben burdayım canımm bu cok kolay bı dıet sakın kımseye kulak asma senn hadi yat madem hayırlı geceler canım

iyice anladim ben bu biraz bi amerikan diyeti var weight watchers ona benziyo oda puanliydi hersey serbest ama puanli o cok yavas verdiriyo basaramiyorm bu daha güzel yalnz yogrt sordm demin 3.5yagli böyleee 4tane kutu ben 1tanesini yesem nekdr oluyo 10 varrmi

tabi olr msn adresini sen özelden bana yaz ben ekleyeyim ozaman cok iyi olr hep motivasyonm olrr hep acik msnm :)

platonikcim müsliyi bilmiyorumda conrfleksde cok fazla 100 gramında 70 falan gecen alıyım die baktımda cok sasırdım yani beyaz ekmekde 15 civarı canım ama unonun denge light die bi ekmegi varr 7.5 puan bi dilimi en az karbonlu ekmek var bana bi paket 10 gün gidio türkiyedeysen onu kesınlıkle tavsıye ederım canım

canım o yogurt için bişi diyemicem bilmiyorum nası bişi ama olsa olsa enn fazla 12 falandır ye yanii

tamam ben en iyisi 12 diye hesaplarm yogurt yersem :) ben kaciyorm artik msn özelden yazmayi untma cok tesekkür ediyorrm

cok tesekkürler cevap icin a.s.
cornflakes o kadar cokmu :1shok:
diyetteyim bende ve 2 gündür sabahlari cornflakes yedim:a015:
ama benimki karbonhidrat diyeti degil
müslide allah bilir ne kadar vardir..benneyaptımki

Son düzenleme:
Günaydinnnn tartildim 97.9 kilo ciktim birazdan kahvalti yapacam haftaya kac cikacam acaba berra ablaaa simdi ben dün makarna yapmistim tamam kizma makarna yasak biliyorm ama daha konuyu acmadan yapmistim yaninada kiyma yapmistim icine salcali su koydm bide tuz var o kiymanin puani ne

Merhaba Masal. Öncelikle moralini yüksek tut derim ben. Ama aynı zamanda iradeni de yüksek tutmalısın. Ben de 100 kiloyu gördüm geçen sene. Şimdi 75.5 kiloyum. Sana şunları tavsiye edebilrim: sabahları güzel bir kahvaltı yap. Ama yiyeceklerini bir tabağa koy ve masadakilere dönüp bakma bile. Şekeri tamamen kes. ÇAyı şekersiz içmelisin. Kahvaltıda yeşillik, domates, salatalık sınırsız yiyebilirsin ne güzel değilmi? Bunun yanında peyniri maalesef azaltmalısın. Zeytin de sayıyla. Ama bir tane haşlanmış yumurta yiyebilirsin. Ekmek de siyah ekmek en fazla iki dilim. İnan bana acayip doyuyorsun. Aradan iki saat falan geçince miden kazınmaya başlayacak. Bu açlık değil işte. O zaman şekersiz bir neskafe yap kendine yanına da 2 tane ceviz içi koy ve yavaş yavaş ye. Kazınman geçecek. Zaten 2 saat sonra öğle yemeği vakti. Öğlen de evde ne varsa ye. Özel bir diyet menüsüne girişirsen bozarsın. Ama mesela pilavı iki- üç kaşık ile sınırlı tut. Sebze yemeği ve diğer yemekleri de 8 kaşıkla sınırla. Ve tabii ki sınırsız salata. Acayip doyacaksın yine. Yarım saat sonra güzel bir yürüyüş yap. Ya da koşu bandında yürü. Sonra da kısa bir öğlen uykusu. Oh misler gibi... Atıştırmak istemeyeceksin böylelikle. Akşam öğününden önce bir tane yeşil elma ye. Akşam öğününü de en geç saat 18.30 da yemiş ve bitirmiş ol. Ve en az yiyeceğin öğün bu. Yarı aç kalkmalısın. Sadece çorba ve salata ya da ızgara ve salata veya sadece cacık yediğim bile oluyor benim. Evet canım asıl zorluk bundan sonra artık ağzına fermuarı çekeceksin. Ve aç yatacaksın. Bak nasıl kilo veriliyor. Ben hafta sonu pazar günü de kendimi ödüllendiriyorum. Canım ne isterse yiyorum. Ama tıka basa değil tabii ki. Lütfen kendini salma. Ben o kadar mutsuzdum ki kilolar yüzünden. Yeni yeni moralim düzeliyor. Zayıf halini hayal et. Akşam çok acıkırsan şekersiz ıhlamur ya da uykum kaçmaz dersen çay ya da kahve iç. Uykunu erkene al ama mutlaka kaçamak yapmadan uyumalısın. Umarım başarırsın canım.

