- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
dalga geçmek sıkıntı değil, alınmıyorum, Allah yarattı ben, dişleğim, çocuğum da kardeşimde dişlek, bunu sıkıntı etmiyorum ama korkutuyor beni, işin rengi değişmeye başladı, sözel şiddet ilk kez kağıda döküldü, ben irkildim birden, somutlaştı herşey bir fotoyla, kocama diyorum bak benle dalga geçiyorlar, emin misin diyordu ve herşey açık şu anben de onların masasına domuz fotosu koyar, benzer yalanlarla dalga geçerdim.
aslında kızlar eğri oturalım doğru konuşalım, işyerinde daha önce bana yaptıkları için acayip laf çaktığım biri var ve bayağı kuyruğuna bastım, bununla ilgili bu olaylar. şahit olacak kimse yok...dilekçe yazsan ne olacak.Eğer böyle bir kaç olay daha yaşanırsa ve size şahitlik edecek iş yerinde aynı departmanda vs arkadaşlarınız varsa güzel bir tazminat dahi alabilirsiniz yargıtay özellikle son 4 5 yıldır mobbing i iş hukuku açısından kabul etti. Bu yüzden siz dilekçe yazmaya çalıştığınızda müdürlerinizin kıvırmaya çalışması bu ihtimali bildiklerinden diye düşündüm ben. Elinizde yazılı bir tutanak olacaktı sonuçta. Ayrıca aklınızda bulunsun yıldırma sistemli olduğu sürece sizden mevki olarak üst viri olması aranmıyor eş derecede çalışanlar dahi birbirlerine mobing yapabileceği kabul ediliyor eğer canınıza tak ederse ve işten ayrılmayı düşünürseniz vs. Bu aklınızda olsun dava uzun sürse bile hiç yoktan ekstra para geçer elinize
aslında kızlar eğri oturalım doğru konuşalım, işyerinde daha önce bana yaptıkları için acayip laf çaktığım biri var ve bayağı kuyruğuna bastım, bununla ilgili bu olaylar. şahit olacak kimse yok...dilekçe yazsan ne olacak.
işten ayrılmıcam, bu soytarılara kalmadı orası, ama bugün olayı bayağı bir köpürttüm.Bu arada iş yerinde şahitlik yapacak kimse yoksa maalesef bu tip davalarda pek şansınız yok
işten ayrılmıcam, bu soytarılara kalmadı orası, ama bugün olayı bayağı bir köpürttüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?