Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

okdr çok sayfa varki okuyamadm.. alkione cnm bnm zor bi durum bile diyemiyorum tarifi yok benceeee ...allah yardımcın olsun nediyim ..hemen boşanmanı istemem şahsen bi süre ayrı kalın ve eşinizin tepkilerini neyapcagını izleyin.ona göre karar verirsiniz...kimseye boşan diyemiyorum en olumsuz durumda bile ama çok zor şuanda yaşadıgınız olay:(

Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım. Doğru kararı vermişssin.
Başından beri bu olayda herkesin ya seni yada o kızı suçlamasına anlam verememiştim zaten.
Bu da ' Ayy kocan seni çok seviyooo, sakın onu kaptırma elin kurnazına' diyen arkadaşlara kapak olmuştur umarım.
Olayları her açıdan değerlendirdiğimizde zaten eşin hakkında kocaman bir soru işareti çıkıyordu ortaya.
ıbretlik bir öykü oldu seninki. Umarım artık en azından bu topici okuyanların yarısı bazı kalıplar dışında düşünce üretip sonuca varabilirler.
Madalyonun her zaman başka bir yüzü olduğunu unutmamak gerekiyor demek ki.
Bence evlilik iptalinden ziyade maddi manevi tazminat davası açmalısın eşine. Hayatının 4 ayını yalanlarıyla çaldı çünkü.

bulsa yada ulaşabilse bana yalvarırdı belki ama
şu an için ona böyle bir şans bile bırakmadım.
şuna da inanırım, bir hatayı bir kez affedersen karşındaki insana onu tekrarlaması için izin vermiş olursun.
bencede..
huylu huyundan vazgecmez...bukadar 2 kadini ayni anda kandirip oynatan..yalan söylemeyi iyi basaran insandan hersey beklenir...

bu anlatiklarin bana hic yabanci gelmedi...yazdiklarini hayretler icinde okudum...bir zamanlar benim hakkimdada sinir hastasi deniliyordu...iliski yasadigi kadinada söylemis ..hakkimda bir sürü yalan yanlis seyler anlatmis yeni tanistiklarinda.....fazla sürmedi..sonra o beraber oldugu kadinda birden sinir hastasi oldu nedense...bir tek normal olan bu gibi serefsizler mi...allah böyle seytanin dostu olmus yaratiklari herkezden uzak tutsun...

ha konuya alkasis bir sorum olacak ama esinin burcunu merak ettim acikcasi...

işte kadınlar için tehlikeli derler
entrikacı derler ama aslında erkekler daha tehlikeliymiş.
tahmin edilmesi çok da zor bir burcu yok aslında, tipik bir koç burcu

böyle ibretlik olaylar okudugunda insan..biraz daha birseyler ögreniyor bu acimasiz hayat okulundan...yani bazi arkadaslar yazmis anormal uyduruk bir durum diye....ama buna benzer hatta daha fazlasi yasaniyor bu hayatta...insanlar artik insanliktan cikmis..nereye kadar gidecekler böyleleri cok merak ediyorum....ama kesin birsey varki...kimse kimsenin ahiyla mutlu olamaz..malesef insanliktan cikmis cogu erkekler bunu aklina bile getirmiyo ilahi adaletin varligindan haberleri bile yoktur sanirim..

Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım. Doğru kararı vermişssin.
Başından beri bu olayda herkesin ya seni yada o kızı suçlamasına anlam verememiştim zaten.
Bu da ' Ayy kocan seni çok seviyooo, sakın onu kaptırma elin kurnazına' diyen arkadaşlara kapak olmuştur umarım.
Olayları her açıdan değerlendirdiğimizde zaten eşin hakkında kocaman bir soru işareti çıkıyordu ortaya.
ıbretlik bir öykü oldu seninki. Umarım artık en azından bu topici okuyanların yarısı bazı kalıplar dışında düşünce üretip sonuca varabilirler.
Madalyonun her zaman başka bir yüzü olduğunu unutmamak gerekiyor demek ki.
Bence evlilik iptalinden ziyade maddi manevi tazminat davası açmalısın eşine. Hayatının 4 ayını yalanlarıyla çaldı çünkü.

aynen öyle biraz sansasyonlu bir konu oldu
valla burada yazınlanları kitap niyetine bastırtıp ücretsiz yeni nesile mi dağıttırsam:)
ibret olsun herkese
kitabın adı da ben eşşeklik ettim siz etmeyin olsun
yok ya uğraşamam allahından bulsun
adım çirkefe çıkmasın bide
tek dileğim evlilik iptaliyle hiç evlenmemiş konumuma geri döneyim yeter bana

eskiden ağlamayı zayıflık olarak nitelendiren biriydim
bugün kaldığım yere geldikten sonra baya bi ağladım.
gerçekten bir anda bütün yükü üstünden atmanı sağlıyormuş.
şu an yavaş yavaş keyfim yerine gelmeye başladı.

