Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

ayrıca ben adamın kadını kullanması olayını da saçma buluyorum,o dediğiniz bir kez olur iki kez olur,ama 4 yıl boyunca bir kadın kendini kullandırmaz,beraber olurken sadece erkek mi zevkine varıyordu,birbirlerini sevmişler,beraber olmuşlar,kimsenin kimseyi kullandığı yok heleki böyle uzun bir ilişkide.

hadi diyelimki cidden adam kızı kullandı,e kız bunun farkındayken neden ayrılmıyor,demekki bu ilişkiden çıkarı var..böyle bir ilişkidede aşk faktörünün olduğunu sanmıyorum,isabet olmuş ayrılmaları

büyük ihtimalle terk edilen bayanin bir evlilik beklentiis vardir
ama belliki adamin yokmuski kosa kosa baskasiyla evlenmis

ilk olarak,arkadaş onların ilişkilerinin bittiğini,ve o sıralar eşinin ona ilanı aşk yaptığını söylemiş,yani eşi o kızla beraberken elinden alma durumu yok.

kaldıki hangi mantıklı insan 4 yılı geçirdiği,sizin sandığınız gibi düzgün,ilişkisi için emek veren dididen bir sevgilisi varken,4 ay içinde bir başkasına aşık olup evlenir?

bir insanın sevgilisine hediyeler alması normal birşey,ama araba çok daha ileri boyutta,bu adam kıza araba aldığına göre,demekki ona aşıktı.e kız zaten aşık(?),o zaman neden ayrıldı bunlar..araba alıp,kredi kartlarını ödeyecek kadar aşık bir adamı soğutacak en büyük faktör,büyük ihtimalle sömürülmektir.

karşı tarafın yorum hakkı olmadığı için sanırım böyle pembe tablolar çiziyorsunuz,ama farkında olmadan yada olarak,konu sahibini de lekeliyorsunuz,2.kadın olmak,seven çiftleri ayırmak gibi ithamlarla..

Alkione kullanıcısından alıntı
bana o dönem zaten artık alışkalıklardan devam eden hastalıklı bir ilişki olduğunu( ne kadar doğru artık bundan da şüpheliyim)
artık ona karşı sevgisinin kalmadığını ve bana karşı hisleri oluşmaya başladığını bu sebepten ayrılmak için aslında geç bile kaldığını söylemişti ve onu kabul ettiğim an herşeyin biteceğini söylemişti tamam o kısımda dediğini yaptı.ama bana aşık olduğunu söylediği ilk günlerde hala nasıl onunla birlikte olabilmiş aklım bunu almıyor.
yani ben orda hayır desem devam edeceğini düşünmem bunlardan.

mesajları daha iyi okumanızı tavsiye edeyim önce.
bir ilişki devam ederken başlanan yeni bir ilişki var ortada. mesajları tararsanız bu açıkça belli.
neyin savunmasını yapıyorsunuz ki.
bi ilişki sorunlar yaşarken ama bitmemişken başka bir ilişkiye başlayan kişi evet benim gözümde 2ci kadındır bunuda hiçbir şey değiştiremez bende.
bunlar karı koca gibi 4 ,5 yıl yaşamışlarmı. hediye o adamın maddi durumuyla alakalı değilmi gücüyle. evet. kimi gider bir çiçek alır kimide gücüne göre araba. 4 aydan bahsetmiyoruzbiz. 4 yıldan bahsediyoruz ve bunların evli gibi yaşadığından bahsediyoruz.

