Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

çocuk yokmuş ortada ,eşin aldatmış değil seni..doğru mu anladım:delphin:..

ortada net bir aldatma yok da yalanlar vardı o nedenle affedemedim.
ilk dönem neredeyse ikimizi bir idare etmiş o sebeple de affetsem bile içimde kalacaktı bu ihanet.
ve soğudum ondan fazlasıyla, tanıyamadıgımı anladım.
benim aşık oldugum adam başkaydı, o güçsüz yalancı adam değildi.

hakkında hayırlısı olsun..
demekki kısa sürede tanışıp evlenmek pek te iyi sonuçlar getirmiyor..
en az1-2 sene flörtten yanayım..

ailemle tatildeyim şuan.
eylülü bekliyorum gitmek için
ne olur birazdan yazacaklarım için eleştirmeyin.
yaklaşık 1 haftadır başkasına karşı birşeyler hissetmeye başladım.
biliyorum iğrenç birşey bu,sonuçta kağıt üstünde de olsa evliyim.
ve bu hissettiğim kişi ne yazıkki yeni tanıdığım birisi de değil öyle hayatımdan bir çırpıda söküp atabileyim.
acı bi tesadüf yakın arkadaşım olur kendisi.
zaman içerisinde sorunlarımı onunla paylaşırken, kendimi onu hayal eder şekilde buldum.
ve benim 1 yıla yakın zaman içerisinde boşanabilmem imkansız.
bu sebepten de içimde gelişen duyguya engel olmak zorundayım.!!
lütfen yargılamayın elimde olmadan oldu işte his bu bilinc kontrolünün dışında gelişiyor.
bana rezil duruma düşmeden içimdeki şu kurtulmam gereken his için öneriler verin.
çünkü kendi çabamla ne kadar engel olursam olayım, onu daha çok düşünür buluyorum kendimi

Bana yargılanması gereken bir şey gibi gelmedi. Öncellikle ayrısın evliliğini duygusal olarak bitirmişsin. Yasal formaliteler dolayısıyla uzamış evliliğin. İnsan kalbine söz geçiremez. Kasma bence kendini. Ama tabi eski eşinle barışma ihtimalin yoksa...

Bana yargılanması gereken bir şey gibi gelmedi. Öncellikle ayrısın evliliğini duygusal olarak bitirmişsin. Yasal formaliteler dolayısıyla uzamış evliliğin. İnsan kalbine söz geçiremez. Kasma bence kendini. Ama tabi eski eşinle barışma ihtimalin yoksa...

eski eşimle düzelme ihtimali söz konusu bile değil.
korkunç bir hatayı daha yeni geride bıraktım.
çevremdeki insanların beni basitlikle suçlaması bütün endişem.
son bir haftadır gerçekten çok mutluyum orası ayrı

eski eşimle düzelme ihtimali söz konusu bile değil.
korkunç bir hatayı daha yeni geride bıraktım.
çevremdeki insanların beni basitlikle suçlaması bütün endişem.
son bir haftadır gerçekten çok mutluyum orası ayrı

Amaaan kim ne düşünürse düşünsün yahu. Ben sizin bunları aşmış olduğunuzu düşünüyordum. O arkanızdan olumsuz eleştiriler yapacak insanlar yaşadığınız mutluluğu verebilecekler mi size. Sonuçta yanlış bir şey yapmadığınızı düşünüyorsanız, ki ben öyle düşünüyorum yaşayın yahu kimseyi umursamayın. Mutluluk kolay yakalanabilecek bir şey mi??delikafadulden

kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ilişkinde
sen ne kadar kendine dikkat etsen de söyleyecek olan zaten hakkında
bişeyler söyler
ki seninde kimseye bu fırsatı vermeyecek kadar
temkinli olacağını düşünüyorum
kendine biraz zaman tanımalısın içinde bulunduğun boşluktan kaynaklı acele bi
karar olmadığından emin ol ki eşinde düştüğün
hataya tekrar düşme

büyük konuşuyorum tabii ama bu defa evlilik olmaz
ama en yakın arkadaşlarım bile karşılar bu duruma herkes millet ne derler de
genel çevremden duyduğum yorum o zaten, boşluktan mı acaba
ben de bazen öyle düşünüyorum
ama hisleri duyduğum günden beri de acayip mutluyum dünya yıkılsa takmayacak kadar
bide sorun şu, ben olsa bile gizleyelim ben boşanana kadar dediğimde
bu kişi hayır aleni yaşayacağız herşeyi, herkes bilecek diyor

ama hisleri duyduğum günden beri de acayip mutluyum dünya yıkılsa takmayacak kadar

gizli olmasi daha dogru olur belki mahkemede sorun olur bu durum. zaten iyice sevdigine emin olmadan kimseyle paylasma :asigim:

senın gunahın neykı san bunu yasatıolar
sence sen bunu hak edıormusun
ben olsam cekıp gıderm
kaldıgı yerden devam etsın onlar
3 haftalık bır gelıne bu yapılmaz

ailemle tatildeyim şuan.
ve bu hissettiğim kişi ne yazıkki yeni tanıdığım birisi de değil öyle hayatımdan bir çırpıda söküp atabileyim.
zaman içerisinde sorunlarımı onunla paylaşırken, kendimi onu hayal eder şekilde buldum.
lütfen yargılamayın elimde olmadan oldu işte his bu bilinc kontrolünün dışında gelişiyor.
bana rezil duruma düşmeden içimdeki şu kurtulmam gereken his için öneriler verin.
çünkü kendi çabamla ne kadar engel olursam olayım, onu daha çok düşünür buluyorum kendimi

