Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Kız ahlaksız namussuz kötü ferhunde bunu yazan bile olmuş :)
Peki eşiniz..? O nasıl biri o daha berbat biri bence,kadınlar arasında maymun gibi geziyor.
Farzedelim ki hamile değil bu kız,inşallah öyledir sizin açınızdan bu gerçeği değiştirecek mi..?
Size beni kabul edersen onu bırakırım laflarını,evet o tarihlerde yattık hamile olabileceği ihtimalini..
bunları değiştirmez.
Adam kadını kadın da adamı 4.5 yıl boyunca kullanmış,Kadın parasıın kullanmışsa adam da onun kadınlığını kullanmış.
4,5 hamile kalmayan kadın ilişkinin bittiğini hissederken hamile kalmış bence yani bilerek kalmış.ilişkiyi kurtarmak adına kalmış,suçlu elbette..
fakat adam da ahlaksız saplantılı aşık diye lanse ettiği kadın halbuki büyük aşk yaşadığı hediyeler arabalar banka hesapları açabildii kadar sevdiği bir kadın..
sahtekar olan eşiniz ben bu sahtekar adamı seviyorum diyorsanız yola devam.
yoksa böyle pislikleri yapan adam yarın da bana başka şeyler yapar diyorsanız bırakın.
kadına gidecke ona geri dönecek vs kısır kadınlık dürtüleri nereye giderse gitsin..
siz sadece kaç aydır varsınız ki..?
onların 4,5 yılı var ortada ikinci kadınken ki hala ilişkisi devam ediyormuş onunla sizinle başlarken belirtmiştiniz.
nikahı kıyınca birinci kadın olmuşsunuz,ee öteki kadınında kafayı yemesi gayet normal..
kendinizi düşünün bir adamla 4,5 yıl birliktesiniz büyük aşka yaşıyorsunuz gidip başkasıyla evleniyor...??
bence sizinle idealsiniz diye evlendi bence siz düzgün ailelere tanıştırabilecek ahlaklı bir kadınsız ve sizi bu yüzden seçti.
aşık olduğuna asla inanmıyorum şahsi fikrim bu kadar kısa sürede gelişen hiçbirşeye inanmam ben belli ki kurgulanmış herşey eşiniz tarafından..

hikayenin sonu şu olacak siz bu potizif bakış açınızla bu adamı affedecek kendinizce ötekine kaptırmayacaksınız,o kız çocuğu doğuracak ve doğurduktan sonra herşey değişecek.. karmaşık hayatlar ..
başedebilirim diyorsanız ne ala...

Peki eşiniz..? O nasıl biri o daha berbat biri bence,kadınlar arasında maymun gibi geziyor.
Farzedelim ki hamile değil bu kız,inşallah öyledir sizin açınızdan bu gerçeği değiştirecek mi..?
Size beni kabul edersen onu bırakırım laflarını,evet o tarihlerde yattık hamile olabileceği ihtimalini..
bunları değiştirmez.
Adam kadını kadın da adamı 4.5 yıl boyunca kullanmış,Kadın parasıın kullanmışsa adam da onun kadınlığını kullanmış.
4,5 hamile kalmayan kadın ilişkinin bittiğini hissederken hamile kalmış bence yani bilerek kalmış.ilişkiyi kurtarmak adına kalmış,suçlu elbette..
fakat adam da ahlaksız saplantılı aşık diye lanse ettiği kadın halbuki büyük aşk yaşadığı hediyeler arabalar banka hesapları açabildii kadar sevdiği bir kadın..
yoksa böyle pislikleri yapan adam yarın da bana başka şeyler yapar diyorsanız bırakın.
kadına gidecke ona geri dönecek vs kısır kadınlık dürtüleri nereye giderse gitsin..
onların 4,5 yılı var ortada ikinci kadınken ki hala ilişkisi devam ediyormuş onunla sizinle başlarken belirtmiştiniz.
nikahı kıyınca birinci kadın olmuşsunuz,ee öteki kadınında kafayı yemesi gayet normal..
kendinizi düşünün bir adamla 4,5 yıl birliktesiniz büyük aşka yaşıyorsunuz gidip başkasıyla evleniyor...??
bence sizinle idealsiniz diye evlendi bence siz düzgün ailelere tanıştırabilecek ahlaklı bir kadınsız ve sizi bu yüzden seçti.
aşık olduğuna asla inanmıyorum şahsi fikrim bu kadar kısa sürede gelişen hiçbirşeye inanmam ben belli ki kurgulanmış herşey eşiniz tarafından..

