Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

yağğğğ cınağmmm ağğnağmle poloğneğzköğydeyiz. geğlcem sağndım ama dağha buradağyız hala. ağnca gece gelebiliğriğm. isteğrsen sean geğl heğm kafağnı dağıtığrsın. atağğ falağğn bineriğz.

Sert davran biraz sende..
"Deli misin de,ortada bir çocuk var de,belge istiyorum seni görmek istiyorum.
kocamı elimden almak istiyorsun yalan söylüyorsun belki "de..??
Anlamadım ki kız sana böyle diyor sen ne diyorsun..??
ne garip ilişkiler ya..

trajikomik kesinlikle!!
bence çok kale almayın daha fazla yıpratmayın kendinizi (:

ortada bir masal var evet ama bu eski sevgilinin masalı baya baya masal anlatıyormuş anlaşılan.

yok yani yok artık ben bu işin yalan olduğundan artık tamamiyle eminim
nasıl bir beyni çalışmayan bir insandır bu ya
insan ettiği cümleye dikkat eder
valla keyfim yerine geldi

Hamilelik pek inandırıcı gelmedi bana.
Öyle olsaydı şimdiye kadar çoktan ulaşır söylerdi bir şekilde.
Kendine ulaşamasa bile ailesine ulaşma imkanı varmış onlara söylerdi.
Konuyu belgelerle tam anlayıp ona göre yapılacaklar kararlaştırılmalı.
Tabi doğruysa böyle bir insanla evliliği yürütmenin anlamı yok.

konuştum şimdi bu konuşmadan sonra kızın durumun ciddiyeti hakkındaki bakış açısı hakkında ciddi şühelerim var artık:)
konuşma aynen şöyle.
yağğğğ cınağmmm ağğnağmle poloğneğzköğydeyiz. geğlcem sağndım ama dağha buradağyız hala. ağnca gece gelebiliğriğm. isteğrsen sean geğl heğm kafağnı dağıtığrsın. atağğ falağğn bineriğz.
ciddi ciddi hala gülüyorum.
neyse gece de müsaitim döndüğünüzde gelirsin dedim.

Yok yok... bu kızla o kızın aynı kişi olduğu hakkında ciddi şüphelerim var, o da böyle bir dengesizdi :delphin:

ortak arkadaşınız falan yok mu..?
belli olur bence 4,5 aylık gebelik..
sorun birine hamile mi diye

baştan okudum çok şaşırdım . şimdi ben hep diyordum 4,5 aylık evli bi adamdan çocuğu olacak bi genç kızında durumu zordur yie amaaaaaaaaaaa annesiyle tatilde fila valla şaşırdım.bide ben hiç doğum yapmadım ama arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinrim 4,5 ayda insanın karnı büyümezmi ya .annesi bu durumu normlmi karşılıyor bu nasıl bi ilişkidir nedir ne değidir kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
resimdeki sizseniz çok hoş bir hanımsınız ayrıca yaazdıklarınızdan olaya çok mantıklı baktığınızı gördüm.bence kalitesli ,erdemli bi kadın olarak sen bu olayı çözer sonrada kafanda soru işareti bırakmadan davranırsın.gitme imkanında varmış baktın gerçekten gitmen gerek o zman yeni bi hayata merhaba dersin.canım yanıyor o ne oalcak dersen ohoooooooooooo daha çok gençsin kaç kez yanar kaç kez kapanır o acılar sabırlı ol yeter.bence evine barkınada gece gece alma kimseyi.eşini ve eski sevgilisini karşına al sorulacak hesabı beraber görün.ortada o onu dedi olay şöyleymiş böylemiş gibi uzamalar olmasın.Allah yardımcın olsun.

konuştum şimdi bu konuşmadan sonra kızın durumun ciddiyeti hakkındaki bakış açısı hakkında ciddi şühelerim var artık:)
konuşma aynen şöyle.
ciddi ciddi hala gülüyorum.
neyse gece de müsaitim döndüğünüzde gelirsin dedim.

