MasaL91'in diyet günlüğü...

yüzme bilmeyen ama 74 kg olan napcak

tamam kizma :) tartilmicam dün cok heyecan yaptim sabah olsa da tartilsam diye cok merak etmistim neyse artik düzenli tartilcam :)

cnm ben de zor tutuyorum kendimi ama hafta da birden fazla tartılma ok.şimdi çıkıyım akşam devam ederiz.sporunu yapmayı unutma.bende başlıyorum bugün

Masalcım motive olmak istersen resimlerimden ekleyebilirim 85 lik

tesekkür ederim okyp yazdigin icin :) bi heves aldi beni basaricam eminim ck istiyorm artik insallah bende görürüm o bedenleri oo kilolari :) cok hasret kaldm okdr güzel kiyafetlerim varki hala sakliyrm kiyamadm atmaya yillardirrrrrrrrr

Seni Takibe Alıyorum O Halde Küçük Hanım
Benimde Daha Vermem Gereken Kilolar Var..
Haklısın O Kadar Güzel Şeyler Varki.. Bizde Giyeceğiz İnanıyorum

Gunicen zahmet olmazsa eklersen sevinirim baya fark görmek iyi gelir banada tebrikler buarada

Burda kilo vermeye başlamıştım cnm.. kilo vermeye başlayınca saçımın rengini koyulaştırdım

Son düzenleme:
ay inanmiyorrrrrrrrrrrmmmmm o ne fark öyleeeeeeee bende cekilcem foto zayiflayinca koycam ya harika gercekten helal olsn valla

ay inanmiyorrrrrrrrrrrmmmmm o ne fark öyleeeeeeee bende cekilcem foto zayiflayinca koycam ya harika gercekten helal olsn valla

Kız orda daha şişkoyum son hallerimi yukarı bak ekledim
Evet Bende kilo veremiyodum bi türlü meğer sonradan anladımki tam istemiyomuşum..
Şimdi hem görenlerin tepkisi hemde sağlıklı olmak dahada gaz veriyo bana

aradaki farka bak allahimmmm bide ben 97 den 70 e düssem nasil oolrm acaba ya gercekten dondm nekadar zayiflamissin ya sanki o kilol halinle simdiki halin anne kiz gibi duruyo ya sen bidaha asla kilo almaaaaaa cook tesekkür ederirm paylastigin icin okadar iyi geldi ki bana anlatamam okadar heves heyecan yaptimki :)))

Gerçekten öyle ben şirkette ayrıldıktan sonra acayip kilo aldım..
Herkes derdi ama kulak arkası yapıyodum takiii 44 bedenin içine giremeyinceye kadar!!!
Benim için milattır
Ama şimdi iyikide gitmiş kilolar diyorum.. Kimine göre şuan iyiyim ama ben hala vermek istiyorum bi 10 kilo kadar..
İstediğim her kıyafeti giymek istiyorum ve seni çok çok iyi anlıyorum
Eskiden 30 dan aşağı yaşımı tahmin edemezlerdi..
Şimdi taş çatlasın 24 diyolarki benim yaşım 27..
Umudunu kaybetme cnm benim veremesem ben veremezdim tatlıya çok düşkünümde

harikasin valla ablacim nazar degmesin..bencede 10kilo vermene hiiic gerek yok simdiki halin süper..ben bedenimi bile bilmiyorm artik kiyafet almaz ooldm küsmüstüm magazalara 48 olmasi lazim pantolon üstü hic bilmiyorm..almicamda kiyafet 80li kilolari görene kadar basaricam bende insallah

Dedim ya tatlım ben verdiysem sen hayli hayli verirsin..

nasıl verdin ve ne kadar sürede verdin.yazarsan bizde faydalanırız

nasıl verdin ve ne kadar sürede verdin.yazarsan bizde faydalanırız

Yazarım Tabikide Canım Benim
Dediğim Gibi Hareket Şartmış Bunu Öğrendim.. Eğer Ben Hiç Hareket Edemeyecek Bi Durumda Olsam Bile Evin İçinde Odalar Arasında Yürüyodum Temizlik Yapıyodum
Bana Derlerdi Asla Kiloları Veremezsin Diye Şimdi Diyenler Bakamıyo Bile Son Halime
Bol Su Yada Şöyle Diyeyim Bol Sıvı Şart.. Ve Her Öğünde Kahvaltı Harici Çorba İçtim..
Bol Yeşillik.. Esmer Ekmek Şeker.. Ve Pc de Kilolu Halimin Fotolarından Birini Arka Plan Yaptım
Birde Arkadaşlarımla Çok Konuştum Ne Zaman Yemek Gelse Aklıma Hep Birini Aradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…