yazımı tekrar okuyun.adam sorunlarını anlattığı evet henüz bitmemiş bir ilişkisi varken sorunlarını anlattığı bir kadın var. ilişki o zaman bitmemiş.daha. sadece bir takıp huzurluksuzlar var. ve o dönemde ilişki daha bitmeden bu beraberlik başlıyor.
evet ben itham ediyorum vede devam ediyorum. zedelenmiş bir ilişki üzerine yeni biri lişki kurulmuş. ve sanki o an kollanmış. buda benim düşüncem. etik değil. banada ters.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiki zamana dönersek. Soğukkanlı düşünmen gerekli. Şimdi diyelim ki sen kocanla evliliğine devam etme kararı aldın. Ama sadece kocanla değil doğacak masum yavru da olacak hayatında, o çocuğu soyutlamayamazsın. Annesi ve babası olarak bu insanlar biraraya gelecekler, gelmek de zorundalar, engelleyemezsin hatta çocukla babası arasında sağlıklı bir ilişkinin olması için çoğu zaman ikinci plana atılacaksın. Bununla başa çıkabilecek misin? O kadına olan nefretin çocuğa da yansıyacak mı? Kocanın çocukla iletişimine engel olacak mısın? Bu insanlar çocuk için biaraya geldiklerinde kadın senin anlattığın gibi biriyse- burda soru işareti var adamlar çok güzel karalarlar seni pohpohlarken çünkü- eşini baştan çıkarma olasılığı var mı ? Kocan karşı gelebilecek mi? - ki sanmıyorum. Yani kocanı hayatına katarsan o kadını ve çocuğu da katacaksın buna alışabilecek misin? Ha kocan derse ki çocukla ilgim olmayacak sadece sen varsın o zaman da vicdansız olduğu için boşaman gerekli bu da ayrı bir konu.

ayrıca ben adamın kadını kullanması olayını da saçma buluyorum,o dediğiniz bir kez olur iki kez olur,ama 4 yıl boyunca bir kadın kendini kullandırmaz,beraber olurken sadece erkek mi zevkine varıyordu,birbirlerini sevmişler,beraber olmuşlar,kimsenin kimseyi kullandığı yok heleki böyle uzun bir ilişkide.

hadi diyelimki cidden adam kızı kullandı,e kız bunun farkındayken neden ayrılmıyor,demekki bu ilişkiden çıkarı var..böyle bir ilişkidede aşk faktörünün olduğunu sanmıyorum,isabet olmuş ayrılmaları

çıkarı sevgisi olamaz mı. 5 yıldan bahsediyoruz. bir kız 5 yılını sadece çıkar için vermez ki.
kızında durumu iyiymiş. bu durumda çıkar ne peki..

ilk olarak,arkadaş onların ilişkilerinin bittiğini,ve o sıralar eşinin ona ilanı aşk yaptığını söylemiş,yani eşi o kızla beraberken elinden alma durumu yok.

kaldıki hangi mantıklı insan 4 yılı geçirdiği,sizin sandığınız gibi düzgün,ilişkisi için emek veren dididen bir sevgilisi varken,4 ay içinde bir başkasına aşık olup evlenir?

bir insanın sevgilisine hediyeler alması normal birşey,ama araba çok daha ileri boyutta,bu adam kıza araba aldığına göre,demekki ona aşıktı.e kız zaten aşık(?),o zaman neden ayrıldı bunlar..araba alıp,kredi kartlarını ödeyecek kadar aşık bir adamı soğutacak en büyük faktör,büyük ihtimalle sömürülmektir.

karşı tarafın yorum hakkı olmadığı için sanırım böyle pembe tablolar çiziyorsunuz,ama farkında olmadan yada olarak,konu sahibini de lekeliyorsunuz,2.kadın olmak,seven çiftleri ayırmak gibi ithamlarla..

