Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Insan yasadigi hayat boyunca cogu kez yenilgiye ugrar, hayal kirikligi yasar, üzülür, bir daha hic toparlanamayacagini düsünür. Fakat madalyonun birde diger yüzü vardir ki kisiyi hep sasirtir :)..

Icinde bulundugun su korkunc durumu en yakin zamanda asmani diliyorum arkadasim. Ben senin samimiyetine tüm kalbimle inaniyorum. . Umarim problemini en az hasarli sekilde atlatir hayata yeniden baglanirsin.

Keske yaninda seni anlayan birileri olsaydi bu zor zamanda ciddi bir destege ihtiyacin olacak cünkü...

kimse bana hak vermese de kararlıyım.
kararımın arkasında dik durup atlatıcam umarım en iyi şekilde.
yarın istanbuldan da uzaklaşıcam biraz.

aklınca savunmaya çalıştı ilk.
bu kadar detayları bildiğimiz tahmin etmedi heralde.
sonra sorular gelince bocaladı kaldı.

Bundan sonrası yokuş aşağı, başından beri söylediğim sorularınızın net cevaplarını aldığınıza göre artık içiniz rahattır.
Tabii aldatılmışlık hoş bir duygu değil, ama sizin bir suçunuz yok, vicdanınız rahat.
Peki ya o, iki kadını aldatmanın yükünü ömür boyu nasıl taşıyacak, ayağı taşa takılsa bundan bilecek ?
Ölse de azap, kalsa da...
Siz de toparlanmaya çalışın, hiç bir acı sonsuza dek sürmez, bunu da atlatacaksınız.
Öldürmeyen acı güçlendirir, tekrardan yüksek lisansınızı düşünmeye başlayabilirsiniz olumunekankayizsmile

beni haklı bulan insanların da olduğunu görebilmek çok güzel birşey.
kararımdan pişman olmayacağımı bilsem de
böylesi destekçi konuşmalar iyi geldi :)

Yazilan yorumlar benide cok üzdü. Zaten ortada yasanmis aci bir olay var. Insanin üstüne üstüne gelinmez ki.

Gerci o arkadaslarada hak veriyorum buna benzer bircok konu aciliyor millet toplanip destek oluyor fakat sonucunda konunun fos oldugu ortaya cikiyor. Sanirim senin yasadigin bu olayida gercek disi zannettiler bilmiyorumkismile

Bundan sonrası yokuş aşağı, başından beri söylediğim sorularınızın net cevaplarını aldığınıza göre artık içiniz rahattır.
Tabii aldatılmışlık hoş bir duygu değil, ama sizin bir suçunuz yok, vicdanınız rahat.
Peki ya o, iki kadını aldatmanın yükünü ömür boyu nasıl taşıyacak, ayağı taşa takılsa bundan bilecek ?
Ölse de azap, kalsa da...
Siz de toparlanmaya çalışın, hiç bir acı sonsuza dek sürmez, bunu da atlatacaksınız.
Öldürmeyen acı güçlendirir, tekrardan yüksek lisansınızı düşünmeye başlayabilirsiniz olumunekankayizsmile

işimden izin almıştım.
bugün orası ile de konuştum.
yarın işe geri dönüyorum.
akşamına da bir proje için izmire gidiyorum:)
işe odaklanmak ve mekan değişikliği ile
daha kolay atlatıcagımı düşünüyorum.

işimden izin almıştım.
bugün orası ile de konuştum.
yarın işe geri dönüyorum.
akşamına da bir proje için izmire gidiyorum:)
işe odaklanmak ve mekan değişikliği ile
daha kolay atlatıcagımı düşünüyorum.

Evet kesinlikle her insanın hayatı farklı alanlardan oluşmalı,
Ve bu alanların hiçbiri diğerindeki mutsuzluklardan hayal kırıklıklarından etkilenmemeli,
Ama birinin açığını da diğeri kapatabilmeli.
Bu tür meşgaleler hayata tutunma yollarındandır, onları sıkıca tutmalıyız. yerimseniben

beni haklı bulan insanların da olduğunu görebilmek çok güzel birşey.
kararımdan pişman olmayacağımı bilsem de
böylesi destekçi konuşmalar iyi geldi :)

