- 12 Temmuz 2006
- 55.366
- 211.965
- 52
-
- Konu Sahibi Lalesizlale
Doğru hatırlıyorsunuz ama konu sahibesi zaten açıklamasını yapmış, bazen üyeler eski üyeliklerini iptal ettirip gidiyor, o üyeliği bir daha açtırmıyor ve sıfırdan yeni üyelik alıyor ve aldığı o üyeliğe de 2. üyelik diyor, aslında 2. üyelik aktif üyelik varken başka bir üyelik daha almak ve tabii 2. üyelikte kurallara bağlıBenim takıldığım nokta kafamıza göre 2. üyelik alabiliyor muyuz ki? Konunuzda sizi zora sokacak kimliğinizi açiğa çıkaracak bir sey yok sanirim. Hassas bir mevzu da değil. Bir de bildiğim kadarıyla 2. üyelikle başka konulara yorum yapılamıyor. Yanlış mı hatırlıyorum acaba SayınMune ?
Gozlerime yazik (((( Biri beni öldursun (((Arkadaslar evet kaynim gercektende Allah var eltimi asla ezdirmiyor öyle annene git gel muhabbetlerinin m'si bile yok .Oyle benim gibi hergun arayip hal hatir sormuyorlar ne yalan soyleyim ilk kiz okumuyo vs acik sacik giyimleri gizli evlenmeleri derken kayinvalidem ve gorumcelerimin gozuden duser diye umutluydum artik benle nasilsa uğrasmazlar hani hep buyuk elti ovulur ornek gosterilir ya bende oyle olucak sandim .Hayir kiz kayinvalidem ile gorumcelerimle gorusse alsinlar araba ona evini temizlesinler banane umrumda olmaz ama bu kiz hem mesafeli hem rest cekiyo ve boyle ilgi ve ovguyla karsilaniyo o boyle olunca ben pasif kaliyorum evet esimin beni korumadiğinin farkindaydim kayinvalidem ne zaman dedi araba alalim istediğinden. Bana geldiler 6 yildir daha bana almamislar hem o daha genc 21 yasinda hayde hayde alir simdi dicekler ki bazilari hani sen unv okumussun isin var ya git al dicekler ama ben cocuklarimin icin istiyorum ne yaptiysam kayinvalidemi onlardan uzaklsstirip kendime cekemiyorum .Esime bahsetiyorum gozun doysun be kadin birak alsinlar sanki kizin isteme dugunu mu oldu birak alsinlar sen kafayi yemeye basladin dediler o masum numarasi yaptikca deliriyorum beynime kan sicriyor kiz etliye sutluye karismiyo ee kayinvalidemlerede polemik yasamiyor ne yaptiysam aldirtamadim bu 9 ayin 4 ayi bu kiz yuzunden pskilojim alt ust oldu simdi okumamis 1 yil sonra doğursa bebek hediyesiydi oyuydu buyuydu benim 2 yavruma yapmadiklarinin kat ve katini yapicaklar sindiremiyorum olmuyo ama bugun maskesi dustu. Benim 2 yavruma nasip olmayan arabaya 9 aylik gelinin mi olucak hadi ya o masum rolu yaptiği yeni yeni ortaya cikicak iste beni ornek alsaydi abla bilseydi inanin yoldasi olurdum illakk gercek yuzunu gorucekler sadece
hemen gormelerini istiyorum kizi gormeye tahamulum kalmadi .Yuzune bakip oyuncu seni seytansin sinsin diye haykirmak istiyorum artik yeter!!!!