soruyu bir de şöyle soraym.hangi mantıklı insan 5 yılık ilişki yaşayan adamla apar topar evlenir? hiç mi düşünmez unutmamıştır,zaman tanıyaym diye üstelik adam söylemiş,evleniirsek ondan ayrılırm diye yasakkelime ya da koca mantıklı olsa gidip kızla hem ayrılıp hem beraber olmazdı. bi erkek bi bayanın arkasından yok dengesizdi v.s. laflar ediyosa o erkektten bi şey beklememek lazım.arkadan konuşmak hoş mu yane?:olmaz: beraberken iyiydi hoştu de mi? nerden tutsan elinde kalır. ayrıca ne özelliği var bu adamın hiç bi kadın peşini bırakmaz,nedir anacım kimdir,neye benzemektedir -tatlicadiarzu- uğrna bu kadınlar neden kendini dağıtır bu kadar sengözlerimebaksanab

ben bu 3 ü 1 arada ilişkide mantık göremiyorum. kimse kusura bakmasn
:delphin:

konu sahibini bilemem ama ben bu evlilikte erkeğn aşık olduğunu hiç ama hiç sanmıyorm :hulya:

Konu sahibesi arkadaş hala eşini koruyup ona laf ettirmemekte ozaman sorunuda yok bence bu arkadaşın

Size kızamıyorum... Zor bir durumdasınız... Ama bu anlattıklarınızla eşinizin durumna gözünü kapatıp tüm suçu tüm çamuru diğer tarafa blaştırmaya çalışan birpozisyonunuz var....
Kız eşinize bçak dayayıp araba aldırmadı değil mi???? Eşinin 4,5 yıllık sevgilisine aldığı hediyeleri einin maddi durumu belirler ve eşinin bonkörlüğü....
Kızın paragözlüğü piyasa meraklılıı falan değil....
Kız özel bir üniv.de paralı okuyabiliyosa ilesi maddi olarak zor durumda değildir, ki bunu sen de söylüyorsun... Yani kızın senin eşinin parasına sevdalanıp peşini bırakmaması gibi bir durum olamaz... Zira özel bir üniv.de okuyorsa zaten eşin gibi bi sürü zegin adam vardır, ve onlardan birini de kafesleyebilirdi senin deyiminle....
Eşin peki bu kıza bu kadar pahalı hediyeler almış, yedirmiş içirmiş... Kendine daha fazla bağlamak için olmasın mesela????

Neden tek taraflı düşünüyorsunuz....
YAda kızı bu şekilde karalayarak eşinizi aklayacağınızı mı düşünüyorsunuz bilemiyorum, ama yapığınız doğru değil.... Kimse kimseye hediye olarak zorla araba aldırtamaz...
Aldıran suçlu da alanın hiç mi suçu yok.....

Eşin bu kıza araba almış, kredi kartlarını vermiş, herşeyini karşılamş.. 4,5 yıl boyunca... YAni bunlar tam anlamıyla hem cinsel hem de maddi anlamda karıkoca hayatı yaşamışlar... Seninle tanıştığında da yaşamaya devam ediyolarmış.... Seni ilişkye ikna etmeye çalıştığı dönemde de bu durum devam ediyormuş ki eşin 4,5 aylık hamileyim dediğinde hiç şaşırmadı....

Bu kadar sıkıntılı sancılı problemli bir ilişkisi olan üstelik de senin deyiminle hem maddi hem duygusal olarak sömütülmüş bir adam bırak 2 aydır tanıdığı biriyle evlenmeyi uzuuun bir süre daha yanlız kalmak kafasını dinlemek ister....

Eşinin sana anlattıklarına nedense ben inanmıyorum....

Bu seferde eşi asıp kesmişsin denizbarış, sen ne kadar eminsin, eşin suçlu olduğundan.
Ben kızın anlatıklarına inanmayınca asıp kesmiş oluyorum, okumamış oluyorum, ama sen eşe inanmayabilirsin. Ne kadar eminsin ?
Daha önceki yazdıklarınla ilgili şunları yazma hakkımı buluyorum kendimde.

1. Eğer birilerine birşeyler söylemek ve mesaj vermek istiyorsan, bunu mümkünse bana ait olan , içinde hiç yargı, asıp kesme olmayan, alakasız bir yorum üzerinden yapma. Ben iletişim aracı değilim. Söylemek istediklerini benim yorumum üzerinden değil, ya o kişilere, ya da ortaya yaz ki, alan alsın. O yüzden benim üstüme oynamanın alamı yok. Ortada yorumdan öte kişisel şeyler var heralde.

