Maskülen olmak istemiyorumm

Erkeksi kadınlardan erkekler kaçıyor maalesef :/. Çok erkek olan bir ortamda mi yetiştiniz? Yani çok abili bir ev gibi mesela.

Çok erkek yoktu ama ailen dışında tüm erkeklere karşı kendini korumalısın düşüncesini çok içselleştirdim sanırım bir de utangaç bir yapım var. Kaba değil ama doğal konuşurum bu da erkeksi değil ama soğuk geliyor olabilir bazı erkeklere..

Bende maskülenim işin içinden çıkamıyorum. Erkek gibiyim. Etek elbise alıyorum ama giymiyorum cesaret edemiyorum ☹ makyaj yapmak içimden gelmiyor sade makyaj yapıyorum yada hiç. Nasıl dişi bir görünümde olucam.bilmiyorum hiçbirşey içimden gelmiyor zoraki yapıyormuşum gibi. Güzelde giyinmiyorun aslında çok istiyorum ama parada önemli unsur tabi olmayınca olmuyor

evet yeni bir tarz için masraf gerekiyor gerçekten..

Maskülen tarz takılan kadınlara bayılırım. Ben tesettürlü olduğumdan cok yapamıyorum. Ama bu halinizi bir tarz haline getirebilirsiniz bence. Örneğin bence maskülenlikte klasik giyime bayılırım. Ve üzerine kısa sac ve çarpıcı bir makyaj harika duruyorbence. Bir erkek olsam böyle bir kadına aşık olurdum kesin.

ayyy feminenlik mi, en sevdigim :KK200:
söyle ki öncesinde abimin üzerimdeki etkisiyle hep erkek gibi yürürdüm, lisede dalga gecerlerdi, baya göze batiyordu
evlendim, cocuklarim oldu gelde simdi gör benii bammmbaska birii :KK49:
spora basladim, topukluyu hayatima soktum, yaz kiz topuklu giyerim.ama rahat olanindan tabiki, makyaj yapmam ama kesinlikle parfüm kullanirim hergün, her banyodan sonra.
saclarimi acarim bebegim, ha bir de ikinci bebekten sonra popom cikti, sporun da etkisiyle kalcalandim, etek elbise falan giyince ooo seksi oluyorum. ne diyelim kendimi seviyorum, kendink sevmekle basla, kadin olmayi sev, hatta benim gibi asik ol

Yeni bir ortama olmak istediğiniz kişi olarak girin. Sallıyorum bir enstrünman kursuna gidin. Ama kursa olmak istediğiniz kişi olarak gidin. Şu an değişememe sebebiniz sizi tanıyanlardan çekinmeniz.

ayyy feminenlik mi, en sevdigim :KK200:
söyle ki öncesinde abimin üzerimdeki etkisiyle hep erkek gibi yürürdüm, lisede dalga gecerlerdi, baya göze batiyordu
evlendim, cocuklarim oldu gelde simdi gör benii bammmbaska birii :KK49:
spora basladim, topukluyu hayatima soktum, yaz kiz topuklu giyerim.ama rahat olanindan tabiki, makyaj yapmam ama kesinlikle parfüm kullanirim hergün, her banyodan sonra.
saclarimi acarim bebegim, ha bir de ikinci bebekten sonra popom cikti, sporun da etkisiyle kalcalandim, etek elbise falan giyince ooo seksi oluyorum. ne diyelim kendimi seviyorum, kendink sevmekle basla, kadin olmayi sev, hatta benim gibi asik ol

umarım başarabilirim sanki kadın olmayı vurgulamaktan korkar olmuşum içten içe dan dun yürürüm yolda ve çok hızlı daha narin olmaya çalışacağım hayırlısı bakalım :KK68:

Fok balığı gibi konuş bu erkek milleti bayılıyor böyle konuşan kızlara..!! :KK70: :KK70: E tabi bi de süslü püslü olacaksın güzel kokucaksın ama oturuşun ve konuşma tarzın önemli ...
Güzel kokarım arada süslenirim ama tarz haline getiremedim işte yoksa severim ama alışmam gerek :KK5: fok balığı gibi imkanı yok konuşamam ya :cry::confused:

umarım başarabilirim sanki kadın olmayı vurgulamaktan korkar olmuşum içten içe dan dun yürürüm yolda ve çok hızlı daha narin olmaya çalışacağım hayırlısı bakalım :KK68:

kiz topuklu giyince dan dun yürüyemiyor insan zaten. kendiliginden kivirma ve kücük adimlar geliyor. ben giyince ceylan gibi sekiyorum. durusunu da düzeltiyor insanin yani topukluyöa kambur durmasi zor olur. ama tabi git 12 santim al üzerinde dur demiyorum. günlük kullandigim bot bile biraz topuklu, cocuklarin peslerinden kosarken bile kadinligimdan taviz vermiyotum bak. ben cok sevdim bu isi, keske okul dönemlerimde de böyle olabilseydim

kiz topuklu giyince dan dun yürüyemiyor insan zaten. kendiliginden kivirma ve kücük adimlar geliyor. ben giyince ceylan gibi sekiyorum. durusunu da düzeltiyor insanin yani topukluyöa kambur durmasi zor olur. ama tabi git 12 santim al üzerinde dur demiyorum. günlük kullandigim bot bile biraz topuklu, cocuklarin peslerinden kosarken bile kadinligimdan taviz vermiyotum bak. ben cok sevdim bu isi, keske okul dönemlerimde de böyle olabilseydim

