Gelişmeleri okudum. Baştan beri söylediğim gibi. Senin ya da o kızın hataları var belki ama suçu yok. Baştan beri ikinizin aynı anda idare edildiğinden emindim. Bebek olsun olmasın, bu gerçek değişmedi elbette.
Arada inanmayanlar oldu, taraf tutar gibi tek tarafa hak verenler oldu. Bunları normal ve sakin karşılamalısın ki öyle de yaptın. Üslubun için tebrikler. Zaman zaman benim de inancımı kaybettiğim anlar oldu, olmadı değil. Ama bu da herkesin hayat tarzının, iletişiminin farklılığından kaynaklandığının farkındasın zaten. Nasıl buradan bakınca yukarıda bahsettiğin konuya inanmak zor geliyorsa bazı insanlar için de senin hayatını inanadırıcı bulmak zor olabilir. Zaten dün bir vesile nasıl bir ortamda bulunuyor olabileceğin hakkında yazdığım mesajlarda da anlatmak istediğim buydu.
Herneyse, bu süreçte seni rencide etmemiş olduğumu tahmin ediyorum. Bundan sonrası için mutlu ve yeni bir hayat diliyorum.
Evlilik iptal davası bebek yoksa biraz zor görünüyor. Belki bir yılın dolmasını bekleyip anlaşmalı boşansanız daha kolay olur hukuken. Daha önce yazmıştım, bir yıldan önce boşanmalı çekişmeli olmak durumunda ve sizin durumunuzda çekişmeyi ispatlamak çok zor.