Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

katılıyorum canım kaldıki fake olmasa bile konu sahibini hiç masum ve haklı bulmuyorum hem 5 yıllık ilşkiyi bitir kızı ortada perişan et sonrada ben ne olacagım.hayır b kızdan haberi olmadan evlense sonradan bu olaylar cıksa tamam konu sahibini mağdur görürdüm ama kendi elleriyle bitirmiş adama nikahı kıydırmış sonrada hala konusuyor ya allah korusun kimseye denk getirmesin.artık ben erkek arkadasıma dostça bile yklassalar huylanıcam sanırımCADIARZU

kesinlikle bu yoruma katılıyorum gözgöre göre adamı senelik ilşkisinden vazgecerıip nikah masasına oturturup o kızcagızada boyle muammele yapıp ortada bırakılması vicdana aykırı birşey ve dıger hanım kotu olsun olmasın hamile olsun olmasın senın koca yaptıgın sahısa 4 yılını vermıs ve kım bılır onun kocanızla ne hayallerı vardı gelecege donuk sız sadece kendınızı dusunuyorsunuz dusuncesızce hareketlerınızın cezası bence bu size kimsenin ahı kimsede kalmaz...

Saldırıyor gibi hava yaratmışsın yalnız şunu unutuyorsun:
2. üyelik almak ban sebebidir.
...
sositososito

ben acıklamamı yaptım, okuduysanız eğer..

ve diğer rumuzunda sadece 2-3 mesaj var cevap vermek istedim konuya ve şifremi unuttum işterinde otomatik girdiği için.. tekrar da o rumuzla girmedim..

acıklama yaptıgım halde banlanacaksam sorun değil şekerim dert etmeşakkıdı

sanırım sizin mesajınızı alıntı yapmıstım ve cevap vermiştim, anlayabileceğinizi düşünmüştüm..

diğer şahıs çok mahalle karısı gibi bir kelime az önceki arkadaşlara öyle söylüyordunuz ama sanırım sizin pek bir farkınız yok.neyse seviye meselesi bencede yapmayalım ortadasınız zaten.

Bu arada aklım konu sahibinde, neler yasadı ki bu saate kadar girmedi..
umarım hersey yolundadır..
cok düzgün bir insana benziyor..
ve yasadıkları da tamamen eşinin sucu..

diğer şahıs çok mahalle karısı gibi bir kelime az önceki arkadaşlara öyle söylüyordunuz ama sanırım sizin pek bir farkınız yok.neyse seviye meselesi bencede yapmayalım ortadasınız zaten.

ewet hersey ortada site lafında durmayanlarla dolu..

aa pardon hangi kelimemle sizinn kalıbınıza uyuyorum anlamadım sahıs gelimesiyle mii:))) komik.. size iyi eğlenceler

ewet hersey ortada site lafında durmayanlarla dolu..

aa pardon hangi kelimemle sizinn kalıbınıza uyuyorum anlamadım sahıs gelimesiyle mii:))) komik.. size iyi eğlenceler
..........................

Son düzenleme:
Kızlar neden bu kadar sertsiniz? Konu doğru veya yanlış bilemem ama sonuçta bu kadar birbirinizin üzerine gidecek ne var? Sakin olun biraz. Herkes yapsın istediği yorumu. Bir yerden sonra tartışma bu kada ruzayınca haklı olan da haksız duruma düşüyor.

Arkadaşlar dün yine bu tartışmalardan dolayı
konuya kibarca uyarı mesajı yazdım ama
anlaşılıyor ki, konulara görevli editörlerin ve site yöneticilerinin yazdığı uyarılar
hiç dikkate alınmıyor ve herkes bildiğini okumaya devam ediyor...
dünkü uyarımdan sonra tartışmaya katılan haklı haksız herkes ve
konuyu dağıtan herkes uyarı cezası alacak.
şimdi sizlere güzel paylaşımlar diliyorum...

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
canım durumuna çok üzüldüm. kendimi senin yerine koydum ve ben napardım dedim kilitlendim kaldım. sanırım en doğrusu bu durumu ailenle paylaşman. tek başına verilebilecek bi karar olduğunu sanmıyorum. oturur annenle açık açık konuş. eğer ki boşanmak istersen nikah iptali diye bi durum var ilk 6 ay içinde. nikahı iptal ettirirsiniz bu durumunda dul olarak kayıtlara geçmiyorsun. yok ben eşimi seviyorum çocuk dünyaya gelsin çocuğuna babalık etsin dersen onu bilemem. lafın özü bence ailenle paylaş durumunu evlatlarının üzülmesini istemezler mutlaka sana destek çıkacaklardın. unutma hiç kimse bi ana babanın evladını düşündüğü kadar iyi düşünüp sana öğüt veremez...ne varsa ailende vaar. Allah yardımcın olsun seni feraha kavuştursun inş. geleceğin sana güzel şeyler getirmesi dileğiylee...

Arkadaşlar dün yine bu tartışmalardan dolayı
konuya kibarca uyarı mesajı yazdım ama
anlaşılıyor ki, konulara görevli editörlerin ve site yöneticilerinin yazdığı uyarılar
hiç dikkate alınmıyor ve herkes bildiğini okumaya devam ediyor...
dünkü uyarımdan sonra tartışmaya katılan haklı haksız herkes ve
konuyu dağıtan herkes uyarı cezası alacak.
şimdi sizlere güzel paylaşımlar diliyorum...

tşk ederim cok yerinde oldua.s.

anaaa burda herkes birbirine girmiş yaw noluyor bacılar ben konuya fransız kaldım:bbo:

Alkioneeeeee uyku saatimiz geldi gelde bize masalın devamını anlat kuzummmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X