Arkadaşlar lütfen şu konunun sahibi arkadaşa siz de destek olmaya çalışın
Belli ki durumu hiç iyi değil.
Ben okudum kendi derdim dert değil dedim ki hala yazılanların etkisindeyim.
Kanım dondu.
Maddi durumu da iyi değil sanırım.
Maddi ya da manevi elimizden ne geliyorsa yapalım.
Kurtulmalı.
Ortada resmen iki tane de cinayet var.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13421093&posted=1#post13421093

Alkione sen diger topiklerede bak cnm. bak hic derdin tasan kalmaz :))

hala şokundayım etkisinden çıkamıyorum.
gerçek olabilir mi böyle bir hayat ya
bu olaylar sadece 3.sayfadan ibaret sanırdım.
oysaki yorum yazabileceğim kadar yakınımdaymış :S
insanlığımdan utandım
yok canım yaa benimki yemin ediyorum dert değil

ikiniz bir olup onu niye şöyle en alasından evire cevire dövmediniz ki
en azından sinirinizi stresini atardınız:lepi:

birde biz bayanlara şeytan derler
buyursunlar şeytanın ta kendisi burda
bir ipte üç cambaz işte:mymeka:

bi an önce kurtulursunuz inş.
kurtuldugun gün git bi yerde göbek at sefan olsun

hala şokundayım etkisinden çıkamıyorum.
gerçek olabilir mi böyle bir hayat ya
bu olaylar sadece 3.sayfadan ibaret sanırdım.
oysaki yorum yazabileceğim kadar yakınımdaymış :S
insanlığımdan utandım
yok canım yaa benimki yemin ediyorum dert değil

Gelişmeleri okudum. Baştan beri söylediğim gibi. Senin ya da o kızın hataları var belki ama suçu yok. Baştan beri ikinizin aynı anda idare edildiğinden emindim. Bebek olsun olmasın, bu gerçek değişmedi elbette.
Arada inanmayanlar oldu, taraf tutar gibi tek tarafa hak verenler oldu. Bunları normal ve sakin karşılamalısın ki öyle de yaptın. Üslubun için tebrikler. Zaman zaman benim de inancımı kaybettiğim anlar oldu, olmadı değil. Ama bu da herkesin hayat tarzının, iletişiminin farklılığından kaynaklandığının farkındasın zaten. Nasıl buradan bakınca yukarıda bahsettiğin konuya inanmak zor geliyorsa bazı insanlar için de senin hayatını inanadırıcı bulmak zor olabilir. Zaten dün bir vesile nasıl bir ortamda bulunuyor olabileceğin hakkında yazdığım mesajlarda da anlatmak istediğim buydu.
Herneyse, bu süreçte seni rencide etmemiş olduğumu tahmin ediyorum. Bundan sonrası için mutlu ve yeni bir hayat diliyorum.
Evlilik iptal davası bebek yoksa biraz zor görünüyor. Belki bir yılın dolmasını bekleyip anlaşmalı boşansanız daha kolay olur hukuken. Daha önce yazmıştım, bir yıldan önce boşanmalı çekişmeli olmak durumunda ve sizin durumunuzda çekişmeyi ispatlamak çok zor.

işte kadınlar için tehlikeli derler
entrikacı derler ama aslında erkekler daha tehlikeliymiş.
tahmin edilmesi çok da zor bir burcu yok aslında, tipik bir koç burcu

Tıpık bır koc burcu derken?

Benım esım de koc burcu ve bende.

Bızde de mı aldatma potansıyelı var?

Zaten gecen gece ruyamda esım bır baskası ıle nısanlanıyordu, hem de benımle evlıydı hala. Etkısınden henuz sıyrılamamısken, sımdı koc burcunun aldatma potansıyelı oldugunu mu ıma edıyorsunuz? ):

Bu forumları okuya okuya adama dusman olacagım.

