masamın üzerinde bulduğum kağıt-mobbing

Valla isin zor bacim.ezdirme kendini desem bunu yapan neler yapar.takintili ergen tipler gibi.sussan dahada azarlar.ama calisma bakanligindan mufettis cagirma durumun var.mobbing ileri giderse son care isden cikmadan sikayet et

Bence konu sahibi arkadaşa yol gösterici olacak tecrübeleriniz. Herkesin dayanma gücü hassasiyeti farklı işte. Ne güzel güçlü bi karaktersiniz
Sanmam yol gosterebilecegimi gormuyordur o benim yorumlarimi
Guclu degilimdir ama boyle oyunlara karnim tok. Yasim 35. 8 yil calistim cok daha agirlarini gordum ondan.

Sanmam yol gosterebilecegimi gormuyordur o benim yorumlarimi
Guclu degilimdir ama boyle oyunlara karnim tok. Yasim 35. 8 yil calistim cok daha agirlarini gordum ondan.
Bende o yaştayım 4 yıldır çalışıyorum ama iğreniyorum artık herşeyden.
Konu sahibide hassas demekki benim gibi

Bende o yaştayım 4 yıldır çalışıyorum ama iğreniyorum artık herşeyden.
Konu sahibide hassas demekki benim gibi
Bence isi sevmekle alakali. Ben cok severim meslegimi. Calismayi. O yuzden kim naapsa gormem duymam. Zaten hayatim boyunca hep zor islerde calistim vaktim olmazdi boyle 3 yas zekasindaki seylere uzulmeye

Yapacak bir şey yok. Sen şikayet için dilekçe yazacağım deyince mi bunlar anlattı öyle böyle oldu diye. Senin arada geçimsiz birisin, iletisim ve kendi ifade etme becerilerinde biraz sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bence tüm ekip sana cephe almış durumda. Mobinge bence kesinlikle maruz kalıyorsun ama bu kağıt ile ispatlayamazsin gibi. Yine de bu işlerden anlayan bir avukat ile görüşsen veya mobing derneği vardı en azından onları bir arasan daha iyi olur sanki

İs yeri değil 0-3 yaş eğitim merkezi bu ne ya fare çıktısı ucak şeklinde kağıtlar valla müdür 'ün parası helal değil adam anaokulu öğretmeni gibi zoolojiden hikayeler ucak yapmalar.iyi sticker dan yıldız takmiyor yakasina herkesin.Malesef vasfı olmayanlar yönetici olunca böyle oluyor ortalık

Daha
Ç
Manolya iyisin hoşsun da sen de az değilsin.Sadece bu olay için yazmadım bunu.Çocuğunun kreş olayında da garip tepkiler vermiştin.Yapılan şey iğrenç ama sen de çok masum gelmiyorsun maalesef bana.
Doğru söylüyorsunda bana az yapılmadı.azıcık kuyruklarına basınca masamsa böle şeyler buluyırym.üzülmedim ama bu resmi kullanıxam.yalaka bir adam var.en basit işlerde çalışrırıldı aileme laf etti.o da diğer arkadaşlar gibi çalışıcak...kimseye özel muamelenyapılmıcak....kullanıxam bu olayı.müdür bry pazartesi gelsin de öğle yemeğinde konuşucam.görsünler bakalım.

Kızlar fare resmi sorun değil üzülmedim ama yanımda yapılan imalı sohbetler yılan fare dedi müd yard. Acıttı.
Aileme laf ettiler.para için evlendiğimizi adamun parası bitse benim gideceğimi adamın benimle çocuk için evli ksldığunı aslında mutsuz olduğumuz...bunlar yaktı ciğerimi arkadaşlar.o adama iltimas artık bitmeli...konuşucam.bakalım.

Bunlar dilekçeden tırmıs bayagı bence. Yazın sıkayetçi olun gitsin. Sonucta sizin yaptıgınız bir dey yok. Diger md yardımcısı destek cıkar belkı. Gerekırse mudure tasıyın? Ama birsey yapım yanı muhakkak.. olay çirkinleşmeye bAşlamıs

Yerinizde olsam ortamda sesli sesli mobbingden bahseder ve iş mahkemeleri de genellikle çalışanın yanında oluyor diye eklerdim. Tabi mailler dökümanların elinde olması çok önemli bir şey deyin. Hakkınız savunulmuyor diye bir şey Yok yanlış düşünüyorsunuz. Sizin muhatabınız müdür onunla görüşün gerekeni yapmıyorsa da muhatabınız o. Onun herkesi yanına çağırıp görülmesi gerekirdi. Size bu tarz şeyleri yapanın kim olduğunu belgelendiriyorsanız o daha da kolaylaştırıyor durumu. Ama kurban psikolojisine girmeyin.

Belli ki kocanız zengin diye çekememişler :) off gerçekten çok komik acınası insanlar

Ya neden demediniz arkadaşlar biri fotoğrafını burda unutmuş sanırım diye fotoyu da havaya kaldırın sallayın ortaya masaya bırakın kiminse alsın arkadaşlar deyin

anlayacağı dılden kouşun.ne buyuk edepsızlık koca koca adamlar utanmazlar evlı bayanla uğraşmak ne demek.hem ozel hayat hem dış gorunuş. ne bılım ya ben delırırdım ortalığı ayağa kaldırırdım.en kuçuğune bıle sabrım yokkı bu na olsaun

işverenler napıyo peki bu durumda
iletin kendilerine kendinize ve yaptığınız işe
güveniyorsanız işverenlerde size tabi çalışma
konusunda müdahale edip işi çözüceklerdir.
sizde fazla muhatap olmadan günaydın iyi akşamlar
dışında laf söylemeden işime bakardım hatta belki onları bile
söylemezdim işin iyiyse işverenlerinizde iyiyse çalışanlara
çok takılmayın tepkinizi koyun.

Ben sadece insanların dış yapısı ile dalga geçip onları herhangi bir şeye benzettiklerine üzüldüm.
NASIL BİR cehalet GÖSTERGESİ.
Yazıklar olsun....

İş konusunda sizi sıkıntıya sokacak tavırları olmuyorsa en doğrusu kağıdı gördüğünüz gibi çöpe atmak, laflarını duymazdan gelip işinize gücünüze bakıp onları önemsemediğinizi göstermek. Malesef insanlar kötülükle besleniyorlar ama sorsanız en iyi onlardır.

İşi gücü yok mu bu insanların? Bu ne rahatlık bu ne laubalilik??
"Ne ki bu beni bununla mı rencide etmeye çalışıyorsunuz?" Ne kadar seviyesizce bir hareket tam sizlere göre. Espri anlayışınızdan zeka yaşınız açıkca anlaşılıyor" der işime dönerdim ben olsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…