2. Okumuyorsun diye bas bas bağırırken, hiç bir kesinlik ve yargı içermeyen, yorumumu alıp, beni asıp keserken, acaba sen ne kadar okumuştun. Ufacık bile böyle birşey çıkmıyor, kızın hamile olduğunu söylemeye imkanı yoktu, nasıl söyleyecekti ,adam tel numarasını değiştiriyordu, derken , asıp keserken, sen ne kadar okumuştun ki , benim yapmadığım kadar, emin konuşuyordun.

3. Okumuyorsun, yargılıyorsun, asıp kesiyorsun ve acaba vicdanın ne kadar rahat ,vicdanınız rahat ise diyecek birşeyim yok ama dikkatli okuyun diye, yine bas bas bağırırken ve anlamadan , yanlış anlayarak, kendine göre çıkardığın anlamlarla, asıp kestikten sonra senin vicdanın ne kadar rahat acaba şimdi. Benim ki çok rahat.

4. Bütün bunları bana yaparken, okumuyorsun diye üstüme oynamışken, sence , yanlış anladım, aslında ben okumamışım , kusura bakma, demekte büyük bir erdem olsa gerek, ama ben göremedim. Heralde vicdan dedikleri bu olsa gerek. Nerede vicdan.

5. Keşke insanlar birilerinin özellikle bu kadar üstüne gidecekse, okumuyorsun diyip, ısrarla yorumunu başka yere çekerken, keşke biraz daha düşünse, keşke kendisi biraz daha iyi okusa ve anlasa değil mi? Sonra da başkalarına ahkam kesse. Keşke önce kendimiz yapsak bazı şeyleri, sonra başkalarıyla ilgilensek. Keşke...

Son düzenleme:
eğer kadının sana söyleyecekleri varsa mutlaka dinle bence. çünkü çok kısa bir beraberliğin ardından evlenmişsiniz. eminim eski sevgili çok üzgündür şu an. duyguları karışıktır. o yüzden ilk konuştuğunuzda öfkesine hakim olamayıp sivri konuşmuş olabilir. belli ki sakinleşmiş, evlendiğiniz düşüncesine uyum göstermeye çalışmış ama belki bazı konularda seni uyarmak istiyordur. önyargıdan uzak bir şekilde dinle. şu an tüm algılarının açık olduğunu düşünüyorum. o yüzden doğruları ya da iftiraları analiz edebilirsin hislerine dayanarak. eşinle ilişkinin geleceği konusunda ışık tutabilecek şeyler söyleyeceği hissine kapıldım ben. sonra da eşini karşına alıp paylaşırsın. ortada gerçek bir hamilelik varsa dna testiyle o bebeğin eşinden olduğuna da emin ol. bu adımların ardından evliliğine devam edip etmemeye yönelik kararını netleştirip hayata geçir. bebek varsa eğer ve kararın devam etmekse ona ikinci bir anne olmalı, koruyup kollamalısın. çünkü istemeden babasıyla yaşama hakkını elinden almış oldun. asla seni suçlu görmüyorum ama sen olmasaydın belki de mecbur kalıp evleneceklerdi. o meleğin hiç suçu yok. eşin çok duyarlı ve vicdan sahibiyse çocuğuna da sana da sahip çıkmalı. hatta üzüleceksin ama çocuğun annesine de...

Nasılda atıp tutuyosunuz madem bu kadar objektif ve vicdanlı bakıyosunuz olaya.. ozaman sadece kendinizi o kız yerine deilde konu sahibi arkdaşın yerinede koyun biraz.
ozaman bu kadar acımasız olabilicekmisiniz bakalım?

uzaktan baktığında okadar kolay görünebilir çekip gitmek ama o imzayı attıktan sonra okadarda kolay olucağını hiç sanmıyorum..

yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapın arkadaşlar kimseyi üzmeden kırmadan, sonuçta sadece yorum yapıosunuz kimsenin hayatında söz sahibi deilsiniz.

