Orada konuşsaydınız,neden takmadınız diye..sürekli beraber değilsiniz gün boyu nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz,kıyafetliydi diyorsunuz belki izin aldı gidecekti şu kanı alıp öyle çıkayım dedi o an,bilmiyorsunuz gün boyu nasıl çalıştığını..Sadece sizde hata yaptığınızı kabullendiniz,hatanız var biçok yere şikayet etmişsiniz yetmemiş konu açmışsınız..Ben yaptığım hatayla hasta da olsam kimseye bulaştırmam. Çalışmıyorum evimdeyim. Ama bu bahsettiğim insan sağlık çalışanı kan aldı diyorum. Yani ne kadar riske sahip olduğunu beş yüz farklı şekilde anlatabilirim.
Benim de hata yapmış olmam o kadını affedilebilir yapmıyor. Ne düşünmeliyim? Aa skor 1-1 oldu deyip sussa mıydım?
La havle çekerek tekrar ediyorum. Hanımefendi hani pandemi var ya dışarı adım attığımız andan itibaren maske takmalıyız. Hadi ben çıkıyorum diye maskeyi çıkarıp salınarak mı çıkacak öylleyse bile?Orada konuşsaydınız,neden takmadınız diye..sürekli beraber değilsiniz gün boyu nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz,kıyafetliydi diyorsunuz belki izin aldı gidecekti şu kanı alıp öyle çıkayım dedi o an,bilmiyorsunuz gün boyu nasıl çalıştığını..Sadece sizde hata yaptığınızı kabullendiniz,hatanız var biçok yere şikayet etmişsiniz yetmemiş konu açmışsınız..
Onu aklamıyorum..Diyorum ki sizin ki hataysa onunki de hata,çıkacaktı maske alacaktı o an attı maskeyi sizden aldı kanı gidemedi maske almaya her şey olabilir diyorum,Ayrıca her şeyi yapmışsınız nasıl içiniz soğuyacak,idam edilse miLa havle çekerek tekrar ediyorum. Hanımefendi hani pandemi var ya dışarı adım attığımız andan itibaren maske takmalıyız. Hadi ben çıkıyorum diye maskeyi çıkarıp salınarak mı çıkacak öylleyse bile?
Ben hatamı kabul ediyorum. Hatta aptallıktı diye tanımlıyorum açıkca yazıyorum. Sizse onu aklamaya çalışıyorsunuz. İnanılmaz ya.
Hala hataları eşit görmenize nutkum tutuldu.Onu aklamıyorum..Diyorum ki sizin ki hataysa onunki de hata,çıkacaktı maske alacaktı o an attı maskeyi sizden aldı kanı gidemedi maske almaya her şey olabilir diyorum,Ayrıca her şeyi yapmışsınız nasıl içiniz soğuyacak,idam edilse mi
Ee bu sebepler haklı mı çıkardı şimdi onu??Sağlık çalışanlarının yıllık izinleri iptal, emekliliğe ayrılmaları iptal, istifa etme hakları ellerinden alındı. Herkes esnek çalışıyor( işci sınıfı hariç) hatta bazıları hiç çalışmıyor. Birde milletin tribini ve sikayetini çekecekler. Bir zahmet şikayetleri işleme almasınlar. Tabi kan alan kadının kendi sağlığı için maske takması gerekiyordu. Hoş belkide bir kaç kere covid geçirdiği için artık hastalığı yaymayacagini düşündüğü için takmamıştır. Covid olan sağlık çalışanı en fazla bir hafta dinlenir, eğer ölmezse yine ise geliyorlar. Birileri gezmesinden,keyfinden geri kalmasın diye. Hepsi tükendi. Bu keyfi gezip hastaligi yayanlar yüzünden yakında sağlık çalışanı kalmayacak.
Tamam maske takmadan insanların tepesinde soluk alıp vermeye devam etsinler o halde. Yani diyecek söz bulamıyorum.Sağlık çalışanlarının yıllık izinleri iptal, emekliliğe ayrılmaları iptal, istifa etme hakları ellerinden alındı. Herkes esnek çalışıyor( işci sınıfı hariç) hatta bazıları hiç çalışmıyor. Birde milletin tribini ve sikayetini çekecekler. Bir zahmet şikayetleri işleme almasınlar. Tabi kan alan kadının kendi sağlığı için maske takması gerekiyordu. Hoş belkide bir kaç kere covid geçirdiği için artık hastalığı yaymayacagini düşündüğü için takmamıştır. Covid olan sağlık çalışanı en fazla bir hafta dinlenir, eğer ölmezse yine ise geliyorlar. Birileri gezmesinden,keyfinden geri kalmasın diye. Hepsi tükendi. Bu keyfi gezip hastaligi yayanlar yüzünden yakında sağlık çalışanı kalmayacak.
Umarım sonuc alirsin. Ve bir problem cikmaz bu sebepleOlay sabah yaşandı ve oraya tekrar yolum düşmeyecek 3 ay daha. Yalova'da yaşıyorum. Şikayet edilebilecek her yere ettim.
