Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

burada kadinin cikarciligi,oyunu onemli degil bosuna yazma..bebek icin ayril deniliyor...kadin icin degil...

tam anlamıyla karakterini anlattım.
ayrıca yıkılan saf masum hayaller de vardı bazı yorumlarda.
evet ben de saf ve masum hayallerini anlattım

hamilelik muhabbetini ilk mesaj attıgında yanındaydım.
okudum mesajı. 1 hafta önce söyledi.
inanmadık o gün güldük geçtik.
hatta bütün gün aramızda dalga konusuydu.
ne zamanki eşimin ailesini aradı.
ondan sonra patlak verdi olaylar.

ya ben yinede hiç zannetmiyorum hamile olduğunu umarım yanılmam.. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. ama eşini çaresiz yapayalnız bırakma... onun yanında ol destek ver...

Dediğim gibi böyle bir adamın içten sevebileceğine inanmıyorum. Ortada örtüşmeyen bir durum var. Kahrolmasının nedenin de sevgi falan olabileceğini düşünmüyorum. Kendi haline kahroluyormuş gibi hissettim.
Bahsi geçen kadın son derece kötü niyetli olabilir ama arkadaşın eşinde de kimsenin kusur bulmamış olmasına yaşırdım açıkçası. Sonuçta bu hamilelik işi doğruysa olayı bu boyuta getiren ta kendisi.

yahu neden icten sevebilecegine ihtimal vermiyorsunuz
bende avukati kesildim gibi bisi olucam ama:) , elimde deil.

benim esim benden önce cok farkliymis. bende sonra sonra ögrendim ve duydugumda sasirdim.

Alkaione arkadasimiz degistirmis olamaz mi esini..
neden bu kadar negatifsiniz?

Hamilelik isi dogruysa bu boyuta getiren kendisi diyorsunuz.
bence hamile olmasi tabii ki iyi bir durum deil.. ama ortada islenmis bir suc ta yok ayrica.
bu kadin 4 yillik sevgilisi deil her hangi biri de olabilirdi.

Kadinin hamile kalmasi talihsizlik.

bence bu Alkaoinenin evliligini bozacak bir durum degil.
aldatilmamis.. önemli olan da bu.

bazi arkadaslar takmis....erken evlenmisin hata yapmisin falan...sonucta olan olmus...konu sahibi baska bir konuda bizden fikir almak istiyor..su anki durumundan..ayrica bende kisa zaman icinde evlenenlerdenim ve cok mutluyum..8 sene olacak evliligimize yakinda..

ya ben yinede hiç zannetmiyorum hamile olduğunu umarım yanılmam.. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. ama eşini çaresiz yapayalnız bırakma... onun yanında ol destek ver...

yahu neden icten sevebilecegine ihtimal vermiyorsunuz
bende avukati kesildim gibi bisi olucam ama:) , elimde deil.

benim esim benden önce cok farkliymis. bende sonra sonra ögrendim ve duydugumda sasirdim.

Alkaione arkadasimiz degistirmis olamaz mi esini..
neden bu kadar negatifsiniz?

Hamilelik isi dogruysa bu boyuta getiren kendisi diyorsunuz.
bence hamile olmasi tabii ki iyi bir durum deil.. ama ortada islenmis bir suc ta yok ayrica.
bu kadin 4 yillik sevgilisi deil her hangi biri de olabilirdi.

Kadinin hamile kalmasi talihsizlik.

bence bu Alkaoinenin evliligini bozacak bir durum degil.
aldatilmamis.. önemli olan da bu.

bu bakış açısını iyice benimsememe sebep olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.
umarım bu şekilde düşünmemle
şu zorlu durumu atlatabiliriz :(

ben kesinlikle hamile old.inanmıyorumm.diyelim adamın tel.no.suna ulaşamadı,hamile old.söliyemedi bölelikle 4.5 ay oldu evli olup olmadığını öğrenmek için ailesini arıyooo ama
bebek gibi ciddi bi durumda adama ulaşamayan kadın bence yine aileyi arardııı

resmen şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
az önce meraktan telefonumu açtım.
Eşimden yine mesaj bombardımanı
ve esas bomba kızdan 3 tane mesaj gelmiş :S
arıyorum bakalım. elim ayağım titriyor ya