Rahatlığımıza çok düşkünüz ya ayağım sıkışacağına çekici olmayayım boşver diyordum sanki çekici olmak kabahat dediğimiz gibi rahat topukluları denemek lazım daha fazla :spor:

Rahatlığımıza çok düşkünüz ya ayağım sıkışacağına çekici olmayayım boşver diyordum sanki çekici olmak kabahat dediğimiz gibi rahat topukluları denemek lazım daha fazla :spor:

tabiki de , sahsen ben topuklularla cok güzel kosuyorum, mecburen.
ortalama boy günlük icin rahat. kisa yürüyüslerde uzuni tercih ederim günlük ortalama boy kullanirim
bir de bir sal olsun birsey mevsimi de geldi takarim
parfüm sikmayo ihmal etme, saxlari da saldin mi bence is bitmistir

tabiki de , sahsen ben topuklularla cok güzel kosuyorum, mecburen.
ortalama boy günlük icin rahat. kisa yürüyüslerde uzuni tercih ederim günlük ortalama boy kullanirim
bir de bir sal olsun birsey mevsimi de geldi takarim
parfüm sikmayo ihmal etme, saxlari da saldin mi bence is bitmistir
Ufak tefek dokunuşlar yeter aslında dediğiniz gibi, kendim söz konusu olduğunda üşengeçlik yapmamam lazım güzellik gençlik de geçici ne de olsa elimizdeyken kıymet bilmek lazım :super:

tam kısa gelirken aslında en kolay sey tarz değişikliği :)

siyah mini elbise, siyah opak çorap, topuklu ama hafif spora kacan bi bot en kolay kombin oluyo benim için. siz de maskulen tarz ayakkabi giyin.

balıkçı yaka bluz altina pileli etek maskulen ayakkabi.

yani yavaş yavaş geçiş yapin ama önce kiyafet sonra ayakkbi değiştirin bence :)

maskulenlikle feminenligi harmanlayin
kal elbise uzerine şık salas bı hırka altina topuklu bot :)

sonra gözünüz alışıp içiniz isindikca değiştirirsiniz tarzınızı :)

takı takmam pek küpe ve tektaş. saclarim uzun dalgalı sekillendirme sorunum yok. yarim topuz yapmayi severim ya da tepeden topuz. makyaj da cok nadir yaparım. ama genelde çekici bulunurum. parfüm kullanmıyorum. deodoranta da dikkat ederim seçerken çünkü ağır kokular rahatsiz eder.

ha ben eskiden tarzi olmayan dişilik belirtisi göstermeyen biriydim. benden bu kadar oldu :) ama oldu mu oldu en azından benim hala :)

tam kısa gelirken aslında en kolay sey tarz değişikliği :)

siyah mini elbise, siyah opak çorap, topuklu ama hafif spora kacan bi bot en kolay kombin oluyo benim için. siz de maskulen tarz ayakkabi giyin.

balıkçı yaka bluz altina pileli etek maskulen ayakkabi.

yani yavaş yavaş geçiş yapin ama önce kiyafet sonra ayakkbi değiştirin bence :)

maskulenlikle feminenligi harmanlayin
kal elbise uzerine şık salas bı hırka altina topuklu bot :)

sonra gözünüz alışıp içiniz isindikca değiştirirsiniz tarzınızı :)

takı takmam pek küpe ve tektaş. saclarim uzun dalgalı sekillendirme sorunum yok. yarim topuz yapmayi severim ya da tepeden topuz. makyaj da cok nadir yaparım. ama genelde çekici bulunurum. parfüm kullanmıyorum. deodoranta da dikkat ederim seçerken çünkü ağır kokular rahatsiz eder.

ha ben eskiden tarzi olmayan dişilik belirtisi göstermeyen biriydim. benden bu kadar oldu :) ama oldu mu oldu en azından benim hala :)

düzenli hale getirdiniz sanırım içselleştirdiniz bu halinizi darısı başıma :KK5: giyimime az dikkat etsem saçımı yapıp biraz fazla makyaj yapsam herkes beğeniyor işte sorun benim bunu gerekli görmeyip sürekli doğal tavırları ve sade giyimi seçmem.
Elbise hiç giymem düğünler özel günler dışında haliyle neredeyse sadece maskülen tarza döndü tarzım...:110:

Back
X