Yav.Siz o kan alan hemşire misiniz yoksa ?
O benceYav.Tabi yaa.
Siz nesiniz,siz kimsiniz asıl...şu usluba bak şu hale bak yazık,seviyenize inemeyeceğimO bence
Kiyafetini bile tarif ettiniz tanıdı kendini
Kendinizle dalga geçin...Yav.Tabi yaa.
Gerçekten komiksinizSiz nesiniz,siz kimsiniz asıl...şu usluba bak şu hale bak yazık,seviyenize inemeyeceğim
O bence
Kiyafetini bile tarif ettiniz tanıdı kendini
Evet pembe badyy harikaydı..Siz o kan alan hemşire misiniz yoksa ?
Komik olmak,seviyesiz olmaktan iyidir..kendi düşüncelerinizi bile sataşmadan söyleyemiyorsunuz,Gerçekten komiksiniz
Hıhıevet...Keşke hıhıevet diyebilecegimiz bi buton olsa burda
Kurtulamaz inşallah bir yerlerde onu da görüş açısına alan bir kamera vardir. Ben de beni uykusuz birakan bi konuda cimer ve bimere yazmıştım. Orda da görüntüler silinmişti saka gibi.cimer e aynı burada yazdığınız gibi yazın
saat tarih yer ve kişiyi tarif ederek
şikayetiniz hakkında işlem yaparlar
en azından savunma alırlar
ben taktım ama onlar yok demiş vs der kurtulur muhtemelen ama savunma verecek diye bir tutuşur
Konu benim olduğundan üstüme alınayım mı?Şu kk da öyle güzel kendini ifade edenler var ki bazen sabahlara kadar okuyasim geliyor. Parti kur oy verelim derler ya, kitap yazın okuyalım. En çok okunanlarda 1 numara yapalım
Ne kadar saçma bahaneler ya şu dışarı çıkınca maskelerını takmayanların bahanelerıyle ne farkı var. Sağlık çalışanı bu kadar gevşek davranıyorsa dışardakı mahlukatlarada bı halt denilmesin. Mecbur takacak kendını düşünmüyorsa hastayı düşünecek. Bugunde haberde covıd hastası bı hemşire kadın otobuse bınmış mıllete ben ınmem sız ının diye carlıyordu. Gelde sınırlenme yahu. Belkı karşısındaki kişi kronık hasta ne cesaretOrada konuşsaydınız,neden takmadınız diye..sürekli beraber değilsiniz gün boyu nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz,kıyafetliydi diyorsunuz belki izin aldı gidecekti şu kanı alıp öyle çıkayım dedi o an,bilmiyorsunuz gün boyu nasıl çalıştığını..Sadece sizde hata yaptığınızı kabullendiniz,hatanız var biçok yere şikayet etmişsiniz yetmemiş konu açmışsınız..
Kan aldırmasaydı,işini görüyor ondan sonra mı maskesiz olduğu aklına geliyor...Diyorum ki belki çocuğu hasta izni yok aklı onda maske takmayı o an,anlık unuttu ee hasta hatırlatsaydı bu şekil kan aldırmam deseydi eminim ayy çok pardon hemen takıyorum diyeceğine...Ne kadar saçma bahaneler ya şu dışarı çıkınca maskelerını takmayanların bahanelerıyle ne farkı var. Sağlık çalışanı bu kadar gevşek davranıyorsa dışardakı mahlukatlarada bı halt denilmesin. Mecbur takacak kendını düşünmüyorsa hastayı düşünecek. Bugunde haberde covıd hastası bı hemşire kadın otobuse bınmış mıllete ben ınmem sız ının diye carlıyordu. Gelde sınırlenme yahu. Belkı karşısındaki kişi kronık hasta ne cesaret
İyi de olan olmuş. İhbar etsen nolcak ki onu o an da afallamayıp düşünmeniz gerekirsi üstelik kan alma islemi olurken uzun bi süre yani oldu bittimye getirilemez ki ? Anestezi altında değildiniz ki baygın halde sizden kalin alsınlar bilinciniz acıktımyani.Daha iceri girer girmez pembe pullu badisini fark etimişssiniz maskesiz olduğunu da izah edebilirdiniz.Olay az önce Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaşandı.