harika kilo vermissin insallah bende görürüm o 70li kilolari bgün karbonhidrat diyetine basladim hep sevdigim yiyecekler var diye zorlanmadan yaparm diye düsündüm tavsiyelerin icin cok tesekkür ederim yazdiklarinida dikkate alacam...kahvaltidan 1-1bck saat sonra hep aciktim sanardim demek acikma degilmis o

canımm günaydınnn bu arada abla demene gerek yok bende 21 yasındayımm :) canım o kıymanın puaı sıfır içine neler koydun bilmiyorum ama bugun senın ılk gunun bir tabak deilde yarım tabak ye makarnanı ama yanındada yogurt ye ama sadece bugunlük alıştırma olsun bugun sana bırden bıre yuklenmeyelım ama yarın yanı pazartesi sıkı bi şekilde baslaman lazımmm anlaştıkmı

yok yok makarna yemicektim zaten sadece kiymasini :)) yaptim kahvaltimi 2yumurta yarim domates 1 salam 1 peynir 5zeytin 1ekmek 1yesil cay toplam 17 :) doydumda cok sükür 1saat sonra falan birazda spor yaparim..annem balik yemeye gidelim dedi ama gitmicem galiba biraz aile sornlarimda var annem evlendi tekrar falan kafaya taktikca yiyodm ama artik yapmicammmm kardesim döner alcakmis ekmeksiz sadece etini yesem 0 puandi degilmi

evet cnm sıfır puan döner.zaten aldığımı zkiloların yarısından fazlasının sebebi yaşadığımız psikolojik sorunları mutfakta halletmeye çalışmaktan kaynaklanıyor

evet cnm sıfır puan döner.zaten aldığımı zkiloların yarısından fazlasının sebebi yaşadığımız psikolojik sorunları mutfakta halletmeye çalışmaktan kaynaklanıyor

aynen hele ben öyle bi yiyormki sanki yemek kurtaracak beni aslinda dahada batiriyo ama farketmiyo insan o an :)))

berra ekledim ben seni cankus olan benim msn özel msj yazamiyorm daha hakkim yokmus :)

canım benım hemen hemen aynı sorunları bende yasadım
benımde annem babam ayrı babam bı baskasıyla evlı ve cocukları var babaya en cok ıhtıyaç duydugum dönemde gerçekleşen bu olay benıde cok etkıledi yedıkce yedım flan kardesımde suan cok kılolu bu olay onuda cok etkıledı ama zaman herseyın ılacı canım cok zor ve agır seyler yasadım tabı bu psikolojimide alt üst etti babamı 2 yıl kadar hiç görmemiştim gördügümde yani tesafüden karsılaştıgımızda isee yanındaa ona baba die seslenen ufak bi yabancı vardı megerr cocuguymuss tabi kardeşim ve benım o anki durumumuzu tahmın bile edemezsin bu sadece ufak bi örnektii
ama ben hiç vazgeçmedim yılmadım kendi kendimi telkinlerde bulundum ve güzel bi evlilik yaptımm simdide yıllardan üzerime yapısan yükten kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum darısı kardeşimin ve seninde basınaa

hemen hemen ayni...sadece fark benim annem seninde baban..evlenmesini isterim niye istemeeyim cok cekti ama ayni evde yasamak beni cildirtiyor mecbr olmasam aslaaa ama evlenene kadar mecbrm ne is var ne bisey bakamam kendime onlarlayknde adamin cocklari geliyo arada aileymisiz gibi davraniyolar kaldiramiyorm..tasinma asamasindayiz onlar simdi yeni evdeler ben eski evde kaliyorm tam tasinana kadar cok psikolojim bozldu yani o yüzden 4ay icinde tekrar 98 kiloya ciktim 11kilo almisim geri hep skntidan strestn yedigim icin ama artik izin vermicem..:2:

anladıım canım konusuruz sıkma canını hiç bu arada msne istek falan gelmedi beklıom ama

ne kaynatıcaksınız msn de bakalımyarın tam gaz başlıcam ya acaba bugün iyi bi kaçamak mı yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…