Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Olabilirde ya daha öncede olmuştu bunun gibi buraya girmekle ne yaptıklarını zannediyorlar acaba derdin varsa eşinle konuş demi :delphin:

Bana mantıklı gelmiyor eşlerin gelip burdaki konuya yanıt verip kendini savunmaya geçmesi...

Sizin aranızda olan birşey.Halledin kendi aranızda.Neden burası ?

Konu sahibi de olabilir yazan bilmiyorum çok mu kötüyüm ben ya sempatiksalakcinni

Bana mantıklı gelmiyor eşlerin gelip burdaki konuya yanıt verip kendini savunmaya geçmesi...

Konu sahibi de olabilir yazan bilmiyorum çok mu kötüyüm ben ya sempatiksalakcinni

son cümleni bende düşünmedim değil. hele bu konuda:)

Ay nolmuş kızlar. Ortada çocuk hamilelik filan yokmuymuş yani.

Bu koca olacak adam göz göre göre, konu sahibini aldatmış ve kılıfmı bulmuş.

Pek bi fransız gördüm kendimibilmiyorumkismile

Ay nolmuş kızlar. Ortada çocuk hamilelik filan yokmuymuş yani.

Bu koca olacak adam göz göre göre, konu sahibini aldatmış ve kılıfmı bulmuş.

Pek bi fransız gördüm kendimibilmiyorumkismile

Kuzum sen de nerdesin yahu sempatiksalakcinni

Oooo neler oldu neler...sen anca gelebildin tabi hiçbirşeyden haberin yoktur doğal olarak fransızsın evet sempatiksalakcinni

Ortada hamilelik yok ..kadın yalan söylemiş.Konu sahibi boşanma davası açtığını söyledi :delphin:

Dün de eşi girdi yok kocan seni çok seviyor,gözlerinde sen varsın.Bakmayı bil yeterki tarzında şeyler yazdı :delphin:

Böyle işte sempatiksalakcinni

Ne işleri var burada otursun işte yerinde .
Meraklı kocalar var ya acaba benim hakkımda ne yazdı diye düşündü zari sor eşine cevaplasın işte :delphin: delikafadulden

madem konu sahibine inanmiyorsunuz
neden bu basliga yorum yazip degerli vaktinizi harciyorsunuz?

ne kadar saygisizca davraniyorsunuz ya, hanfendi bu basligi görecek
kendi basligi sonucta
kadinin kendi basliginda onu cekistiyorsunuz ya
olacak is degil

inanmiyorsaniz yazmayin,her basligida polemige cevirmeyin!
gruplasmisiniz milletle dalga gecmekten zevk aliyorsunuz

yeter susamicam artik:olmaz:

kendi basligi sonucta
olacak is degil

malesef canım..
böyle kişiler yüzünden banlandım gercekleri yazdım diye..
üstüne gene kakari kikiri yaptılar burda banlanması gereken kişiler..
arkamdan sacma sapan seyler yazmıs cok bilmişler..
kendilerini ne sanıyorlarsa:sm_confused:
arkamdan atıp tutmuslar..
kendini b,ilmezler:delphin:

yaw bu sayfa iyice tavan yapmis konu disi tartismalar.. Konu sahibi olsam bu kadar tartismali bir otuz sayfa gorsem bir gunde isimmi yok derdim yazmazdim artik..
Nazmisin Helenmisin hem suclusun hem guclu! iki nickle ortada dolaniyorsun ve konu sahibinden cok yazanlara takiliyorsun.. Senin Maviye kesin bir disin var saldirmak icin zemin ariyordun iki nickle pes pese yazdigina gore var bir sey sende.. Sanane yaaa bende yazmayacam dedigim halde merak edip tekrar yazasim var olaylarin akisini gorunce ne konu sahibi ne yonetici hic kimse bir sey diyemezken senmi soyleyeceksin! bir iki sayfalik konu olsa diyecegimki mavinin yazdigi gozune batti ama bu kadar karisik ve tavan yapmis bir konuda nasil gozune batti? bir cekememezligin yada bir gicigin vardiki bu sekil sacpa sapan patladin iyi patla! ama bu kadar uzatmasan (hem suclu, hem guclu)

haddini bilde konus..
patlamak istiyorsan sen patla..
sende nerden cıktın..
ne alakadar ediyo ki senii..
pardon; TANIYAMADIMzemuszemus

Mavi bende takip ediyordum bu konuyu ama bir ara bakamadım bir sürü olay olmuş sanırım.. ınşallah topiği açan kişinin Allah yardımcısı olsun.. Bizi kandırdıysada yardımcısı olsun.. Yardım istiyor ve herkes seferber oluyor ben anlamıyorum bazen bu insanları..

Son düzenleme:
malesef canım..
böyle kişiler yüzünden banlandım gercekleri yazdım diye..
üstüne gene kakari kikiri yaptılar burda banlanması gereken kişiler..
arkamdan sacma sapan seyler yazmıs cok bilmişler..
kendilerini ne sanıyorlarsa:sm_confused:
arkamdan atıp tutmuslar..
kendini b,ilmezler:delphin:

Sen gerçekleri söylediğin için değil aynı süre zarfı içinde 2 farklı nick kullandığın için banlandın canım.. birbirimizi kandırmayalım....

kendi basligi sonucta
olacak is degil

valla burası herkese her yoruma her düşünceye açık bir forum... İsteyen istediğin söylemekte özgür (hakaret etmedği sürece)..
Birileri konu sahibi arkadaşın yazdıklarına yorumlarına tutarsızlıklarına inanmayabilir, bunu belirtmekte de özgürdür... Bu suçlama yada şüphe her neyse dilegetirildiğinde kim suçlanıyorsa yada kimden şüpheleniliyorsa o savunur kendisini....
Boşu boşuna 3. kişilerin avukatlık cübbesi giymesine gerek yok....

İnanmıyorsak da inanmadığımızı yazmakta özgürüz.. Bu konuda herhangi bir kısıtlama yok... İnanmıyorum demekle de polemik yaratmıyor kimse.. Aksine inanmıyorsan yazma kardeşim, yorum yapma polemiğe çevirme milletle dalga geçme diyerek polemik yaratılıyor.. Zira kimsenin kimseyle dalga geçtiği falan yk.... Sadece fikirler beyan ediliyor... Fikirleri beğenmiyorsa konu sahibi söyler, yada konusunu sildirir... 3. kişiler neden bu kadar meraklı oluyor yorumlara bu kadar müdahhele etmeye ben de bunu anlamıyorum....

Sen gerçekleri söylediğin için değil aynı süre zarfı içinde 2 farklı nick kullandığın için banlandın canım.. birbirimizi kandırmayalım....

sen yöneticilerden daha mı iyi biliyorsun neden banlandıgımı..

onlarda hakaret oldugu için diyor..

halbuki sözde hakaret ettiğim kişiler fazlasıyla haddini de astı..

Son durum nedir arkadasım, sana inananlar için yaz..
umarım kendine gelmişsindir..
aklımdaydın hep..

Back
X