Canlarım, ciğerlerim..
Öncelikle sizinle şunu paylaşmak istiyorum.. Sadece bu konuya özel değil, genel bir paylaşım olarak algılayın. Ben de kendime sık sık tekrar ederim bu sözü, eşime de çok söylerim. Çünkü önyargılı, peşin hükümlü bulurum kendisini.. Her ne kadar önemli ölçüde törpülenmiş olsa da..
Hatırlayalım, ne demiş peygamberimiz.”Kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz”
Başka bir Hadisi Şerif : “Bela insanın diline bağlıdır. Bir insan bir şey yapmam dedi mi, şeytan her işini bırakır onu yaptırana kadar uğraşır.”
Ve bir de kendimden bir paylaşımda bulunayım.. Kimseciklere anlatmadığım bir yara vallahi, ona göre okuyun..opuyorumnanaktan
Üniversite son sınıfta bir sevgilim vardı benim..
3 yıl çıktık, askere gitti her hafta ardından sürüklendim.. (evet vallahi her hafta) Birbirimize yazdığımız mektupları üstüste koysak 1 metreyi bulur, abartmıyorum.. :hulya:
Askerden döndü, ailesiyle tanıştırdı. Evlenme teklif etti, istemeye geldi. Ne eşyalar aldık birlikte, neler neler.. hihoyyyt
Sonra kendisi Hepatit B olmuş, enteresan.. Askerden kaptı diye düşündük. Çocuk yapmamalısın dedi doktor ona. Olsun dedim, ben aşığım deli gibi. Bu sebepten terk edilir mi sevdiğin, söz verdiğin adam?
Bu arada bizim ilişki 4 yıllık olmuştu tabisi..:roflol::roflol:
Neyse gel zaman git zaman soğudu benden, arayıp sormaları azaldı falan. ama çok kısa bir süre içinde oluyor bu soğuma. Ben diyeyim 1 hafta, siz deyin 15 gün..
Bizimkiler soruyor söz ne zaman, düğün ne zaman..eyvahedigeldismile
Beyzade telefonlarıma çıkmamaya başladı, "yalnız kalmak istiyorum bu hafta sonu" gibi kabullenilemez laflar..
Neyse yahu uzatmayayım.. bulmuş benden çıtırını.. Yeni lezzet, yeni heyecan..:icecream:
Birgün ortak aldığımız ve onun evinde tuttuğumuz tüm eşyaları getirip teyzemin evinin önüne yığdı ve gitti.. sempatiksalakcinni
Sonra da Hoop, yok oldu gitti.. Ben de işte o psikolog senin, bu sakinleştirici benim dolu dolu 1 sene geçirdim. Acılar içinde kıvrım kıvrım kıvrandım.. mafoldumben
Sonra zaten benim liseden arkadaşım olan eşimle yakınlaştık. 2 sene beraber olduk. Kimseye güvenmem diyordum, oldu işte güvendim, evlendik. Yavrucuğumuz da var, Allah herkesin evladını bağışlasın.

Bu olayın üstünden 8-9 sene geçti.. tüh yaşım da çıktı, dermişim..:1rolleyes:
O namussuz (afedersiniz) geçenlerde benim öğrenilik yıllarımdan beri kullandığım bir mail adresime mail göndermiş. "Yaşım kaç oldu, saçlarım döküldü, istediğim halde evlenemiyorum, bir kuvvet mani oluyor bana, hep yalnızım intihar mı edeyim ne yapayım.. Senin ahını aldım biliyorum, ne olur helal et hakkını, yalvarırım" gibi şeyler yazmış..
Cevap yazmadım, o adresi artık kullanmadığımı düşünmüştür herhalde..
Biraz ruhani içerikli bir mail oldu, ama neticede pozitif ilimle uğraşmışmakta olan bir insanım. Bunlar gerçekten inandığım şeyler..
Neyse yani demek istedim ki bu uzun paylaşımımla.. o hamile kızcağız belki de hiç bilmiyordu ilişkisinin biteceğini, gönül rahatlığı ile ilişkisini yaşıyordu.. Birşey bilmiyoruzki, bilgimiz olmadan fikir üretiyoruz aslında..