isabetli bir karar canım allah yardımcın olsun.basından beri o kızın durduk yere çıldırmadğını biliyordum zaten.o kıza dua edin sayesinde eşinizin nasıl biri olduğnu anlamıs oldunuz tabi oda aynı sekilde.ve emin olun şimdi eşiniz gidip o kıza yalvarsa bile kızda onu kabul edecek degil bu saatten sonra.sadece arkadan vurulmanın hıncını öfkesini yasıyordu ki onua atlatıyor gibi yavas yavas.ne diyelim insallah ikinizde çooook mutlu olursunuz o adamda hakettiğini yasar

haklısınnız inanmak istemiyordum.
inkar ediyordum zihnimde hep.
bu nedenle de bu siz ve bu fikri savunanları gördükçe
içten içe delirdim hep
insan bazen çok uğraşsa da tarafsız olamıyormuş.

Hatalar biz insanlar içindir.

Hata yapacağız ki neyin ne olduğunu anlayalım,asıl hata yapmazsak orda bir sorun var demektir.

Hayat yolunda düşe kalka öğreneceğiz yaşamayı ...Kendinizi daha fazla suçlamanın manası yok diye düşünüyorum.

Zararın burasından dönüş yapmak üzeresiniz şuan.Bundan sonrası için dirayetli olmanız gerekir.

isabetli bir karar canım allah yardımcın olsun.basından beri o kızın durduk yere çıldırmadğını biliyordum zaten.o kıza dua edin sayesinde eşinizin nasıl biri olduğnu anlamıs oldunuz tabi oda aynı sekilde.ve emin olun şimdi eşiniz gidip o kıza yalvarsa bile kızda onu kabul edecek degil bu saatten sonra.sadece arkadan vurulmanın hıncını öfkesini yasıyordu ki onua atlatıyor gibi yavas yavas.ne diyelim insallah ikinizde çooook mutlu olursunuz o adamda hakettiğini yasar

evet evet insan gözü bu denli boyandığında
hiçbişeyi göremiyor
görmek de istemiyormuş.

Hatalar biz insanlar içindir.

Hata yapacağız ki neyin ne olduğunu anlayalım,asıl hata yapmazsak orda bir sorun var demektir.

Hayat yolunda düşe kalka öğreneceğiz yaşamayı ...Kendinizi daha fazla suçlamanın manası yok diye düşünüyorum.

Zararın burasından dönüş yapmak üzeresiniz şuan.Bundan sonrası için dirayetli olmanız gerekir.

zaten kafamda geriye yönelik herşeyden kurtulmak için planlarımı bile yaptım şimdiden
bugün gittim yeni bir hat aldım.
yarın iş seyahatine çıkıyorum
izin yaptıgım işime döndüm
bugün de kimse bana ulaşmasın diye dışarıda kalıyorum.

