bugün sabah tartıldıysan diğer p.tesi sabaha kadar tartı yok gebertirim valla
Canım yaşından dolayı avantajlısın çabuk verirsin kilolarını.
Temmuz Başında 85 Kiloyu Gördüm Ben 44 Bedene Bile Sığmıyordum nerdeyse..
Şuansa 71 Kiloyum 40 beden biraz dar oluyor..
Yaptığım şey çok basit.. Bol bol yüzdüm yürüdüm az ama sık yedim.. Beyaz yerine siyahı tercih ettim..Ekmek olsun şeker olsun
Yeterki iste.. Herşey İstemekle oluyo Tatlım
yüzme bilmeyen ama 74 kg olan napcak
tamam kizma :) tartilmicam dün cok heyecan yaptim sabah olsa da tartilsam diye cok merak etmistim neyse artik düzenli tartilcam :)
Canım yaşından dolayı avantajlısın çabuk verirsin kilolarını.
Temmuz Başında 85 Kiloyu Gördüm Ben 44 Bedene Bile Sığmıyordum nerdeyse..
Şuansa 71 Kiloyum 40 beden biraz dar oluyor..
Yaptığım şey çok basit.. Bol bol yüzdüm yürüdüm az ama sık yedim.. Beyaz yerine siyahı tercih ettim..Ekmek olsun şeker olsun
Yeterki iste.. Herşey İstemekle oluyo Tatlım
tesekkür ederim okyp yazdigin icin :) bi heves aldi beni basaricam eminim ck istiyorm artik insallah bende görürüm o bedenleri oo kilolari :) cok hasret kaldm okdr güzel kiyafetlerim varki hala sakliyrm kiyamadm atmaya yillardirrrrrrrrr
Gunicen zahmet olmazsa eklersen sevinirim baya fark görmek iyi gelir banada tebrikler buarada
ay inanmiyorrrrrrrrrrrmmmmm o ne fark öyleeeeeeee bende cekilcem foto zayiflayinca koycam ya harika gercekten helal olsn valla
aradaki farka bak allahimmmm bide ben 97 den 70 e düssem nasil oolrm acaba ya gercekten dondm nekadar zayiflamissin ya sanki o kilol halinle simdiki halin anne kiz gibi duruyo ya sen bidaha asla kilo almaaaaaa cook tesekkür ederirm paylastigin icin okadar iyi geldi ki bana anlatamam okadar heves heyecan yaptimki :)))
Gerçekten öyle ben şirkette ayrıldıktan sonra acayip kilo aldım..
Herkes derdi ama kulak arkası yapıyodum takiii 44 bedenin içine giremeyinceye kadar!!!
Benim için milattır
Ama şimdi iyikide gitmiş kilolar diyorum.. Kimine göre şuan iyiyim ama ben hala vermek istiyorum bi 10 kilo kadar..
İstediğim her kıyafeti giymek istiyorum ve seni çok çok iyi anlıyorum
Eskiden 30 dan aşağı yaşımı tahmin edemezlerdi..
Şimdi taş çatlasın 24 diyolarki benim yaşım 27..
Umudunu kaybetme cnm benim veremesem ben veremezdim tatlıya çok düşkünümde
yüzme bilmeyen ama 74 kg olan napcak
harikasin valla ablacim nazar degmesin..bencede 10kilo vermene hiiic gerek yok simdiki halin süper..ben bedenimi bile bilmiyorm artik kiyafet almaz ooldm küsmüstüm magazalara 48 olmasi lazim pantolon üstü hic bilmiyorm..almicamda kiyafet 80li kilolari görene kadar basaricam bende insallah
Gerçekten öyle ben şirkette ayrıldıktan sonra acayip kilo aldım..
Herkes derdi ama kulak arkası yapıyodum takiii 44 bedenin içine giremeyinceye kadar!!!
Benim için milattır
Ama şimdi iyikide gitmiş kilolar diyorum.. Kimine göre şuan iyiyim ama ben hala vermek istiyorum bi 10 kilo kadar..
İstediğim her kıyafeti giymek istiyorum ve seni çok çok iyi anlıyorum
Eskiden 30 dan aşağı yaşımı tahmin edemezlerdi..
Şimdi taş çatlasın 24 diyolarki benim yaşım 27..
Umudunu kaybetme cnm benim veremesem ben veremezdim tatlıya çok düşkünümde
nasıl verdin ve ne kadar sürede verdin.yazarsan bizde faydalanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?