İnşallah.Umarım sonuc alirsin. Ve bir problem cikmaz bu sebeple
Kendi sağlığı icin maske takması onu ilgilendirir. Diger hastalari kendinin hastaligindan korumak için takmak zorunda. Ne demek ya 1 hafta dinlenir ise geri döner. Belki hastalik bulastiracagi kisi bagisikligi düşük ve ölecek.Sağlık çalışanlarının yıllık izinleri iptal, emekliliğe ayrılmaları iptal, istifa etme hakları ellerinden alındı. Herkes esnek çalışıyor( işci sınıfı hariç) hatta bazıları hiç çalışmıyor. Birde milletin tribini ve sikayetini çekecekler. Bir zahmet şikayetleri işleme almasınlar. Tabi kan alan kadının kendi sağlığı için maske takması gerekiyordu. Hoş belkide bir kaç kere covid geçirdiği için artık hastalığı yaymayacagini düşündüğü için takmamıştır. Covid olan sağlık çalışanı en fazla bir hafta dinlenir, eğer ölmezse yine ise geliyorlar. Birileri gezmesinden,keyfinden geri kalmasın diye. Hepsi tükendi. Bu keyfi gezip hastaligi yayanlar yüzünden yakında sağlık çalışanı kalmayacak.
Ben şokTamam maske takmadan insanların tepesinde soluk alıp vermeye devam etsinler o halde. Yani diyecek söz bulamıyorum.
İşte böyle bitmiyo ya gerçekten. Çok savunduklarını sandıkları sağlık çalışanlarına asıl böyle zarar veriyolar.Ben şok
Tamam da bunun savunulacak yok. Pazardaki adam da saatlerce calisiyor. Avmdeki insanda onlarda mi takmasin kotu calisma sartlarindan dolayi.İşte böyle bitmiyo ya gerçekten. Çok savunduklarını sandıkları sağlık çalışanlarına asıl böyle zarar veriyolar.
Efsane duyarlarda bugünHala hataları eşit görmenize nutkum tutuldu.
Hele fabrikalardakiler.Tamam da bunun savunulacak yok. Pazardaki adam da saatlerce calisiyor. Avmdeki insanda onlarda mi takmasin kotu calisma sartlarindan dolayi.
O zaman kotu calisma sartinda korona olmasi muhtemel kisi neden korunayim diye takmasin saglik calisanina bulastirsin.
Bu neyin mantıgı ya?
Simdi korona sana o kisiden bulassa( Allah korusun )onlarin istifa hakki yok diye savunmaya devam edecekler sanirimHele fabrikalardakiler.
Ne yapacaktık acaba. Sağlık çalışanlarının bu konuda ekstra özen göstermesi gerekirken sessiz mi kalmak lazımdı. Sadece çalışsan o sağlık çalışanı değil binlerce var hepsi maskesini takıp kurallara uyabiliyorken bu ne rahatlıkOrada konuşsaydınız,neden takmadınız diye..sürekli beraber değilsiniz gün boyu nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz,kıyafetliydi diyorsunuz belki izin aldı gidecekti şu kanı alıp öyle çıkayım dedi o an,bilmiyorsunuz gün boyu nasıl çalıştığını..Sadece sizde hata yaptığınızı kabullendiniz,hatanız var biçok yere şikayet etmişsiniz yetmemiş konu açmışsınız..
Fabrikada mecbur çalışanlar ne olacak ona kalırsa. onlar da mecbur çalışmak zorunda. Hastalık demeden sabahtan akşama kadar çalışıyorlar o maskelerle.Sağlık çalışanlarının yıllık izinleri iptal, emekliliğe ayrılmaları iptal, istifa etme hakları ellerinden alındı. Herkes esnek çalışıyor( işci sınıfı hariç) hatta bazıları hiç çalışmıyor. Birde milletin tribini ve sikayetini çekecekler. Bir zahmet şikayetleri işleme almasınlar. Tabi kan alan kadının kendi sağlığı için maske takması gerekiyordu. Hoş belkide bir kaç kere covid geçirdiği için artık hastalığı yaymayacagini düşündüğü için takmamıştır. Covid olan sağlık çalışanı en fazla bir hafta dinlenir, eğer ölmezse yine ise geliyorlar. Birileri gezmesinden,keyfinden geri kalmasın diye. Hepsi tükendi. Bu keyfi gezip hastaligi yayanlar yüzünden yakında sağlık çalışanı kalmayacak.
Siz o kan alan hemşire misiniz yoksa ?Onu aklamıyorum..Diyorum ki sizin ki hataysa onunki de hata,çıkacaktı maske alacaktı o an attı maskeyi sizden aldı kanı gidemedi maske almaya her şey olabilir diyorum,Ayrıca her şeyi yapmışsınız nasıl içiniz soğuyacak,idam edilse mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?