Aradım açmadı.
Gelen mseajlar şunlar:
- 2 gündür arıyorum telin kapalı. Evli olduğunuza inanmamıştım. Durumun ciddiyetini yeni anladım. ama sende beni anla benim durumum da ciddi, daha önceki konuşmalarım için üzgünüm çok kötüyüm naptığımı bilemedim.
-Ne olur mesajları okuduğunda ara beni çok acil konuşmamız lazım.
-Hala ulaşamıyorum sana, iyisin dimi ahh çok pişmanım bu evlilikten önce seninle konuşmadığıma, beni sakın yanlış anlama ama evlendiğin insanın gerçek yüzünü senden iyi biliyorum. sen iyi birisin zarar görmeni engellemeyi çok isterdim.

hepsi bunlar.
kafam çok karıştı.
arıyorum arıyorum açmıyor.
deliricem.

Aradım açmadı.
Gelen mseajlar şunlar:
- 2 gündür arıyorum telin kapalı. Evli olduğunuza inanmamıştım. Durumun ciddiyetini yeni anladım. ama sende beni anla benim durumum da ciddi, daha önceki konuşmalarım için üzgünüm çok kötüyüm naptığımı bilemedim.
-Ne olur mesajları okuduğunda ara beni çok acil konuşmamız lazım.
-Hala ulaşamıyorum sana, iyisin dimi ahh çok pişmanım bu evlilikten önce seninle konuşmadığıma, beni sakın yanlış anlama ama evlendiğin insanın gerçek yüzünü senden iyi biliyorum. sen iyi birisin zarar görmeni engellemeyi çok isterdim.

hepsi bunlar.
kafam çok karıştı.
arıyorum arıyorum açmıyor.
deliricem.

kaçta atmışki mesajları ?

ne olur okuyan biri bir yorum yapsın.
resmen beynim durdu.
bu kızın derdi ne 4 gün önce küfür ediyordu.
şimdi beni düşündüğünü söylüyor.
acaba abarttığım kadar kötü biri değil mi,sinirle mi öyle konuştu acaba?
offf delircemm..
10 defa aradım belki açmadı.

uyumuş olabilir tabi nasıl uyuyabiliyorsa boyle bir durumda. ya ben de o kadar supheci biriyimki herhalde kızla konuşsam kıza inanmazdım, eşimle konussam ondan suphe ederdim boyle bir durumda.. kız da magdur olabilir ama ne olursa olsun asla beni bırakıp giden ve baskasıyla evlenen bir adamın peşinden bunları yapmazdım. asla tenezzül etmezdim. cocuk aldırmaya kesinlikle karşı olan bir insanım ama o çocugu da dunyaya getirmeye calışmazdım. madem o kadar kotuymus eşin ne diye beraber olmuş 4,5 yıl. bir de yatmıs kalkmıs hamile kalmış ??

bilmiyorum ki.
ne diyecek gerçekten merak ediyorum.
arama raporları da geldi baya da aramış beni.
durum ne ki bu kadar beni aradı.
paranoyağa bağladım resmen.
şuan kafamda görüştüklerini birlikte olduklarını bile kurmaya başladım.

kafayı sıyırcam birazdan.
kayınvalidemi aramayı düşündüm içim rahatlasın diye orda mı eşim sormak için
sonra düşündüm adım hepten deliye çıkcak
sabahı nasıl edicem bilemiyorum.

bilmiyorum ki.
ne diyecek gerçekten merak ediyorum.
arama raporları da geldi baya da aramış beni.
durum ne ki bu kadar beni aradı.
paranoyağa bağladım resmen.
şuan kafamda görüştüklerini birlikte olduklarını bile kurmaya başladım.

olabilir herzaman herşeye hazırlıklı olmakta fayda vardır. kimse bana kızmasında ben kıza acımadım acıkcası.. ben niye kimseden hamile kalmadım, o da bacagını acacagına gözünü açsaydı kendini de bu yaşta mahfetmeseydi. maalesef anlattıklarından hamile olma ihtimalini yüksek görüyorum. ve bence eşin bunu daha onceden biliyordu belki de o yuzden apar topar evlenmek istedi kız aldırsın diye ama o da inat etti baktı kimse sallamıyor eşinin ailesini aradı. ama tabi tüm cevaplar eşinde, eşinle konusmalısın onunla degil. seni tatmin edebiliyorsa devam ediceksin edemiyorsa zaten gerisi seni ilgilendirmiyor ne halleri varsa gorucekler.

