Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yerinde oldu kötü içerikli msjlarınızı şikayet etmiştim![]()
Görüştüler mi görüştülerse noldu?
...
Ya hadi gel artık...
akannehir
ne kadan da zor bir durum allah yardım etsin adamda şanslı yani aynı anda 2 defa baba oluyordelikafadulden
ben bişey mi kacırdım konu sahibi de mi hamilee:tomato:ne kadan da zor bir durum allah yardım etsin adamda şanslı yani aynı anda 2 defa baba oluyordelikafadulden
Bu arada aklım konu sahibinde, neler yasadı ki bu saate kadar girmedi..
umarım hersey yolundadır..
cok düzgün bir insana benziyor..
ve yasadıkları da tamamen eşinin sucu..
aman ne demezsin sempatiksalakcinni
düzgün bi insana benzedigi 5 yila yakin bi iliskiyi dagitip 4 ay iicnde evlenmesinden belli oluyo dimi sekerim aklinialirimsmile
ben bişey mi kacırdım konu sahibi de mi hamilee:tomato:
Aslında bu kısma da takıldım.
Ben olsam 4 yıllık ilişkisi yeni bitmiş birine böyle çarçabuk yaklaşıp evlenemezdim...
benneyaptımki
düzgün bi insana benzedigi 5 yila yakin bi iliskiyi dagitip 4 ay iicnde evlenmesinden belli oluyo dimi sekerim aklinialirimsmile
yaptıgınız yorumlara sizin gibiler lazık anca, ne sanıyoranaız kendinizi bence bir hiç..
hem benim ne haddime konu batırmak siz zaten varlıgınızla ve yorumlarınızla bunu basarmıssınız ya..
aa ben konuya ve sahibine inanmadıgınızı düşünüyordum savunbmalara baslamıssınız dabayanssulusmile
mahalle kadınlarına yakısır yorumlar pek uymus size devereliniortak
belki de adam hamile kıza geri döndü
akannehir
bu konu da mı fakemiş yani vayylmaz:
Burada bazıları neden konuyu takip etmek yerine konuya yorum yapanları takip edip açık kollamaya çalışıyor anlayamıyorum..
Aaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi????
Bir kişi bi konuya inancını yitirmiş ve artık yorum yazmıycam diyemez mi....
Sonra da okudukça durumun imkansızlığını daha da görüp yada gerçekliğini tekrardan farkedip bir iki yorum daha yapmak istemiş olamaz mı???
Ayrıca bir konuya yorum yapıp yapmamak yorum yapanın tercihinde olan bişeydir ister yorum yapar ister yapmaz... Aa sen yorum yapmayacaktın, niye yorum yaptın diye hafiyelik yapmanın da amacı çözemedim ya neyse...