hikayenin sonu şu olacak siz bu potizif bakış açınızla bu adamı affedecek kendinizce ötekine kaptırmayacaksınız,o kız çocuğu doğuracak ve doğurduktan sonra herşey değişecek.. karmaşık hayatlar ..
aynen budur yerimseniben

Aslında eksik bilgi verdim
bu kadarını da anlatırsam kendimi düşürmüş olacağımı düşünmüştüm
ama o kız için saf masum hayalleri yıkılmış zavallı olarak adlandırılmasına daha fazla tahammül edemeyeceğim.
bu saf masum insan ilişkisi döneminde eşimi maddi,manevi her türlü sömürdü
şu an altında bindiği arabası bile eşimin aldığı hediye
kredi kartları,telefon faturaları ,ıvır zıvır,kıyafet vs saymıyorum bile
burdan bu kızın gene acitasyon fakir bi hayatı oldugu anlaşılmasın
kendisi gayet ailesinin maddi durumu yerinde özel üniversitede paralı okuyan(!) (aslında derdi piyasa yapmak) bir hanımefendi
ama daha iyi koşulları bulunca
bizim aç gözlü hanımefendi bırakmak istemiyor haliyle
eşim karakter olarak sevdiği insana çok ilgi gösteren birisidir
her derdiyle ilgilenir,
azıcık bir sıkıntılı durumun bile varsa neredeyse gelir
haliyle tam bir sömürge bölgesi
bu hanımefendi baktı adam gözünü açtı
sömürüldüğünü farketti, soğudu ,elden gidiyor
bu defa da önceki yazılarımda uzun uzun anlattığım duygu sömürüleri başladı
yok intihar ederim
yok beynimde tümör var ilgiye ihtiyacım var
yok manik depresifmişim ne olur beni anlamaya çalış
şimdi de baktı hanımefendinin eski kölesi
açık banka hesabı sonsuza kadar elden gidiyor
duygu sömürüsünün son ve en iddialı halkası geldi
-hamileyim!!!!

ama doğru bu durum, ama yanlış bilemiycem
ama ben bu kıza meydanı boş bırakmamaya karar verdim.
az önce etraflıca düşündüm.
o kızdıgım yorum sahiplerine de artık teşekkür ediyorum.
sayelerinde sinirlendim.
bi anda beyin fonksiyonlarım çalıştı.
ve gözüm açıldı.

Size kızamıyorum... Zor bir durumdasınız... Ama bu anlattıklarınızla eşinizin durumna gözünü kapatıp tüm suçu tüm çamuru diğer tarafa blaştırmaya çalışan birpozisyonunuz var....
Kız eşinize bçak dayayıp araba aldırmadı değil mi???? Eşinin 4,5 yıllık sevgilisine aldığı hediyeleri einin maddi durumu belirler ve eşinin bonkörlüğü....
Kızın paragözlüğü piyasa meraklılıı falan değil....
Kız özel bir üniv.de paralı okuyabiliyosa ilesi maddi olarak zor durumda değildir, ki bunu sen de söylüyorsun... Yani kızın senin eşinin parasına sevdalanıp peşini bırakmaması gibi bir durum olamaz... Zira özel bir üniv.de okuyorsa zaten eşin gibi bi sürü zegin adam vardır, ve onlardan birini de kafesleyebilirdi senin deyiminle....
Eşin peki bu kıza bu kadar pahalı hediyeler almış, yedirmiş içirmiş... Kendine daha fazla bağlamak için olmasın mesela????

Neden tek taraflı düşünüyorsunuz....
YAda kızı bu şekilde karalayarak eşinizi aklayacağınızı mı düşünüyorsunuz bilemiyorum, ama yapığınız doğru değil.... Kimse kimseye hediye olarak zorla araba aldırtamaz...
Aldıran suçlu da alanın hiç mi suçu yok.....

Eşin bu kıza araba almış, kredi kartlarını vermiş, herşeyini karşılamş.. 4,5 yıl boyunca... YAni bunlar tam anlamıyla hem cinsel hem de maddi anlamda karıkoca hayatı yaşamışlar... Seninle tanıştığında da yaşamaya devam ediyolarmış.... Seni ilişkye ikna etmeye çalıştığı dönemde de bu durum devam ediyormuş ki eşin 4,5 aylık hamileyim dediğinde hiç şaşırmadı....

