MasaL91'in diyet günlüğü...

85 kg kaça düştün şimdi kaçsın şimdi.ben günde 2 lt yakın su 2 kupa yeşil çay ve 2 kupa 5 i bir yerde çayı içiyorum.spor da pek istikrarlı değilim ama.sen ne yaptın spor olarak cnm

85 kg kaça düştün şimdi kaçsın şimdi.ben günde 2 lt yakın su 2 kupa yeşil çay ve 2 kupa 5 i bir yerde çayı içiyorum.spor da pek istikrarlı değilim ama.sen ne yaptın spor olarak cnm

Canım şuan 70 71 arası gidip geliyorum geçen hafta gıda zehirlenmesi oldum ondan bi süre ara verdim :18:
Temmuz 15 ten bu zamana kadar verdim.. Ben sadece yeşil çay ve kekik çayı içtim arada
Çünkü çayın hiçbi çeşidini sevmiyorum
platese merak sardım son zamanlarda yürüdüm ve yüzdüm bol bol

3 ay da verdin yani 15 kg senya ben nerde yanlış yapıyorum acaba.hafta da 1 kg versem göbek atıcam yaa.bende tatlıya hiç dayanamam hemde hiççç.leslie sansone die bir kadın var evde yürüyüş imkanı gibi bişi netten bak bulursun onu yapmaya balşıcam tekrar bakalım.spor olarak sadece plates mi yaptın

Metebolizma meselesi tatlım herşey..
Benimki yavaştı sonra hızlandırmak için sıvı takviyesi yaptım..
Porsiyonlar Küçüldü birde hareket eklenince üstüne bu hale geldi..
Az ama sık yedim

daha önce diyet yapmak beni hic bukadar mutlu etmemisti..bugün kahvaltida 2 yumurta kirdim peynirli yaptim yanina yarim domates 1 ekmek 1 yesil cay 2 zeytin toplam 14 kb ara ögünde 1 havuc yedim 4 kb
yemekte tavuk sis yarim domates tavuk sis kac kb bilmiyorm ekmek yemedim bgün kendime bayildim cünkü dayandim hic canim cekmedi hiiiic ekmek istemedim yanina pilavda istemedim künefe yedi babam azicik bile almadim ki cok severim canim bile cekmedi hayret ettim kendime :) ay cok mtlym ben ya :)yemegime 8kb dedim ben domatesle birlikte ama bilmiyorm 1 light kola ictim 1.5l su simdide yesil cay iciyorm nasilllllll..yine abartmadan az yemismiyim :):)

şiş izgara 0 kb yaziyo dogrudur herhalde ozaman toplam 21 kb almis oluyorum ton baligida yedim oda 0

Son düzenleme:

Başaracaksın Cnm İnanıyorum

Hayatimda ilk defa bende inaniyorm basaracagima iyiki varsiniz..ben saat 10da azicik aciktigimi hissettim yumurta yedim 1 tane 150g da yogurt gec olms ama gec yatiyorm diye yedim..saat kactan sonra hic bisey yememeliyim ???

Hayatimda ilk defa bende inaniyorm basaracagima iyiki varsiniz..ben saat 10da azicik aciktigimi hissettim yumurta yedim 1 tane 150g da yogurt gec olms ama gec yatiyorm diye yedim..saat kactan sonra hic bisey yememeliyim ???

sanırm taylan kümeliden duymuştum önemli olan kaçta yediğiniz değil yedikten kaç saat sonra yattığınızdır demişti.selinin dediğine göre de karbon almadığın sürece geç saate de bişiler yiyebiliyosun

ben neler yedim bugün

5 tane tavuk burger 10 krbn

4 sosis 1 krbn

2 kaşık mayonez 2 krbn

biraz salatalık turşusu 5 krbn

hindi döner sanırım bunun yoktu krbn u ama hadi 1 diyelim yinede:)
azcık ta üzüm 15 krbn olsun hadi o da

37 oluyo sanırım tam tamına hesaplamamış olabilirim.yani çoğunu tahminen yazdım ama yukarı yuvarladım valla aşağı değil

azıkta salata vardı unuttum hadi onla 40-42 olsun tavuk burgerin markadan markaya fark ediyo aslında normalde o kadar değil de pakette ne yazıyosa onu yazdım bende::)

Son düzenleme:

iyimis bende yarin alcam yicem bukadar burgerr ama burgerler 0 kb degilmiydi ki

Günaydın Şekertolarım
Ben Şu 1 Haftayı Atlatayım Sizlere Katılıcam Tekrar..

masal 91 insallah saglikli bir sekilde hedefledigin kiloya ulasirsin.gercekten Gunicen in fotograflari sabir ve azim gosterirsek bizde kilo verebiliriz diyor,.... tek yapmamiz gereken buna inanmamiz ve biraz zaman.....Gunicen super olmussun.....

günaydinnn.. bende yurtdisinda oturuyorumm ve 18 yasindayim ve fazla kilom var.
bende yine diyete basladim 2gündürr. birsey diyeyim ara ögünlerde mutlaka yogurt ye cok faydasi var bence.

en iyisi hic sorma kilomm 85..ama 75 olsamm bile yeter bana ilk hedef olarak. okadar diyet yaptim hic olmadi ama simdi olmak zorunda

onemli olan senin istemen moralini bozma....burda en onemlisi bunu istemen ve inanman.....kendine soyle diyeceksin ben 75 kilo olmak istiyorum....bende 3 kilo verdim 12 kilom var..

evet canim haklisin ama ben mesela cok sabirsiz biriyim ilk günlerde kilo kayibi görmeyince hemen pes ediyorum..nasil olsa veremem diyerek
sen nezamandir diyet yapiyorsunki? ne mutlu sana 3 kilonu vermissin geriside gelirr eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…