Master Chef Show Tv

Bugün Muzaffere çok ayıp ettiler bence. Tamam tatlıyı yapamıyor olabilir ama güzel yemek yapıyor. Semra'yla yakın puan alması haksızlık oldu, kendide söyledi zaten. Semra batırdı bugün ya Sonunda hak yerini buluyor..
Ve umarım Ferhat 1. olur diyorum

Son düzenleme:

muzoyu zaten kafalarinda elemisler..
ferhatla o gicik kadini kapistiriyorlar..
umarim ferhat benzetir o ukala hatunu :)) pasalar gibi alir birinciligi..

semraya o kadar taviz verdiler ,yardımcı oldular değerini bilemedi batırdı resmen,
iş teklifleri felan almaya başlamış havalara girdi herhalde
muzaffer birinci olmalı tuğsan diyordum ama olmadı

bende muzocuyum
izmirli olmasının bir etkisi varmı bilemiyorum
semra çok gıcık ya bir havalar, insanlara şaşıyorum vallahii
içlerinde en dürüst murat şef bence

muzo muzo muzo
hergün heyecanla bekliyorum başlamasını

muzo muzo muzoooooo

semraya bu seferde yüksek verselerdi harbiden şike olduğunu çok belli edecekti juri
resmen balık çiğ pişmemiştii

muzafferiiii can-ı gönülden destekliyorum
inşallah o kazanır

çocuk konuşurken bile yemek yiyor sanki yaa
doyma hiddi lagılıyorum ben o konuşurken

Semra sonunda elendi bi oohh dedim..o kadın bana çok yapmacık geliyodu ne bileim..muzaffer yerine kesinlikle tuğsan orada olmalıydıçünkü muzafferin yemeklerde fazla birinciliği yoktu genelde tuğsanın yemekleri beğenildi.Haksızlık yaptılar kesinlikle..Ee artık ferhat birinci olmalı

ve semra gider

muzo yu da severim ferhatı da ama gönül isterdi ki tuğsanım finalde olsun
neyse semra gitti buna şükür en azından

Dün Semra'nın gitmesi yerinde bir karardı.Hatta geç bile kalındı.
Semra'dan çok daha iyi olan birçok kişiyi çok önceden elediler.
Muzaffer'in yerine Tuğsan'ın olması gerektiğini düşünüyorum.
Jüri özellikle Batuhan Tuğsan'ın çok üstüne giderek performansının düşmesine sebep oldu.
Yarışmalarda diğerleri (Ferhat, Muzaffer) rahatça yemeklerini yaparken özellikle Batuhan Tuğsan'ın yanında sürekli konuşarak elinin ayağının birbirine dolaşmasına neden oldu.

semra gitti iyi oldu
ama muzo 1.olacak galiba tanıtımdan onu çıkardım
ama ferhat hakediyor
tugsan kesin olmalıydı ama hakkı yendii
inceki yemeklerdeki performans ve 1.likler bişey ifade etmiyor bence
ki muzonun hiç 1.lligi yoktu

Bu sayfaya hiç girmemiştim ilk defa giriyorum. Semra'nın o yarışmada o kadar kalışı diğerlerinin o aralarda kötü yemekler çıkarmasından dolayı oldu. Ama kabul etmek gerekir ki Semra ilk geldiği günden bu yana kendini çok geliştirdi. Çok duygusaldı felan ama kendine daha güveni geldi kendini gösterebildiği yerler oldu ve şeflerin güvenini kazandı bir antipatim olmadı bu zamana kadar. Ama dün elendiğinde çok soğuktu ayrca bugün gündüz ki programda da yüzündne düşen bin parçaydı hatta Batuhan ne güzel şeyler söyledi yine de yüzü düzelmedi. Ne demek o kadar kişiden ilk üçe girmek o da çok güzel birşey buna sevinmesi gerekirdi. O çiğ balıkla finale olunamazdı. Bana göre final tam kalması gereken kişiler kaldı. Bazıları Tuğsan olmalıydı diyor ama Tuğsan gelenekselde oldukça uzaktı bu konuda kendini geliştirmemişti. Hatta kırmızı lahana ile bişrey yapmışlardı sos felan ona karalahana deyip durdu deli etti beni şeflerin yanında demedi neyse ki. Daha onu ayırt edemiyordu. Hayal dünyası geniş kendi bildiği şekilde bir yer işletirse başarılı olur. Bu geceki eleme de Ferhat'ı destekliyorum..

evet bende semradan rahatsız olmadım ve kendini çok iyi geliştirdiğini düşünüyorum.ama elemeden sonraki triplerinden hoşlanmadım.o kadar kişi elendi hiç o şekilde davranmadılar.semraya tolerans tanındı diyorlar ama ben buna inanmıyorum şansı yaver gitti ve semra gördüklerinide güzel uygulayan biriydi.bende ferhatı destekliyorum

Banada Muzaffer 1. oldu gibi geliyor....
Gerçi Ferhat olsun isterim ben de....

Yalnız çok kaliteli bir final oluyor bana kalırsa...
Keyif alıyorum yani izlerken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…