Bu kadar sıkıntılı sancılı problemli bir ilişkisi olan üstelik de senin deyiminle hem maddi hem duygusal olarak sömütülmüş bir adam bırak 2 aydır tanıdığı biriyle evlenmeyi uzuuun bir süre daha yanlız kalmak kafasını dinlemek ister....

Eşinin sana anlattıklarına nedense ben inanmıyorum....

Mademki eşiniz "sevdiği kadının her durumda yanında olan bir adam", o zaman ev de alır, kat da, yat da.. Nikah olmadan 4,5 yıl devam edebilmiş bir ilişki söz konusu sonuçta.. Sevgi ve tutku vardı demek ki.. Tabii ki adam maddi gücünü o kadını mutlu etmek için kullanmıştır. Size de birçok şey almıştır eminim, almadı mı?

Eğer gerçekten 4,5 aylık hamileyse bu kadın, neden siz evlenirken patlatmadı bu bombayı? Belki nikaha engel olabilirdi. Sadece 2 aylık evlisiniz neticede, 2 aylık hamile olan kadın hamile olduğunu anlar sonuçta. yani bence bu hamilelik haberi asparagas olabilir. Kadının kaybedecek birşeyi kalmamış sonuçra eşinizle alakalı..

Fakat eğer gerçekse.. Sonuçta siz şunu çok iyi biliyorsunuz.. Eşiniz sizinle ve o kadınla bir dönem paralel olarak iletişimini sürdürdü. Ve hatta sizin ısrarınızla diğer kadınla olan iletişimini kesti, akabinde de hemen evlendiniz. Yani siz tanışalı 4 ay oluyor ve kadın da tam 4,5 aylık hamile. Hamilelik süresi, ilişki süresinden 10-15 gün geriden başlar, son adet zamanı baz alınır çünkü. Yani kadınla ilişkiye girdiği tarihle, sizin ilişki çakışıyor..

Yani sizin bunu değerlendirmeniz gerek.. Neticede ortada bir bebek olabilir gerçekten, babası da sizin eşiniz olabilir. Bu eşinize de süpriz olmuştur, eşiniz bu bebeği evlendikten sonra yapmamış. Dolayısı ile aslında bu bebeğin varlığı evliliği bitirmenize sebep değil tek başına..

Ama paralel dönemlerde 2 farklı ilişki yürütmüş bir adam var ortada.. İlişkisini bitirmek istediği ve hatta başka bir bayanla ciddi olarak görüştüğ übir dönemde, gidip gene eski sevgilisi ile yatan bir adam var. Bir yandan da size "ne yapayım, bitirsem kendi canına kıyabilir" diyen bir adam.. Bencillik bu..

Çocuğunuz da yokken.. Ben olsam bir dakika yormam kafamı, eğer ortada bir bebek varsa..

olabilir herzaman herşeye hazırlıklı olmakta fayda vardır. kimse bana kızmasında ben kıza acımadım acıkcası.. ben niye kimseden hamile kalmadım, o da bacagını acacagına gözünü açsaydı kendini de bu yaşta mahfetmeseydi. maalesef anlattıklarından hamile olma ihtimalini yüksek görüyorum. ve bence eşin bunu daha onceden biliyordu belki de o yuzden apar topar evlenmek istedi kız aldırsın diye ama o da inat etti baktı kimse sallamıyor eşinin ailesini aradı. ama tabi tüm cevaplar eşinde, eşinle konusmalısın onunla degil. seni tatmin edebiliyorsa devam ediceksin edemiyorsa zaten gerisi seni ilgilendirmiyor ne halleri varsa gorucekler.

çoook büyük konşmuşsun ama sana bir şey sorucam aynı şeyin kendi başına geldiğini düşündünmü hiç bence gelmemiştir senin başına sende eminim gibi konu sahibi gibi birinin erkeğini çaldın evdiği inandğı yıllarını verdiği erkeği çaldın şimdide konu sahibiyle napalım adam bizi sevdigözünü açsydı falan ya sizde hiçmi sağduyu vijdan denen şey yok ya nasıl kadınsınz uslubundan belli zaten ne olduğun cahilce seviyesizce düşündüğün

kafayı sıyırcam birazdan.
kayınvalidemi aramayı düşündüm içim rahatlasın diye orda mı eşim sormak için
sonra düşündüm adım hepten deliye çıkcak
sabahı nasıl edicem bilemiyorum.