Bu konuyu yakından biliyorum, takip etmiştim ilk çatığın zamanlarda.
Asla yargılamıyorum, insan duygularına çok fazla söz geçirmeyebilir. Ama çok önemli iki nokta var.
Gözünü karartıp bir ilişkiye başlaman mahkemede büyük bir sorun olarak karşına çıkabilir. Çıkabilir değil, çıkar. Bir sürü tazminat talebi filan gibi şeylerle karşı karşıya kalabilrisin.
İkincisi de şu: Evliliğini de çok kısa zamanda aldığın bir karar üzerine yapmıştın hatırladığım kadarıyla. Ben tekrar aynı hataya düşmek üzere oladuğun hissine kapıldım. Evlenmesine evlenmazsin belki o kadar çabuk ama daha yeni hırpalayıcı bir ilişkiden çıkmışken biraz kendinle kalmaya ve zamana ihtiyacın var diye düşünüyorum. Bir süre kendini dinlemelisin. Bu kadar çabuk içine daldığın yeni aşk, yeni hisler senin duygusal olarka içinde bulunduğun sıkıntının üzerine gelmesi nedeniyle yanıltıcı olabilir; yanıltıcı olmasa bile o yeni ilişkine hasar verebilir.
Hayatında biri olmak zorunda değil, biraz kendine fırsat ver.

konuyu açtığın ilk andan itibaren takip ettim ve hakikaten yaşına göre çok güçlü ve kararlı olmanıda takdir ettim bu duygular çok güzeldir ama çok yeni ve henüz boşanmamış olman mahkeme sürecinde sana problem yaşatabilir diye düşünüyorum üstelik biten bir ilişki üzerinden belli bir zaman geçmeliki insan sağlıklı ve emin olarak başka bir duyguya yoğunlaşsın karşındaki kişi içinde senin içinde yıpratıcı olabilir aşk çok güzel bir duygu kolay kolay heran yakalanamayacak bir duygu biliyorum ama eşinle olan süreçte yıprandığını ve haketmeden yıprandığını buradan takip ettik yinede o konuda olduğu gibi duygularındada bu ilişkiyi yaşayıp yaşamamak aleni yada gizli yaşamak konusundada en doğru kararı verebileceğine inanıyorum biraz zaman vermek gerekli bence dediğim gibi sen konumunu ve duygularını biliyorsun en doğru kararı vereceğinden şüphem yok ..

Evli olduğunu biliyor mu hoşlandığın kişi..?
Bence yakınlaşma evliliğini bitir sonra gönlünü aç biraz sabret.
Bir de sakın hemen evlenme bu yeni arkadaşla da..

hanım efendi sorunlarınız ne oldu boşanabildinizmi
masalınız nasıl devam edior merak ettimde

ıhanet olsa keşke. cidden razıydım.
yok sayabilirdim belki.unutulur giderdi belki.
ama çocuk ,çocuk işte sıkıyosa yok gibi davran ama imkansız.
kendime kızıyorum ben zaten nasıl böyle bir eşşeklik yaptım diye.
kendimi şu duruma nasıl düşürebildim diye.
çevremde herkes acele etme dedi.
en az 1 sene bekle dedi.
herkese bilmiş bilmiş konuştum, o nedenle de şimdi sorunumu tek başına yaşamak zorunda kaldım.
eşim evden kovaladığımda canlı cenaze gibiydi zaten yemiyor,içmiyor,konuşmuyor.
en ağır hakaretleri ettim cevap bile vermedi.
git dediğimde yalvarmaya başladı,tepki verdi anca.
geçici olduğunu düşünmek için istediğimi söylediğimde gitti.
şuan haberlerini aldım, yanına çakmakla gitsem patlayacak derecede alkole vermiş kendini.
resmen laçkaya vurdum ama sinirim bozuk hiç iyi değilim.

arkadasım sonucda o bayan en basında bile bebegşi aldırmayı istememişki 4.5 ay olmus. eşini tekrar elde etmek istiyor bence. hem bu kadar emin olma ne kadar kötü insanlar var belkide hamile degildir ne biliyorsun. hamileyse bile siz evlenmden önce söyleyebilirdi. bunu beklediyse sayet sende eşini ve kendini düşün. seviyorsan eşinle otur konus siirle kalkan zararla oturur derler. bak eşinde üzüntüden ne yapacagını bilememiş. eşinle otur konus herseyi açıkca olmazsa ayrılmaya karar verirsiniz. diğer bayan gercektende hamile olmayabilir. cocuk dogsunda bir dna testi yapılsın bakalım.

ailemle tatildeyim şuan.

Kusura bakmayin ama Siz normal degilsiniz:20:

gerçekten de masal olmuş biz yazınca konu hemen kapanıyor hoooop site yönetimi ne iş???????

Back
X