kızın mesajları aklını karıştırmak için bence.
seni düşünen insan tutupta sana küfretmez.
kocandan şüphe duymanı istiyor. yok ben onun asıl yüzünü biliyorum falan filan.
asıl yüzünü biliyorsa madem kocan öyle kötüyse ondan niye hamile kalmış. hadi kalmış bir kaza diyelim. neden aldırmamış.
zaten kızın dengesizliklerindende bahsetmişsin.
kadın seni ararsa yalan yanlış şeyler söyleme ihtimali fazla gibi geldi bana.
öncelikle sakin olmaya çalış. kaos ortamından en kısa sürede sakin kalabilenler çıkar.
eşini çağır bir güzel konuş. dürüstçe anlatsın sana herşeyi eğrisiyle doğrusuyla.
agzını ara o kadınla olmak gibi bir düşüncesi oluşmuşmu kafasında bu bebek için falan.
birlikte bir karar verin. devam yada tamam diye. böyle bir konuda tek başına karar vermek çok ağır gelecektir çünkü.

Kızada üzüldüm sanırım oda çaresiz...
arkadaşım sen hala eşini koruyorsun,eşine toz kondurmuyorsun bile birimiz birşey yazınca hemen yok şu yüzden böyleydi gibi konuşuyorsun..sen zaten bu durumu kabullenmişsin kendi içinde..
affedeceksin sanırım..madem affedeceksin eşinide kendinide süründürme..

Son düzenleme:
olabilir herzaman herşeye hazırlıklı olmakta fayda vardır. kimse bana kızmasında ben kıza acımadım acıkcası.. ben niye kimseden hamile kalmadım, o da bacagını acacagına gözünü açsaydı kendini de bu yaşta mahfetmeseydi. maalesef anlattıklarından hamile olma ihtimalini yüksek görüyorum. ve bence eşin bunu daha onceden biliyordu belki de o yuzden apar topar evlenmek istedi kız aldırsın diye ama o da inat etti baktı kimse sallamıyor eşinin ailesini aradı. ama tabi tüm cevaplar eşinde, eşinle konusmalısın onunla degil. seni tatmin edebiliyorsa devam ediceksin edemiyorsa zaten gerisi seni ilgilendirmiyor ne halleri varsa gorucekler.

kelimeleriniz ne kadar berbat.
bu kız sevmiş aşık olmuş beraber olmuş.
erkek arkadaşıyla beraber olan her kıza böyle yaftalar vurmayın yeter artık.bacağını açmış gibi iğrenç laflar.

bakıyorum yine eskiye dönülmüş yine kız suçlanmış. konu sahibi kızın paraya düşkünlüğüne,eşinin kıza çok şeyler aldığına kadar gitmiş.
ee nolmuş.4 ,5 yıllık sevgilisi alırda . kimseyi ilgilendirmez. buda kızın kötü olduğunu göstermez.
daha önceki fiki,rlerimi tekrarlayım. bu olayda bir teek o kıza üzülüyorum. bir tek ona..

ben hala bir ilişki bitmeden tamamen sonlanmadan bir diğer ilişkinin başlamasına kızıyorum.
bir erkek arkadaşınız var ve 4 senedir sizle beraber. ve beraberlikte son anlarda pürüzler var ama düzeltmeye uğraşıyorsunuz. ve o an adam birine dert yanıyor. ve o dert yandığı kişi,birden bire adamla olmaya başlıyor ve evleniyor.
etik olmayan bu bence. bana ters. bazılarına normal olabilir. ama o kıza gerçekten çok üzüldüm.yaptığı şeylerdede haklı.

bu durumda kızda suçlu kendine dikkat edebilirdi. hamile kalmak okadar kolay değil. aynı durum eşiniz içinde geçerli. tamam bişey yasandı ama bunun sonunu düşünüp korunabilirlerdi. hani devirde yaşıyoruz

Back
X