Eski sevgilimin adini ozelden gonderebilir miyim ona da bir masallah cek kiz
Muhtemelen çevrendeki düşük enerjileri hissedebiliyorsun, o yaşlı veya hasta kişiler bu yüzden aklına düşüyor. Buradan yola çıkarsak herhalde gönülden bağlı olduğun anne-baba-kardeş-sevgili-eş gibi kişilere karşı da telepatik bağın açıktır.Başlarına bir şey gelse ve sıkıntıları olsa bunu hissediyor olabilirsin.Veya birini düşünürsün arar, bir şey çeker canın, akşam bir bakmışsın baban getirmiş... Bunlar olabilen şeyler. Üzülme yani.
Muhtemelen çevrendeki düşük enerjileri hissedebiliyorsun, o yaşlı veya hasta kişiler bu yüzden aklına düşüyor. Buradan yola çıkarsak herhalde gönülden bağlı olduğun anne-baba-kardeş-sevgili-eş gibi kişilere karşı da telepatik bağın açıktır.Başlarına bir şey gelse ve sıkıntıları olsa bunu hissediyor olabilirsin.Veya birini düşünürsün arar, bir şey çeker canın, akşam bir bakmışsın baban getirmiş... Bunlar olabilen şeyler. Üzülme yani.
Konun için en faydalı yorum bu konu sahibi..
Diğerlerine takılıp derdine dert katmamanı öneririm
Canım, ölümlerinin sebebi sen değilsin, yani senin aklına geldiği için ölmüyorlar, ölecekleri için aklına geliyorlar :)Evet şte böylede olabiliyor..
Ben ünideyim şehir dışında ve evde bişey olsa hissedebliyorum..
Ama bunlarda hissetmek olmuyor iyi niyetle dua etsem bile yakın zamanda ölüm haberini aldım..
Canım, ölümlerinin sebebi sen değilsin, yani senin aklına geldiği için ölmüyorlar, ölecekleri için aklına geliyorlar :)
Karmaşık bir durum ve bundan hoşlanmıyorsun anlıyorum ama yapabileceğin hiç bir şey yok. Nasıl ki ölmüş olan birini andığımızda büyükler hep "rahmet istedi" der, bu da aslında benzeri. Eskiden bilmiyordun ama artık tesadüf olmadığını anladın. Bir daha aklına yaşlı veya hasta biri geldiğinde onlar için dua et.
"Eğer hastalarsa allahtan şifa, eğer ölecekler ise de acısız ve kolay bir ölüm olmasını dile" .Takdir allahın.
Benimde aklıma direk o geldi nedenseGuldur guldurdeki kem gozlu sevketbaklima geldi...;p
bende rüyamda vefatını gördüğüm 1 hafta içinde vefat ediyor ,kötü görüyorum hastalık haberi geliyor bende çok etkileniyordum ama artık ablamlar falan tiye ala ala takmamaya çalışıyorum sen kimseyi rüyanda görme diyorlar artık :)Evet şte böylede olabiliyor..
Ben ünideyim şehir dışında ve evde bişey olsa hissedebliyorum..
Ama bunlarda hissetmek olmuyor iyi niyetle dua etsem bile yakın zamanda ölüm haberini aldım..
bulursan ben de bir kaç isim yazdorayım :)Yok bu herif, hasta ya da yasli degilPuuuhhh , tutumadi Yok mu baska nazari degen ?
"Ne güzel avize. keşke benim olsaaaağ"Güldür güldür programındaki nazarmatik şevket gibi misiniz?
ahahaha çok gülüyorum o adama yaaaa
Bir kişinin ne zaman öleceği daha o dünyaya gelmeden bellidir. O yüzden siz adını andığınız için ölmüş olamazlar. Siz olayın kendinize bakan yönüne dikkat edin. Belki bu şekilde ölüm diye bir hakikate dikkatiniz çekiliyor sadece. Ben olsam bunu, ölüm gibi bir gerçek varken, boş işlere fazla mesai ayırma şeklinde bir mesaj olarak alırdım .Bu cümle tam bana ithafen..
Birinden bahsetsem hasta veya yaşlı olsa 1 hafta olmadan vefat haberini alıyorum
Ben de böyleyimdir. Birinin telefonunu beğenirim düşürür kırar
Elbisesini beğenirim üstüne bişey dökülür
Arkadaşların arasında aman zeytinagaci nolur sen beğenme derler :)
Halbuki içten beğeniyorum Art niyetsiz ama neden böyle oluyo ki
Bir kişinin ne zaman öleceği daha o dünyaya gelmeden bellidir. O yüzden siz adını andığınız için ölmüş olamazlar. Siz olayın kendinize bakan yönüne dikkat edin. Belki bu şekilde ölüm diye bir hakikate dikkatiniz çekiliyor sadece. Ben olsam bunu, ölüm gibi bir gerçek varken, boş işlere fazla mesai ayırma şeklinde bir mesaj olarak alırdım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?