Hızlı hareket etmeye çalıştığımızdan o an bir şok haliyle aptallığıma geldi kadına bir şey diyemedim.
Tam kan verceğimiz odaya girdim fonda İbrahim Tatlıses çalıyor son ses. Kadın kan mı verecektiniz dedi. Evet dedik. Gitti eldiven taktı heldi. Maske yok. Önlük yok. Pembe pullu badisiyle 40-50 yaş aralığında sarı saçlı bir kadın.
Ordan çıkınca girişte ateş ölçen çalışana siz burda bunca ekipmanlasınız ama aşağıda maskesiz kan alıyorlar dedim. Kadın bana herkes kendinden mesul takmıyosa o hasta olur filan dedi. Tabi o sesler kulağıma sanki galaksiler ötesinden uğultuyla geldi. Bir kez daha şok oldum. Dedim bunlara anlatsam da anlamayacak.
Çıktım binadan. Şikayet etmeliyiz dedim. Neyse hasta hakları birimini bulduk. Olayı anlattık. Ordaki kadın yanındaki daha genç olana ara bakalım dedi. Tipini tarif ettik. Tamam arıyoruz şimdi dedi olay çözülmüşcesine. Ben de not filan almayacak mısınız dedim. Arıyoruz ya şimdi başhekimliğe de decek dedi.
Tatmin olmadım. Ne yapmalıydım? Ne yapmalıyım?
Ben izah etsem ve taksa ne bana ne başkasına bir faydası olmayacaktı. O maskenin hiç çıkmamış olması gerekiyodu. Afallamam şahsi yanlış. Ama kadın orda tehlike saçıyor. Benim izahımla mı doğruya yönelmeli bi sağlık görevlisi?İyi de olan olmuş. İhbar etsen nolcak ki onu o an da afallamayıp düşünmeniz gerekirsi üstelik kan alma islemi olurken uzun bi süre yani oldu bittimye getirilemez ki ? Anestezi altında değildiniz ki baygın halde sizden kalin alsınlar bilinciniz acıktımyani.Daha iceri girer girmez pembe pullu badisini fark etimişssiniz maskesiz olduğunu da izah edebilirdiniz.
Onun yaptığı yanlış zaten onu korumadım. Ana sorunun en büyüğü sizde. O an kan aldırtmamanız gerekirdi çünkü o an farketmişsiniz. Sonra dan şikayet etseniz size ne yararı var başkası için iyilik yaprsınız anlamında dedim. Öyle bi yazmışssınız ki sanki sizin haberiniz yoktu kan aldılar sizde sonrdan farketmişsiniz gibi. Beğenmedime basmanızdan da kafa yapınızı anldım bir nebze :)Ben izah etsem ve taksa ne bana ne başkasına bir faydası olmayacaktı. O maskenin hiç çıkmamış olması gerekiyodu. Afallamam şahsi yanlış. Ama kadın orda tehlike saçıyor. Benim izahımla mı doğruya yönelmeli bi sağlık görevlisi?
Beğenmedimlerimizi sorgulamayalım bence. Ben burda sadece ah vah etmek için yazmıyorum. Hatamın altını çizdim zaten. Gerçekten hiç de anladığınız gibi yazdığımı düşünmüyorum. Çünkü anlatmak istediğim şekliyle anlayan daha çok üye oldu önceki yorumlarda.Onun yaptığı yanlış zaten onu korumadım. Ana sorunun en büyüğü sizde. O an kan aldırtmamanız gerekirdi çünkü o an farketmişsiniz. Sonra dan şikayet etseniz size ne yararı var başkası için iyilik yaprsınız anlamında dedim. Öyle bi yazmışssınız ki sanki sizin haberiniz yoktu kan aldılar sizde sonrdan farketmişsiniz gibi. Beğenmedime basmanızdan da kafa yapınızı anldım bir nebze :)
Keşke bu savunmanızı hastanede sizden kan alan kişiye de yapsaydınız afallamadan :) daha yararlı olurduBeğenmedimlerimizi sorgulamayalım bence. Ben burda sadece ah vah etmek için yazmıyorum. Hatamın altını çizdim zaten. Gerçekten hiç de anladığınız gibi yazdığımı düşünmüyorum. Çünkü anlatmak istediğim şekliyle anlayan daha çok üye oldu önceki yorumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?