Yapan cezasını buluyor şimdi anlıyormusun o kadını ne hisettiğini üstelik 4.5 yıl sonra kaybetmiş sevdiği adamı zorla yatmış zorla araba almış adam buna daha 6 ayda bu hale geldiysen eğer senin 4.5 yıl sonra durumunu düşünemiyorum bile ben sence bu kızı iyi tanıyosun hata belkide arkadaşıydın ama yapan cezasını buluyor bak bulmaya başlmışsın bile

çoook büyük konşmuşsun ama sana bir şey sorucam aynı şeyin kendi başına geldiğini düşündünmü hiç bence gelmemiştir senin başına sende eminim gibi konu sahibi gibi birinin erkeğini çaldın evdiği inandğı yıllarını verdiği erkeği çaldın şimdide konu sahibiyle napalım adam bizi sevdigözünü açsydı falan ya sizde hiçmi sağduyu vijdan denen şey yok ya nasıl kadınsınz uslubundan belli zaten ne olduğun cahilce seviyesizce düşündüğün

İnsanoğlunun dünya kuruldu kurulalı düştüğü en büyük hata budur canım maalesef.

"Bana bir şey olmaz... ben bunu asla yapmam..."

Oysa ki bu hayatta bir insanın başına gelemeyecek hiç bir şey yoktur, en "asla" denilen bile 3 dakika sonra hayatınıza girebilir, sizi esir alabilir. Ne zaman ki yargılamaktan vaz geçeriz ve her şey için hayatta bir açık kapı bırakırız, işte o zaman hayat daha kolay olur.

İnsanoğlunun dünya kuruldu kurulalı düştüğü en büyük hata budur canım maalesef.

"Bana bir şey olmaz... ben bunu asla yapmam..."

Oysa ki bu hayatta bir insanın başına gelemeyecek hiç bir şey yoktur, en "asla" denilen bile 3 dakika sonra hayatınıza girebilir, sizi esir alabilir. Ne zaman ki yargılamaktan vaz geçeriz ve her şey için hayatta bir açık kapı bırakırız, işte o zaman hayat daha kolay olur.

katılyorum haklısınız ama bu olayda nasıl kendini ve eşini sıyırmış hamile kalarak bütün suçu o kıza atmış nasıl bir düz mantık ama böyleleri oldukça işte başımızada heran herşey gelebilir böyle kadınlar böyle dşüne kadınlar kadın düşmanı diyoruz ya alın işte size en büyük kadın düşmanı

benim gördüğüm şu.
bir ilişki var.
belki son dönemlerde ilişkide sorunlar olmuş.
tamam.
ve bir kadın var. bu ilişkiyi bilen. ve erkeğin büyük ihtimalle arkadaşı. çünkü erkek bu kıza bu sorunları anlatıyor. çözüm bulmak belki amacı. bu kız ne yapardı. belki ilişkiye yardımcı olmaya çalışırdı ,düzelmesi için.
ama kalkıp o ilişkiyi tamamen yok etmek için hamle yapıp kızın elinden adamı almazdı.
bu nedir peki.???
2ci kadın değil midir.? 1cikadın bu diğer kız değilmi?.
hani kızardık hep böyle yapanlara.
konu sahibi evlendi diye sütten çıkmış ak kaşık mı oldu gözümüzde?. 2ci kadınlıktan 1ci kadınlığa yükseldi diye...
ama o ah var ya, işte bir gün çıkar.
bunu bilerim bunu söylerim hep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de hep böyle düşünmüşümdür,
Belki başına gelmediğinden atıp tutmak kolay denebilir ama herkes kendini tanır.
Ben yarimin gözünde onursuz, sorunlu, ayrılınamayan biri olmaktansa ve ait olmadığım bir yerde kendimi aramaktansa 2-3 gün üzülür ağlar acımı yaşar, yoluma bakarım...

Çenem, kuşum, bi tanem :) bir anne olarak konuşuyorum...

Eğer ben karnımda birinin bebeğini taşıyorsam,
ve bu bebeğin dünyaya geleceği artık aşikarsa,
onursuz diyeceklermiş, sorunlu diyeceklermiş, problemli diyeceklermiş....

tek bir kelimesine takılırsam anneliğimden şüphe duyarım.

