Yazarım Tabikide Canım Benim
Dediğim Gibi Hareket Şartmış Bunu Öğrendim.. Eğer Ben Hiç Hareket Edemeyecek Bi Durumda Olsam Bile Evin İçinde Odalar Arasında Yürüyodum Temizlik Yapıyodum
Bana Derlerdi Asla Kiloları Veremezsin Diye Şimdi Diyenler Bakamıyo Bile Son Halime
Bol Su Yada Şöyle Diyeyim Bol Sıvı Şart.. Ve Her Öğünde Kahvaltı Harici Çorba İçtim..
Bol Yeşillik.. Esmer Ekmek Şeker.. Ve Pc de Kilolu Halimin Fotolarından Birini Arka Plan Yaptım
Birde Arkadaşlarımla Çok Konuştum Ne Zaman Yemek Gelse Aklıma Hep Birini Aradım
85 kg kaça düştün şimdi kaçsın şimdi.ben günde 2 lt yakın su 2 kupa yeşil çay ve 2 kupa 5 i bir yerde çayı içiyorum.spor da pek istikrarlı değilim ama.sen ne yaptın spor olarak cnm
Canım şuan 70 71 arası gidip geliyorum geçen hafta gıda zehirlenmesi oldum ondan bi süre ara verdim :18:
Temmuz 15 ten bu zamana kadar verdim.. Ben sadece yeşil çay ve kekik çayı içtim arada
Çünkü çayın hiçbi çeşidini sevmiyorum
platese merak sardım son zamanlarda yürüdüm ve yüzdüm bol bol
3 ay da verdin yani 15 kg senya ben nerde yanlış yapıyorum acaba. hafta da 1 kg versem göbek atıcam yaa.bende tatlıya hiç dayanamam hemde hiççç.leslie sansone die bir kadın var evde yürüyüş imkanı gibi bişi netten bak bulursun onu yapmaya balşıcam tekrar bakalım.spor olarak sadece plates mi yaptın
daha önce diyet yapmak beni hic bukadar mutlu etmemisti..bugün kahvaltida 2 yumurta kirdim peynirli yaptim yanina yarim domates 1 ekmek 1 yesil cay 2 zeytin toplam 14 kb ara ögünde 1 havuc yedim 4 kb
yemekte tavuk sis yarim domates tavuk sis kac kb bilmiyorm ekmek yemedim bgün kendime bayildim cünkü dayandim hic canim cekmedi hiiiic ekmek istemedim yanina pilavda istemedim künefe yedi babam azicik bile almadim ki cok severim canim bile cekmedi hayret ettim kendime :) ay cok mtlym ben ya :)yemegime 8kb dedim ben domatesle birlikte ama bilmiyorm 1 light kola ictim 1.5l su simdide yesil cay iciyorm nasilllllll..yine abartmadan az yemismiyim :):)
şiş izgara 0 kb yaziyo dogrudur herhalde ozaman toplam 21 kb almis oluyorum ton baligida yedim oda 0
Hayatimda ilk defa bende inaniyorm basaracagima iyiki varsiniz..ben saat 10da azicik aciktigimi hissettim yumurta yedim 1 tane 150g da yogurt gec olms ama gec yatiyorm diye yedim..saat kactan sonra hic bisey yememeliyim ???
sanırm taylan kümeliden duymuştum önemli olan kaçta yediğiniz değil yedikten kaç saat sonra yattığınızdır demişti.selinin dediğine göre de karbon almadığın sürece geç saate de bişiler yiyebiliyosun
ben neler yedim bugün
5 tane tavuk burger 10 krbn
4 sosis 1 krbn
2 kaşık mayonez 2 krbn
biraz salatalık turşusu 5 krbn
hindi döner sanırım bunun yoktu krbn u ama hadi 1 diyelim yinede:)
azcık ta üzüm 15 krbn olsun hadi o da
37 oluyo sanırım tam tamına hesaplamamış olabilirim.yani çoğunu tahminen yazdım ama yukarı yuvarladım valla aşağı değil
iyimis bende yarin alcam yicem bukadar burgerr ama burgerler 0 kb degilmiydi ki
bazı markaların arkasın da farklı yazabiliyo.selin ve tavuk burgeri bol yiyen bi ark 0 dan hesaplıyodu ama pakette ne yazıyosa ben onu yazdım.
tamam bende öyle yapayim ozaman daha iyi paketlerin arkasina bakmak galiba :)
selin de öyle söylemişticnm ben kaçıyorum ufaktan geç oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?