Herkes sayygı çerçevesinde yorum yapıyor cnm.ama nedense karşıdaki bayanada saygı çerçevesinde yorum yazmayanlar var

valla ben ceksin gitsin demiyorum
sadece birilerinin mutsuzlugunun üzerine mutluluk kurmaya calisirsa biri
günü gelir yaptigini bulur diyorum
konu sahibinin yerine koydugum zaman kendimi zor bir durum ama ben bir baskasiyla iliskide olan
bir adami o iliskinin icinden cekip alip evlenmeyi düsünmezdim

çıkarı sevgisi olamaz mı. 5 yıldan bahsediyoruz. bir kız 5 yılını sadece çıkar için vermez ki.
kızında durumu iyiymiş. bu durumda çıkar ne peki..

tamam işte aynı şeyi söylüyorum,kız sevmişse adam da sevmiş,bu durumda kimse kimseyi kullanmıyor,5 yıl insan kendini kullandırmaz cinsel anlamda,ihtimal vermiyorum,size eşya gibi davranan,zevkine varıp sırtını dönen bir insanla 5 yılınızı geçirirmisiniz siz,sevgi yeter mi bu hakarete göz yummaya,ben bir kadının bunu kabullenebileceğini sanmıyorum sırf sevgi için.hatta bence ilişkiyi sevgi için sürdürmeyi bırakın,sevgi için bitirilmeli

bende zamanında sömürüldüm,kullanıldım,bana bir çöp almayan sevgilim,yurtdışına çıktığımda sipariş listesi sıkıştırdı elime,ve daha teşekkür etmeden aldıklarımla arkadaşlarına hava attı,bunu yapan bir erkek,ben de seviyordum ama soğutmaya başladı kendinden,ve bu hakareti kabullenemedim ve ayrıldım

bu arada eğer konu sahibine ilanı aşk ettiğinde,o ilişkisi hala sürüyorduysa,o zaman kocasının da suçu büyük.hatta olayların sorumlusu o.bu arada konu sahibine sorum,'eşiniz size ilanı aşk ettiğinde,ilişkisinin hala sürdüğünü biliyormuydunuz?

son olarak,ben de özel üniversitede okuyorum,ve inanın kantinde 3-5 lira arkadaşından sömürmeyi kar sayan insanlar var,kendi cimrilik yaparken,arkadaşlarına ''5 lira versene su alcam (damacana alcak sanki) ben sonra sana geri veririm diyip,vermeyip,bunu defalarca yapıp,bir de arabasını(!) en kral otoparklara parkeden insanlar var.yada sigara bağımlısı olup,bir gün olsun kendine bir paket sigara almayıp,ve bir gün olsun sigarasız kalmayıp arkadaşından geçinen insanlar var

yada geçen senenin bir olayı var,isimleri falan googleda kullanırsanız olayın ayrıntılarını okursunuz

Aydın Üniversitesi öğrencisi Seda C., Koç Üniversitesi’nden arkadaşı Simin B.nin, 3 bin 500 TL olan Balenciaga marka çantası ile Prada cüzdanını çalmak suçundan mahkum oldu.

neyse kısacası kızın koşulları kızın sömürmediğini göstermiyor bana,hatta adam kızı bırakıp 4 ay içinde evlendiğine göre,sömürme ihtimaline ağırlık veriyorum.

konu sahibini ve kocasını savunmuyorum,onlarda muhakkak ki suçlu,ama karşı tarafın melek gösterilmesine,ve arkadaşa böyle hakaret edilmesine karşıyım.

neden bu çirkin kelimeleri tekrarlayıp çirkinliğe ortak oluyorsunuz ki?
kötü söz sahibinindir sonuçta.
nedir derdiniz anlamadım, görüntü kirliliği oluşturmayın lütfen!

Back
X