Bu mesajdan sonra bu bayan için şüphelerim 25 e katlandı.

Hamile haliyle ata binmesini geçtim hadi, bu durumda olmasını , pek önemsemiyor heralde. Biran önce bu işi çözmek istemiyor heralde. Ha hamile ha değil, pek önemi yok heralde. Birde size kafanızı dağıtmak için gelin diyor, kanka mı olacakmışsınız. Valla arkadaşın keyfi pek yerinde sanırım, siz de eşinizde kendinizi tükete durun.

aman ata binmesin, bebek düşebilir..sempatiksalakcinni
uyduruyor mu nedir bu hamilelik olayını?
hem arkadaşım sen ne konuşacaksın bu kızla, sinirlerini yıpratmana değer mi, ne geçecek eline?
sen biraz kafanı dinle bence. Eşin gidip gerekli belgeleri elde etsin. yani hamile mi değil mi ve bebek varsa senin eşinden mi. Bunu anlamak için bebeğin doğması gerekmiyor biliyorsun.

Belki de ne bebek var ortada, ne gebelik..

yok canım ben artık inanmıyorum bu hamileliğe :)
evlilik dışı hamile kalacak bir insan
ata binerse çokcuk düşebilir diye düşünmesini geçtim
o psikolojide gidecek polonezköylerde sefasında olacak
ciddi bir durumu konuşmak için gelemeyecek
yok yani
aklım mantığım hiç bir şekilde bu durumu anlamaya yetmiyor

bu kadin galiba gercekten bazi arkadaslarin dedigi gibi...neyse agir sözler yazmayim yinede..ama cok entrikaci birine benziyo..

Yuksek lisans yapmayi dusunuyorsunuz hemen hedef belirlemissiniz
bu sizin guclu oldugunuzu gosteriyor ve ofkeniz yatistikca dogru kararlar aliyorsunuz
cok guzel bir sey..
Bence tahsilinizi devam ederseniz daha kazancli cikacaksiniz
ve sanirim durumunuz iyi..
Esiniz birseyleri eline gozune bulastirdi..
Cocuk dahi yoksa daha iyi tanimis oldunuz
cocuk varsada hayatiniza bakin.. Sonucta ayrilma sonucu asosyal olmayacaksiniz ve karalar baglamayacaksiniz. Caniniz yanacak bunuda kisa bir donem sonucu evlenmenize baglayin
birilerin hakli cikmasina uzulmeyin. Tahsilinize devam edin lutfen..

nasıl insanların içine düşmüşüm offf diyorum
valla ben hata yapmışım
eşimle ikisi aslında tencere kapakmış
biri zırıl zırıl ağlar ulu orta
biri karnında sözde bebek at binme sevdaları peşinde
yüzyılın çiftinin arasına girmişim de haberim yokmuş :)

Bence tamamen dikkat çekmek için böyle bir hikaye uydurdunuz.anlattıklarınız ve cevaplarınız hiç iç açıcı diil.bizde saf gibi yorum yapıyoruz günlerdir.size iyi masallar.

ön yargı herzaman kötü değildir burdan da bu çıkıyor başından beri söylediğim/düşündüğüme geldi olay. hamile kızcağızımız yani mağdurumuzun umarız keyfi yerindedir polenezköylerde!

yok canım ben artık inanmıyorum bu hamileliğe :)
evlilik dışı hamile kalacak bir insan
ata binerse çokcuk düşebilir diye düşünmesini geçtim
o psikolojide gidecek polonezköylerde sefasında olacak
ciddi bir durumu konuşmak için gelemeyecek
yok yani
aklım mantığım hiç bir şekilde bu durumu anlamaya yetmiyor

"Senin psikolojinde düzelir" falan gibi bir laf etmişya, ben en çok o lafa şaşırdım..
Yani farkında psikolojini bozduğunun, evliliğini bozduğunun..
Bir de düzeltmek için çaba mı gösteriyor, hasbinallah..-tatlicadiarzu-

Back
X