O çocuğun babası belliyse ve varsa... ve konudaki şekliyle beni terk etmişse kimse kusura bakmasın da öyle gurur yapıp da alıp başımı hiç bir yere gitmem.

O çocuğu nasıl yaptıysa sorumluluğunu da paşa paşa alır beyefendi.
Ve bu sorumluluğu alması için açık konuşuyorum elimden geleni ardıma koymam.

Bana asla bir daha elini süremez, kimle istiyosa da evli kalır... ama çocuğunun sorumluluğunu dediğim gibi paşa paşa alır üzerine.

Yok öyle...

benim gördüğüm şu.
bir ilişki var.
tamam.
ve bir kadın var. bu ilişkiyi bilen. ve erkeğin büyük ihtimalle arkadaşı. çünkü erkek bu kıza bu sorunları anlatıyor. çözüm bulmak belki amacı. bu kız ne yapardı. belki ilişkiye yardımcı olmaya çalışırdı ,düzelmesi için.
ama kalkıp o ilişkiyi tamamen yok etmek için hamle yapıp kızın elinden adamı almazdı.
bu nedir peki.???
konu sahibi evlendi diye sütten çıkmış ak kaşık mı oldu gözümüzde?. 2ci kadınlıktan 1ci kadınlığa yükseldi diye...

çıkıyo zaten yazmış kafayı yiyicem diye okusan bir geçmişi falan anlrasın bak
6 . ayın sonunda llah sana nasıl bir acı yaşatıyoo bencede bu kızı tanıyo adamı tanımıyo belkide kızın en yaın arkadaşıydı elinden arkadaşını sevgilisini bence olay bu

okurken 4.5 yildan sonra ayrilan bir adam kosa kosa bir baskasiyla evlenmis ne büyük haksizlik dedim
4.5 yillik bir iliski evliligi hak etmemismiydi yani dedim sonrada baktim o bayan hamileymis
siz sanirim o ikisinin birlikteligini bile bile basladiniz ve sizden sonra bitti bu iliski
eger bunu bilerek basladiysaniz üzgünüm haketmissiniz siz bunu

Çenem, kuşum, bi tanem :) bir anne olarak konuşuyorum...

Eğer ben karnımda birinin bebeğini taşıyorsam,
ve bu bebeğin dünyaya geleceği artık aşikarsa,
onursuz diyeceklermiş, sorunlu diyeceklermiş, problemli diyeceklermiş....

tek bir kelimesine takılırsam anneliğimden şüphe duyarım.

O çocuğun babası belliyse ve varsa... ve konudaki şekliyle beni terk etmişse kimse kusura bakmasın da öyle gurur yapıp da alıp başımı hiç bir yere gitmem.

O çocuğu nasıl yaptıysa sorumluluğunu da paşa paşa alır beyefendi.
Ve bu sorumluluğu alması için açık konuşuyorum elimden geleni ardıma koymam.

Bana asla bir daha elini süremez, kimle istiyosa da evli kalır... ama çocuğunun sorumluluğunu dediğim gibi paşa paşa alır üzerine.

Yok öyle...

aynen bende bu sekilde düsünüyorum yapmasini bilen sorumlulugunuda almali
gurur falan sacma bu durumda

ya zaten 5 yıllık ilişki. resmen evli gibiler
bi insan nasl yıldan sonra gidip başka birini 2 ayda sevebilir
hayır,aşk bu mu?
önce bekler insan
ben eşinizin dürüst olduğuna inanmıyorum

çıkıyo zaten yazmış kafayı yiyicem diye okusan bir geçmişi falan anlrasın bak
6 . ayın sonunda llah sana nasıl bir acı yaşatıyoo bencede bu kızı tanıyo adamı tanımıyo belkide kızın en yaın arkadaşıydı elinden arkadaşını sevgilisini bence olay bu

bende öyle düşünüyorum canım.baksana ne kadar bencil ya diyorki 25 yasında dul damgası yerim insanlar acıyarak bakar saygınlığımı yıtırırım bosanırsam diyor.peki o kadına nasıl bakıyolar simdi?hamile olmasa bile 5 yıllık ilişkisini bilenler şimdi o kadına nasıl acıyarak bakıyordur.yazık çok yazık pes diyorum.bence konu sahibi arkadas oldukca tehlikeli ve acımasız biridir ama ettiğini bulacak kesinlikle

bunları değiştirmez.