Sende eltisi doğrunca illa o da doğuracak gelin potansiyeli gördüm ben.Arkadaslar evet kaynim gercektende Allah var eltimi asla ezdirmiyor öyle annene git gel muhabbetlerinin m'si bile yok .Oyle benim gibi hergun arayip hal hatir sormuyorlar ne yalan soyleyim ilk kiz okumuyo vs acik sacik giyimleri gizli evlenmeleri derken kayinvalidem ve gorumcelerimin gozuden duser diye umutluydum artik benle nasilsa uğrasmazlar hani hep buyuk elti ovulur ornek gosterilir ya bende oyle olucak sandim .Hayir kiz kayinvalidem ile gorumcelerimle gorusse alsinlar araba ona evini temizlesinler banane umrumda olmaz ama bu kiz hem mesafeli hem rest cekiyo ve boyle ilgi ve ovguyla karsilaniyo o boyle olunca ben pasif kaliyorum evet esimin beni korumadiğinin farkindaydim kayinvalidem ne zaman dedi araba alalim istediğinden. Bana geldiler 6 yildir daha bana almamislar hem o daha genc 21 yasinda hayde hayde alir simdi dicekler ki bazilari hani sen unv okumussun isin var ya git al dicekler ama ben cocuklarimin icin istiyorum ne yaptiysam kayinvalidemi onlardan uzaklsstirip kendime cekemiyorum .Esime bahsetiyorum gozun doysun be kadin birak alsinlar sanki kizin isteme dugunu mu oldu birak alsinlar sen kafayi yemeye basladin dediler o masum numarasi yaptikca deliriyorum beynime kan sicriyor kiz etliye sutluye karismiyo ee kayinvalidemlerede polemik yasamiyor ne yaptiysam aldirtamadim bu 9 ayin 4 ayi bu kiz yuzunden pskilojim alt ust oldu simdi okumamis 1 yil sonra doğursa bebek hediyesiydi oyuydu buyuydu benim 2 yavruma yapmadiklarinin kat ve katini yapicaklar sindiremiyorum olmuyo ama bugun maskesi dustu. Benim 2 yavruma nasip olmayan arabaya 9 aylik gelinin mi olucak hadi ya o masum rolu yaptiği yeni yeni ortaya cikicak iste beni ornek alsaydi abla bilseydi inanin yoldasi olurdum illakk gercek yuzunu gorucekler sadece
hemen gormelerini istiyorum kizi gormeye tahamulum kalmadi .Yuzune bakip oyuncu seni seytansin sinsin diye haykirmak istiyorum artik yeter!!!!
Demek ki onun kocası seninkinden daha iyiymiş ki en başından herkesin ağzını kapatmış. Seninki yapamamış. Hadi biraz da buna delirHep ayni yorumlar kiskancsin, kizla uğrasmayi birak, fesatsiniz diye sayin kk burada herseyi tam anlatamiyoruz belki es , dost akraba da uyedir diye taninmamak icin ustu kapali izah ediyoruz değil mi ? Şoyle dusunun gorumce , kayninizin bir sevgilisi nisanlisi olsa evlenmeden önce az bucuk fikir sahibi olursunuz ama biz kizi tanimiyorduk ki kaynimin daha once bu kizla uzun bir iliskisi asla olamaz olsa biz bilirdik pat diye ailenizin icine biri giriyor daha cok genc 21 yasinda ve isteme soz nisan dugun asla yapilmiyor birden bire X evlendi diyorlar merak edip adini öğrenip bakiyorsunuz hepiniz kayinvalideme resimlerini gostermemin yanlis oldugunu dile getirdiniz ama kaynim kayinvalidem gorumcelerime ayar veriyor kimse bisey demesin kimse bisey sormasin kimse evine ocağina giydiğine susune karismasin diyorlar ve tum aile sus pus oluyor ? Neden ben nisanliyken v yaka giydim diye kaynanam gorumcelerim 2 yil lafini yaptilar neden ? Benim evime ocağima herseyime karisirken ki 6 yillik gelinleriyim halen bana soz edip eltimi daha 9 aydir taniyip ona hicbisey diyemiyorlar eğer eltimi ben kirpsaydim fotoğraftan gunlerce gorumcelerim demediğini birakmazdi ama ona gelince neden boyle gorumcem neden benim evimde 6 yildir bir masayi bile silmemisken ona herseyi ogretiyor neden bu ayrim? Tabikide 9 aydir tanidiğim birine asla guvenemem ama beni sinir eden haraketleri hep bir masum sevimli olma cabasi baydi artik kayinvalidemeler ona araba alicakmis neymis cunku dugun vs yapmamislar ona mahcup olmus onun yerine araba alicaklarmis ben 2 cocuk doğurdum kimsede al kullan demedi kimse bana yardim etmedi biz hep esimle tek basimiza dugun vs herseyimizi ysptik
