pes dogrusu..ne bicim insanlar var...ama ultrasyon resimlerinde hamile olanin ismi yazar.....tarih ve doktorun ismi falan yazar...o bölümü makaslan kesmismiki bilmiyorumkismile
Vallaha aynen öyle oldu baklavacim tatlicim.....ne eksik anlatim ne fazla.... gercektende ilk duydugunda hadi canim denilecek bir olay....
yuh artık yaaaaaaa. bu kadarmı kör oluyor bu erkek milleti.kafamçokkarıştı
Kör degil canim, duyarsiz ve umursamaz.....ayni konus sahibi arkadasimizin esi gibi.
Yarali bir kadin, intikam duygusu ile yanan bir kadin cok tehlikeli bir varlik olabilir.....yüz tane erkege bedel olur vallaha....
Cünkü kadinin bilek gücü olmasada cok keskin bir zihni ve akli var, ve bunu kullanmaya cekinmez...
Şu saatten sonra emin ol bir allahın kulu umrumda değil.
Evet kendime saygım kalmadı.
Bunun sonucu başkasına saygı duyabilme şansım hiççç kalmadı
Heralde bir evlilik bitme noktasına geldiyse bu telefon konuşmalarıyla olabilecek kadar basit bir mevzu değil.
Kimse anlamıyor ama yıkım yaşıyorum.
İyi değilim ben ya iyi değilim!!!!!!!!!!!!!!!!
Dogru yada yanlis...neticede sen bunu buraya yazdin ve paylastin...
Ben sahsen inaniyorum sana, cünkü buna cok benzer bir hikaye duydum, onu birak neler oluyor hayatta.....neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar....hic birseye sasirmiyorum artik ben bu civisi cikmis dünyada...
Ne yaparsin ne edersin bilmiyorum alkione, ama öncelikle bence bir müddet esinden evinden cevrenden herseyden uzaklasman gerek, belki bir kac günlügne tatile cikabilirsin, biraz toparlanirsin....
Ondan sonra ver kararini.....dedigim gibi her serde bir hayir her hayirdada bir ser vardir...önemli olan zararin neresinden dönersem kar diye düsünmektir..
Allah yardimcin olsun.:Saruboceq: