Master Chef Show Tv

resmen hak yediler aferin ya
ferhatı seçmeyen adamların daha izlemem yarışmasını ben
2ciyi çekeceklermiş orda da semra jüri olur artık

resmen hak yediler aferin ya
ferhatı seçmeyen adamların daha izlemem yarışmasını ben
2ciyi çekeceklermiş orda da semra jüri olur artık

şimdi semrayı karıştırmaya ne gerek var
muzonun kazandıgını duydugum an aglamaya başladım. Bu güne kadar hiç elemeye kalmayan ferhat 2. oldu... Kesinlikle haksızlık!

dün gece kendimi salak gibi hissettim.oturdum bende bunları izliyorum dedim ya muzafferi birinci yapmak istediler ve nitekim 1 puan fazlaylada yaptılar.hiç elemeye kalmayan ferhata yazık oldu.dahası muzafferin önceki zamanlarını hatırlayalım.kaşık çatal girmeyen yemekler yaptılar.bunun tadına bakmayacagım musadenle dedikleri zamanları ne çabuk unuttular bende izlemem artık bu yarışmayı

inanmıyorumm muzonun bırıncı olduguna şok oldumm yanı.en iiisi ferhattı bence acıdılar işi gücü yok dıye belkıde.

Ben iki yarışmacıyıda çok seviyodum şahsen. Ferhat aralarından çok sıyrılmıştı baştan beri. Ama sonuçta Muzafferinde hakkını yememek lazım gerçekten çok başarılı ve azimliydi. Ya bence ikinci olan da en az birinci kadar kazanmıştır. İki yarışmacı da yetenekli kişiler. Hakettiler. Tabii birinciye ciddi bir para ödülü var, onu kaybeden de çok üzülür, normaldir. Ama ben olsam en azından şef olma yolunda ciddi bir adım atabilmiş ve kendimin reklamını yapıp, büyük avantaj elde edebilmiş olmamla mutlu olurdum. Ferhat da zaten yetenekli ve bunu alnının akıyla gösterdi. Bence güzel bir iş teklifi alır ve orada ilerler. Muzaffere gelince: hem efendiydi, hem de başarılı. Erol Kaynar'ın "Benim masterchefim beyefendi olmalı." tarifine cuk oturdu ve önlük ona çok yakıştı, maddi açıdanda onun için daha iyi oldu. Tebrik ediyorum.
Tuğsan ''Yarışmayı kazan da, birinciye yenilmiş olayim'' demişti elenirken, içine doğmuş :97:

Jürinin her zaman söylediği bir laf vardı 'son yaptığın tabak kadar şefsin' diye Muzafferde de aynı şey oldu hem yemek tabağı hem tatlı tabağı daha güzeldi önceki yaptıklarını gözönüne almadılar son tabaklara puan verdiler bu yönden bakarsak Muzo haketti

Ferhat'ın 1. olmasını istiyordum başından beri ama dün Muzaffer'in yaptıkları daha iyiydi açıkçası ama yine e üzüldüm ferhat'a. :97:

muzafferin kazanmasına çok sevindim :82:
ferhat ta iyiydi ama muzaffer çok yol kat etti. hele tatlı konusunda belalı olan birisinin dün o tabağı çıkarması büyük bi başarıydı

ikisi de hak etti ama muzaffere sevindim ,
haksızlık olduğunu düşünmüyorum ferhat hiçbir elemeye çıkmadı istikrarlı yarıştı ama muzafferde
kendini çok geliştirdi hatta tatlı bile yapacak kadar eğer finalde bunları yaptıysa birinciliği bir puanla
da olsa hak etmiştir ,tavuk yemeği de çok lezzetli gözüküyordu risk alıp pilav bile yaptı

madem son tabaga bakılarak seçildi bu 1. o zaman baştan beri istikrarsız gelip son gunde yapsınlar mükemmel bir tabak al sana birincilik

ferhat basından beri çok iyiydi tatlı konusunda , yemek konusunda , yaratıcılık konusunda :81:

muzafferde çok geliştirdi kendini ama daha 2 gün önce tatlı yapamıodu basit bir keki bile yapamadı

demek gercekten son çıkardıgın tabak kadar şefsin

haksızlıgın daniskası

ızlemedım ,show tv de mesaj ,maıl fılan atmamıs..

muzaffer kazanmıs kesınlıkle ferhat kazanmalıydıııı

ferhatın hakkını yediler önceden yazıldımı bilmiyorum ama ferhatın u z m tv yemek tarifleri var siteye girip bakabilirsiniz

kızlar ben şunu anlamadım tatlı tabağına geçmeden önce bi yarış yapıldı bi tabak çorba getirdiler ferhatla muzafferin önüne sırayla içinde ne olduğunu sordular muzaffer 5 tane bildi ferhat 8 tane bildi ve her bildikleri 2 puan ediyodu yani muzo 10 ferhat 16 puan kazanmıştı ama ne hikmetse onun hiç bi hükmü olmadı niye yapıldı o zaman keyfi bi yarışmamıydı kesinlikle hak yediler onuda puanlamaya katsalardı zaten ferhat kazanacaktı ne saçm oldu

onu puanlamaya kattilar zaten... ilk yarisma 10-16 ydi ikince tavuk yemeginde 31 - 34 oldu (muzo 7 ser ferhat 6 sar puan aldi)son tatlida 56-55 oldu (muzo 8+8+9 ferhat 7 ser puan aldi)

Puanlari bence finalde anlasmali verdiler. Ferhatada YINE haksizlik yapildi!! iyiki muzaffer bey kivrimli sekerleri iyi yapti. Amaaann yesinler. ama onemli olan bundan sonrasi. muzaffer turk mutfagindan baska birsey bilmiyor. Tatlida yapamiyor, corba sutlacini gorduk. Ferhattin bilmedigi yemek yok, onu daha acik gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…