Arkadaslar burasi bir site bir anonim derdini paylasiyor isteyen cevap veriyor istemeyen umursamiyo bu kadar eski Kk asla böyle değildi saygili ve hakaretler ölcülü idi. Burada baska arkadaslarin da dertlerini okuyoruz ama coğu uye dalga geciyor ? Herkes klavyeden yazarken hakaretin tozunu fazlasiyla asip neden banlandik diyorsunuz .Pskilog değilseniz tani koyamazsiniz insanlara ha bire fakesin vs muhabbetlerin civki cikiyor ne zaman baska konu okusam biri fake diyor diğeri dalga geciyor. Yapmayin lutfen biri esiyle kavga ediyor direk bosanin yaziyorsunuz turlu turlu seyler. KK 2006dan beri var ve bu sene coğu uye civkini cikardi.Lutfen dalga gecip vs baska konulara geciceksiniz kimseye yorum yapmayin.Sikayet edin butonuna basin ama israrla insanlari forumdan soğutuyorsunuz .Gozlerime yazik (((( Biri beni öldursun (((
Fake konu demeniz konuyu değiştiriyo ve cok farkli yerlere cekiliyo artik her konuya fake damgasi vura vura insanlar yazmaya cekinir oldu fikir ve dusuncelerinizi kendinize saklayin ki banlanmayasiniz zaten alalen fake bir konu bağirarak geliyor ve insanlar onu umursamiyor yazmiyor bile burada binlerce uye var yani tek soz yorum yapip fikir belirtmiyorsunuz iyi aksamlargecen sefer size fake konu dedigim icin uyari aldim.hala merak ediyorum bu cumle icin nasi uyari aliyorum diye
Yahu sen değil miydin önceki konuda ben gidip geliyorum arıyorum ama o el üstünde tutuluyor diye. Bu bariz kıskançlık değil de ne? Eğitimini işini kıskanmıyor olabilirsin ama el üstünde tutulmasını, favori gelin olmasını bal gibi de kıs-ka-nı-yor-sun!Puahahaha beni guldurdunuz ben guclu kadinlari kiskanirim kimseye muhtac olmayan kendi ayaklari uzerinde durabilen . Eltimi kiskanacağimi hic sanmiyorum ☺
Kocam sustu evet ama artik ben susmayacağim kocama neden sorayim o kardesinin hal ve tavirinin farkina elbet varar eğer bir yardim bir araba vs ovulecek birsey varsa bu ben olmaliyim bakin bencillik asla değil 6 yildir ailede olucam herseye tamam , eyvallah diyeceğim 2 evlat sahibi olacağim esimin basarisini yukseltmesine katki sağlayacağim kayinvalidemin gorumcemin yaninda olacağim o 9 aylik tanimadiğimiz bir kiza guvenecekler guvenmekle kalmayip yardim edip simartcaklar esi herkesi susturucak elti rest cekicek .Sonra biz onlara dugun vs hic yapamadik bla bla araba alalim sunu yapalim bunu yapalim dicekler yok ya ? 6 yillik bana ne emek gosterdilerde kimse boyun eğmeyen insanlara boyun eğip saygi duyacaklar birde bir anne ve 2 cocuğm olarak ..asil yardim ovgu bana yapilmali Cok Sukur en azindan gorumcem bana yemek ögretmiyoda oğlu ac kalmiyo baskalarinin esi gibi ☺
AyyyAkrep burcuyum☺ne kadar rekabetci olduğumu siz dusunun?
beni ornek alsaydi abla bilseydi inanin yoldasi olurdum
Çok garip bir psikoloji değil mi ya? Bu nasıl bir egodur?
Sizi niye örnek alsın yahu? Çilekeş çilekeş konular açan sizsiniz.
Sizi örnek alsaydı da onun da mı her şeyine karışsalardı?
Bence siz onu örnek alın. Her şeye "tamam" diyerek kimseye yaranılmayacağını öğrenirsiniz belki.
Yani diyorki benım gibi sesini çıkartmasaydı
Sizi niye örnek alsın yahu? Çilekeş çilekeş konular açan sizsiniz.
Sizi örnek alsaydı da onun da mı her şeyine karışsalardı?
Bence siz onu örnek alın. Her şeye "tamam" diyerek kimseye yaranılmayacağını öğrenirsiniz belki.