biraz sakinleştim.
az önce azarlar gibi konuştuğum için üzgünüm.
dün kızla buluştuk.
ve hiç dolambaçsız gibi bana hamilelik mevzusunu anlattı.
nedenleriyle birlikte.
evet aldatılmamışım.(en azından kelime anlamına sadık kalırsak bunun)
evet ortada çocuk falan da yokmuş.
ama ortada enayi yerine konmuş iki tane bayan varmış.
birlikte oturup konuşunca çözdük.
ve bir dönem iki tarafı da yalanlarla uyutan bir adam varmış.
karşımdaki insandaki bazı kalan telefon mesajları.
ve bendeki kayıtlı olan msn geçmişiyle destekleyince olayın doğruluğu netlik de kazandı.
bu adam bana gelip ilişkimden bunaldım, karşımdaki kadın ruh hastası derken.
diğer tarafa da (ki bu esnada bana ilan-ı aşklar söz konusu) o sadece arkadaşım, yok artık sen beni arkadaşlarımdan bile mi kıskanıyorsun O SADECE ARKADAŞIM ONA KARŞI DUYGUSAL MANADA BİRŞEY HİSSETMİYORUM. diyebilen şerefsizin önde gideniymiş.
ve son güne kadar, hastalıklı ilişki dediği insanla ilişkisine de hiç birşey yokmuş gibi devam edebilen bir insan.
ve hatta benim yanımda sana karşı birşey hissetmiyorum diye yazıp, kıza gönderir gibi başka bir numaraya gönderip beni enayi yerine koyan bir karaktersiz.
ben resti çekmesem ben 2.kadın olamam diye ayrılmayı bile düşünmeyecek kadar da adi.
tamam ondan sonra görüşmemişler ama bu kadarı da yeterli benim için.
aldatma konsept olarak bu olmayabilir ama benim için bu aldatılmanın dik alası.
hamilelik oyununa gelince
bu kız zamanında reglin gecikmesinden şüphelenip benim çok sevgili kocama durumu anlatmaya çalışmış.
çok sevgili kocam da banane ne halin varsa gör git aldır napıyosan yap ilgilenmiyorum demiş.
hatta bana söylediğini iddia etmişti biizim ilişkimizi bile söylememiş.
kız ordan burdan duymuş.
bana da ondan kin beslemiş.
ondan sonra hamilelik oyununa karar vermiş.
sonrasında zaten evli oldugumuzu öğrenmiş.
bir de manik depresif oldugu da doğruymuş
hastalık zamanı çok sevgili kocamın ailesini de arama cesaretini ordan buldugunu söyledi.
evlilikten de öyle emin olmuş.
ben onu aradıktan sonra aslında düşündüğü kadar kötü biri olmamam ihtimalimi düşünmüş.
o küfür etmesine ragmen ben hala sakin bişekilde dinle beni uzlaşmak istiyorum dedıgım ıcın.
bundan sonra bana ulaşmaya çalışmış.
sonrasında da hakkımda zaten iyi şeyler duymuş ondan yakın davranmış.
kızla konusmamın özeti bu.
ki sonrasında çok sevgili kocamı da çağırdık
sustu hiç bir soruya doğru düzgün yanıt veremedı.
kız gittikten sonra da aklınca beni gene kandırmaya çalıştı.
ama bu defa inanmadım.
ayrılık sebebimin özeti budur.

bu anlatiklarin bana hic yabanci gelmedi...yazdiklarini hayretler icinde okudum...bir zamanlar benim hakkimdada sinir hastasi deniliyordu...iliski yasadigi kadinada söylemis ..hakkimda bir sürü yalan yanlis seyler anlatmis yeni tanistiklarinda.....fazla sürmedi..sonra o beraber oldugu kadinda birden sinir hastasi oldu nedense...bir tek normal olan bu gibi serefsizler mi...allah böyle seytanin dostu olmus yaratiklari herkezden uzak tutsun...

ha konuya alkasis bir sorum olacak ama esinin burcunu merak ettim acikcasi...

Yazilan yorumlar benide cok üzdü. Zaten ortada yasanmis aci bir olay var. Insanin üstüne üstüne gelinmez ki.

Gerci o arkadaslarada hak veriyorum buna benzer bircok konu aciliyor millet toplanip destek oluyor fakat sonucunda konunun fos oldugu ortaya cikiyor. Sanirim senin yasadigin bu olayida gercek disi zannettiler bilmiyorumkismile

herşeyde hayır var
belki bu denli yıkıcı yorumlarla sinirlenmesem gözüm açılmayacaktı

Tam düşündüğüm gibi olmuş.
İki kadın bir araya gelince adamın tüm gizledikleri gün yüzüne çıkmış.
İyi madem siz çabuk toparlanmış,güzergahınızı çizmişsiniz.
Yolunuz açık olsun bundan sonrasında
...

sizin adınıza çok sevindim..
yalnız merak ettiğim birşey var eşiniz yalvarıp yakarmıyormu??
nasıl bir anda sizi kaybetmeyi göze alabiliyor..
biraz daha bekleyin isterseniz.
burda hiçbirimizin yorumuyla karar vermeyin
içinizden geçenlere kulak verin...
geçmişte yaşanmış yalanlar bunlar eşiniz değişemezmi?

sizin adınıza çok sevindim..
yalnız merak ettiğim birşey var eşiniz yalvarıp yakarmıyormu??
nasıl bir anda sizi kaybetmeyi göze alabiliyor..
biraz daha bekleyin isterseniz.
burda hiçbirimizin yorumuyla karar vermeyin
içinizden geçenlere kulak verin...
geçmişte yaşanmış yalanlar bunlar eşiniz değişemezmi?

bulsa yada ulaşabilse bana yalvarırdı belki ama
şu an için ona böyle bir şans bile bırakmadım.
şuna da inanırım, bir hatayı bir kez affedersen karşındaki insana onu tekrarlaması için izin vermiş olursun.

Back
X