Zaten gecen gece ruyamda esım bır baskası ıle nısanlanıyordu, hem de benımle evlıydı hala. Etkısınden henuz sıyrılamamısken, sımdı koc burcunun aldatma potansıyelı oldugunu mu ıma edıyorsunuz? ):

ay ilahi okadarda değil. adama girme şimdi, koç burcu diye.:roflol:

Gelişmeleri okudum. Baştan beri söylediğim gibi. Senin ya da o kızın hataları var belki ama suçu yok. Baştan beri ikinizin aynı anda idare edildiğinden emindim. Bebek olsun olmasın, bu gerçek değişmedi elbette.
Arada inanmayanlar oldu, taraf tutar gibi tek tarafa hak verenler oldu. Bunları normal ve sakin karşılamalısın ki öyle de yaptın. Üslubun için tebrikler. Zaman zaman benim de inancımı kaybettiğim anlar oldu, olmadı değil. Ama bu da herkesin hayat tarzının, iletişiminin farklılığından kaynaklandığının farkındasın zaten. Nasıl buradan bakınca yukarıda bahsettiğin konuya inanmak zor geliyorsa bazı insanlar için de senin hayatını inanadırıcı bulmak zor olabilir. Zaten dün bir vesile nasıl bir ortamda bulunuyor olabileceğin hakkında yazdığım mesajlarda da anlatmak istediğim buydu.
Herneyse, bu süreçte seni rencide etmemiş olduğumu tahmin ediyorum. Bundan sonrası için mutlu ve yeni bir hayat diliyorum.
Evlilik iptal davası bebek yoksa biraz zor görünüyor. Belki bir yılın dolmasını bekleyip anlaşmalı boşansanız daha kolay olur hukuken. Daha önce yazmıştım, bir yıldan önce boşanmalı çekişmeli olmak durumunda ve sizin durumunuzda çekişmeyi ispatlamak çok zor.

Bilmiyorum, ben sadece şansımı denemekten yanayım sadece.
Avukat da imkansızlığı açıkladı hatta, ikna olmak için 2 avukatla daha görüştüm aynı şeyleri söyledi.
Yine de bir umut belki hesabı benim ki.

Şu dün inanamadğım konu mevzusuna gelince.
ınanmamak denmez tam anlamıyla buna.
ınanmak istemedim.
Bu tarz şeylerin bu denli çok yaşanabileceği gerçeğini kabullenmek istemedim belki de.
O denli etkilendim ki.
Avukatımla randevumu ertelememe neden oldu.
Şu an da belki konu sahibine ulaşırım
Ondan belki biraz yardımcı olunabilecek detaylar öğrenirim
avukatımla bu konuyu da görüşür
o adi adamın nasıl ceza alabileceği konusunda bişeyler yapabilirim
diye buradayım yine.
Ama yok yine ne yazık ki:(

ikiniz bir olup onu niye şöyle en alasından evire cevire dövmediniz ki
en azından sinirinizi stresini atardınız:lepi:

birde biz bayanlara şeytan derler
buyursunlar şeytanın ta kendisi burda
bir ipte üç cambaz işte:mymeka:

bi an önce kurtulursunuz inş.
kurtuldugun gün git bi yerde göbek at sefan olsun

öylesi için elini kıpırdatmaya değmez.
evliliği bitirmek istiyorum diye bile
kendim ailem dahil herkesin gözünde ben suçlu oldum.
neymiş efendim bu bir neden olamazmış
bahaneler peşindeymişim.
hiç olgun düşünmüyormuşum.
büyükler bunu diyor :)

aynen kurtulduğum gün,
bilmiyorum ama hayal bile edemeyeceğim kadar güzel bir gün olacağı kesin.

of canım buna mı takıldın:)
ona kalırsa ben kendi burcumla ilgili özellikleri yazmayayım bile
bütün hastalıklıların toplandığı burç derler
o zaman ben bunları okuduğumda atayım kendimi bir yerlerden:)
ki ben orada ağzının iyi laf yapması
adamı ayakta uyutan bir ikna yeteneğinden bahsetmiştim

hayır böyle birşeye sahip olmak güzel birşey, en azından kendimde de bu özelliği görebilmek isterdim ;)

onurlu bi davranış sergiledin..
yapılması gerekeni yaptın.
keşke böyle olmasaydı..
bundan sonra güzel şeylerle iyi insanlarla karşılaşırsın umarım.

Back
X