masal 91 insallah saglikli bir sekilde hedefledigin kiloya ulasirsin.gercekten Gunicen in fotograflari sabir ve azim gosterirsek bizde kilo verebiliriz diyor,.... tek yapmamiz gereken buna inanmamiz ve biraz zaman.....Gunicen super olmussun.....
eee Nerdesiniz bakim siz.. Sporlar Ne Alemde
günaydinnnlaaar baya gec kalmisim ben neler kaynattmislar :))) bgün 3.gün kendimi süper hissediyorm bakalim 1.hafta dolmus olunca kac kilo vermis olacam ama inaniyorm artik verdigim ve verecegime..cok kötü bi rüya gördüm diyeti bozmusum kakao iciyoms ayyy cerez cikolata falan sonra o pismanlik !!! bi uyandimmmm ooooh rüyaymis nasil rahatladim :))) bozmayi hic ama hic düsünmüyorm hasretcim söyledigin gibi kilo veremeyince aynen bende bozuyodm o yüzdende karbonhidrat diyetine basladim..ramaska tesekkürler hep beraber basaricaaazzzz :)) gunicen abla ben spora hemen yüklenmedm kosu bandinda simdilik en fazla 20dk yürüyebiliyorm dün 10dk yapabildim ve 20dk müzik acip oynadim..ya benim peynir paketinde 100gr 0kb yaziyo 1 kb degil acaba dogrumu 0 kb olarak yapiyimmi
öyle yazıyosa öyledir cnm.ama koşu bandına biraz daha apırlık vermelisin.en az 30dk olsa mesela.hem karşında tv de varmış sıkılmazsın
kosu bandinda cabuk yoruluyorum ben ya kendimi cok zorlamayim diye oynuyorum..göbek atmayi 1 saate de cikarabiliyorum oda iyi degilmi ki ise yaramazmi harekeeeet sonucta bide benim moralim düzeliyo oynayinca
ben bugün birazcık geç kalktım ama dün yaptım sporumu bugün de yapıcam leslile ile 3 mil bide göbek egzersizleri.toplam da 1 saate yakın sürüyo..hafta da en az 5 gün yapsam iyidir.ama temizlik yaptığım günler yapamam ama temizlik te spor sayılır demi
günaydinnnlaaar baya gec kalmisim ben neler kaynattmislar :))) bgün 3.gün kendimi süper hissediyorm bakalim 1.hafta dolmus olunca kac kilo vermis olacam ama inaniyorm artik verdigim ve verecegime..cok kötü bi rüya gördüm diyeti bozmusum kakao iciyoms ayyy cerez cikolata falan sonra o pismanlik !!! bi uyandimmmm ooooh rüyaymis nasil rahatladim :))) bozmayi hic ama hic düsünmüyorm hasretcim söyledigin gibi kilo veremeyince aynen bende bozuyodm o yüzdende karbonhidrat diyetine basladim..ramaska tesekkürler hep beraber basaricaaazzzz :)) gunicen abla ben spora hemen yüklenmedm kosu bandinda simdilik en fazla 20dk yürüyebiliyorm dün 10dk yapabildim ve 20dk müzik acip oynadim..ya benim peynir paketinde 100gr 0kb yaziyo 1 kb degil acaba dogrumu 0 kb olarak yapiyimmi
Ben öyle yapıyodum işte temizlik aslında en büyük spor
Annem diyo hep evi hergün dipbucak temizle ip gibi kal
Çok uyanık bu hatun ya
Canım bana linkini verebilirmisin nerden indirdin o videoyu
evet annen çok uyanıkmış ciddengoogleye leslie sansone yaz ilk çıkan site de leslie sansone ile yürüyüş yapanlar die bi topic var orayı incele.orda indirme linkleri de var.nası bişey die merak edip hemen izlemek istersen de youtube den izleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?