Maskesiz sağlk çalışanı benden kan aldı 🤦🏻‍♀️

Keşke hıhıevet diyebilecegimiz bi buton olsa burda

Kurtulamaz inşallah bir yerlerde onu da görüş açısına alan bir kamera vardir. Ben de beni uykusuz birakan bi konuda cimer ve bimere yazmıştım. Orda da görüntüler silinmişti saka gibi.

Şu kk da öyle güzel kendini ifade edenler var ki bazen sabahlara kadar okuyasim geliyor. Parti kur oy verelim derler ya, kitap yazın okuyalım. En çok okunanlarda 1 numara yapalım

Ne kadar saçma bahaneler ya şu dışarı çıkınca maskelerını takmayanların bahanelerıyle ne farkı var. Sağlık çalışanı bu kadar gevşek davranıyorsa dışardakı mahlukatlarada bı halt denilmesin. Mecbur takacak kendını düşünmüyorsa hastayı düşünecek. Bugunde haberde covıd hastası bı hemşire kadın otobuse bınmış mıllete ben ınmem sız ının diye carlıyordu. Gelde sınırlenme yahu. Belkı karşısındaki kişi kronık hasta ne cesaret

Kan aldırmasaydı,işini görüyor ondan sonra mı maskesiz olduğu aklına geliyor...Diyorum ki belki çocuğu hasta izni yok aklı onda maske takmayı o an,anlık unuttu ee hasta hatırlatsaydı bu şekil kan aldırmam deseydi eminim ayy çok pardon hemen takıyorum diyeceğine...

İyi de olan olmuş. İhbar etsen nolcak ki onu o an da afallamayıp düşünmeniz gerekirsi üstelik kan alma islemi olurken uzun bi süre yani oldu bittimye getirilemez ki ? Anestezi altında değildiniz ki baygın halde sizden kalin alsınlar bilinciniz acıktımyani.Daha iceri girer girmez pembe pullu badisini fark etimişssiniz maskesiz olduğunu da izah edebilirdiniz.

Cimer e yazin. Hastane kamera kayit goruntleriyle kisi zaten ceza alir. Ben de saglik personeliyim. Ve utaniyorum baskasinin sagligini hice sayan meslektaslarimdan.olay ani ve saatini net sekilde belirtin.

Ben izah etsem ve taksa ne bana ne başkasına bir faydası olmayacaktı. O maskenin hiç çıkmamış olması gerekiyodu. Afallamam şahsi yanlış. Ama kadın orda tehlike saçıyor. Benim izahımla mı doğruya yönelmeli bi sağlık görevlisi?

Onun yaptığı yanlış zaten onu korumadım. Ana sorunun en büyüğü sizde. O an kan aldırtmamanız gerekirdi çünkü o an farketmişsiniz. Sonra dan şikayet etseniz size ne yararı var başkası için iyilik yaprsınız anlamında dedim. Öyle bi yazmışssınız ki sanki sizin haberiniz yoktu kan aldılar sizde sonrdan farketmişsiniz gibi. Beğenmedime basmanızdan da kafa yapınızı anldım bir nebze :)

Beğenmedimlerimizi sorgulamayalım bence. Ben burda sadece ah vah etmek için yazmıyorum. Hatamın altını çizdim zaten. Gerçekten hiç de anladığınız gibi yazdığımı düşünmüyorum. Çünkü anlatmak istediğim şekliyle anlayan daha çok üye oldu önceki yorumlarda.

Keşke bu savunmanızı hastanede sizden kan alan kişiye de yapsaydınız afallamadan :) daha yararlı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…