Evet arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum...Kendini bilmez bir erkek keyfini yapıyor kenara çekiliyor iki kadın birbirine giriyor...Tabii ki devam edebilirsiniz ve edeceğinizden çok eminim ama 3 haftalık evliliğinizin dibine dinamit kondu,25 yaşında bu başınıza gelenler size psikiyatrik sorunlar olarak geri dönecek...Yazık valla... yazık ki ne yazık Allah kolaylık versin ve kimsenin başına vermesin...Nacizane tavsiyem bu kadar kısa zamanda evliliğini bitirme neticede ailende perişan olacak fakat eşine karşı temkinli ol,o kız, bebek yaptı diye sen de bebek sahibi olmaya çalışma neticede evlisin olaylar seni üzmeden ilerlerse evliliğine devam edersin yok sıkıntılar yaşarsan ayrılırsın...Ayrıca boşanmaktan bu kadarda korkma eşine bunu asla hissettirme..Neticede mutlu olmak için evlendin kısa zamanda evlilik kararı alman yanlış olmuş ama bu senin bu acılara çekmene sebep olamaz bende 4 ayda evlendim 26 yıllık evliyim....öpüyorum canım kendini çok yıpratma çünkü hiçbir şey senden kıymetli değil...

bunları değiştirmez.

bende bnlara benzer şeyler yazmıştm. ya adamın gözlerinde görmedm dedi. kim kimi ne kadar tanıyabilir ki? sizde kendini aklamış bence dedim güldü yazdıklarıma. çoğu kadın böyle.kocaları evdn soğuyunca çocuk yaparlar. işe yarar ya da yaramaz orasını bilemiycem. ama ben uzun bi ilişkiden sonra iyi de-kötü de bitse uzunca bi süre aklından çıkmazzz insanın.

ben hala bir ilişki bitmeden tamamen sonlanmadan bir diğer ilişkinin başlamasına kızıyorum.
bir erkek arkadaşınız var ve 4 senedir sizle beraber. ve beraberlikte son anlarda pürüzler var ama düzeltmeye uğraşıyorsunuz. ve o an adam birine dert yanıyor. ve o dert yandığı kişi,birden bire adamla olmaya başlıyor ve evleniyor.
etik olmayan bu bence. bana ters. bazılarına normal olabilir. ama o kıza gerçekten çok üzüldüm.yaptığı şeylerdede haklı.

benim gördüğüm şu.
bir ilişki var.
tamam.
bu nedir peki.???

ilk olarak,arkadaş onların ilişkilerinin bittiğini,ve o sıralar eşinin ona ilanı aşk yaptığını söylemiş,yani eşi o kızla beraberken elinden alma durumu yok.

kaldıki hangi mantıklı insan 4 yılı geçirdiği,sizin sandığınız gibi düzgün,ilişkisi için emek veren dididen bir sevgilisi varken,4 ay içinde bir başkasına aşık olup evlenir?

bir insanın sevgilisine hediyeler alması normal birşey,ama araba çok daha ileri boyutta,bu adam kıza araba aldığına göre,demekki ona aşıktı.e kız zaten aşık(?),o zaman neden ayrıldı bunlar..araba alıp,kredi kartlarını ödeyecek kadar aşık bir adamı soğutacak en büyük faktör,büyük ihtimalle sömürülmektir.

karşı tarafın yorum hakkı olmadığı için sanırım böyle pembe tablolar çiziyorsunuz,ama farkında olmadan yada olarak,konu sahibini de lekeliyorsunuz,2.kadın olmak,seven çiftleri ayırmak gibi ithamlarla..

ayrıca ben adamın kadını kullanması olayını da saçma buluyorum,o dediğiniz bir kez olur iki kez olur,ama 4 yıl boyunca bir kadın kendini kullandırmaz,beraber olurken sadece erkek mi zevkine varıyordu,birbirlerini sevmişler,beraber olmuşlar,kimsenin kimseyi kullandığı yok heleki böyle uzun bir ilişkide.

hadi diyelimki cidden adam kızı kullandı,e kız bunun farkındayken neden ayrılmıyor,demekki bu ilişkiden çıkarı var..böyle bir ilişkidede aşk faktörünün olduğunu sanmıyorum,isabet olmuş ayrılmaları

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X