- 6 Aralık 2009
- 6.210
- 2.872
- 723
Cnm öncelikle Allah yardımcın olsun. Ama şu var birincisi 4,5 ay regl olmayacaksınız ve bunu fark etmeyeceksiniz,mümkün değil. 2. Eğer çocuk var ise ve bunu size koz olarak kullanmak istese evlilik aşamasında yapardı. 3. Evlenip çocuğu olup boşanan çiftlerde var onlarda yasal hakları çerçevesinde çocuklarını görüyorlar. Çocuğu olan evli olamaz diye birşey yok. Benim kanaatim kadın ya yalan söylüyor hamile değil veya çocuk başakasından. Önce kanıtlamasını isteyin. Eğer kanıtlarsa eşine şunu sor. Sen çocuğun uğruna onunla bir ömür yaşamak istermisin. Cevap evet bile olsa yine senin kararın son karar olacak. Cevap hayır ise çocuğa dna testinden sonra soyadını verir ve nafakasını karşılayaıp belli zamanlarda görür. Kimsenin damdan düşer gibi bir başkasının yuvasını çalmak gibi bir lüksü yok. Hayırlısı cnm.
Her ne kadar, konu sahibi bayanın kesinlikle hamile olmadığına karar versede (artık neye istinaden), yorumunuza katılıyorum.
Hala okumuyorsunuz diyen arkadaşlar, konuyu siz baştan biraz okursanız, bayanın bir şekilde ulaştığını, istediği zaman bu haberi verme imkanı olduğunu görürsünüz, tabi önce başkasının okumasının derdine düşüp değil, kendiniz okursanız.
Konu sahibinin ben suçlu olduğunu düşünmüyorum , bilerek kısa süre önce ilişkisi biten bir adamla görüşmeyi ve kısa sürede evlenmeyi tercih etmiş, bu olağan birşey, olabilir. Herkes belirli uzun bir zaman görüşüp evlenmek zorunda değil. Her ne kadar ilk önce benle karar verdi, sonra ayrıldı dese de, sonuçta kimse kimsenin elinden kimseyi alamaz. Adam karşı tarafa haksızlık yapmış olabilir evet ( bu da kesin değil, gerçekten ilişkilerde insan uzun zaman sonra bile ilişkiden kopabiliyor, insan 20 sene sonra bile boşanabiliyor, belki de gerçekten adam kızı çok üzerek ve haksızlık ederek ayrıldı, kimbilir) ama onunla evlenen kadının suçu yok bence. Hızlı karar vermiş olabilir. Çünkü uzun süren ilişkiden çıkan kişi kadın değil erkek, bir şekilde erkek gerçekten sevdiğine ikna etmiş ( gerçekten seviyorda olabilir) olabilir. Bu kadar hızlı olması bana doğru gelmese de, olabilecek birşey.
Bana göre arkadaşın takılması gereken tek şey, acaba ortada beraberken bir aldatma durumu var mı, buna hiç takılmıyor, çocuk varsa da bu aldatmaya girmez bana göre eğer arkadaştan önce yaşanmış ise, arkadaş zaten bunları bilerek girmiş, kızı da biliyormuş, bu durumda böyle bir sürpriz çıkması acayip değil. Ama eğer beraberler iken yaşanmış ise, işte o zaman olayın boyutu değişebilir.