Saç Şekillendiriciler Maşalı saçlarımızın resimini paylaşalım

saçlarım ince telli göğüs hizasında 25mmlik maşa olurmu bana_? kullananlar memnunmu_?

kızlar bu kırık maşa ve kırık fön aynı şeylermiş,Kuaförler maşa ile uğraşmayıp aynısını fön ve fırça ile yaptıklarında kırık fön biz maşa ile yaptığımızda adı kırık maşa oluyormuş.Diğer adlarıda bebek dalgası ve su dalgası imiş.Ben nette biraz baktımda bu bilgiler vardı.Yanlız kırık maşa yaprığını söylyen arkadaşlara bir sorum olacak nasıl yapıyorlar anlayamadım.
Şimdi şu maşalama tekniklerini sıralarsak
1-saçın ucundan kıstırılarak maşanın dışına sarılan yani maşayı döndürerek saçı dışına doladığımız(bu çabuk akıyor)
2-maşanın tutacağımız kısmını aşağı tutup saçın dibinden başlayıp ucuna kadar bir kısmı boş kalacak şekilde saçı maşanın içine doladığımız(yani saç maşa ile kıskacı arasında kalıyor)(bu daha dayanıklı)
şimdi bu kırık maşa olan nasıl yapılıyor,maşa dik tutulacak falan deniyor ama saç nasıl nereye sarılıyor onu anlayamadım:26:
Umarım anlatabilmişimdir ciciler yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…