Master Chef Show Tv

dalga geçiyorlar izleyiciyle sanırım bu saate kadar izle izle sonra arkası yarın....izlemem artık banane yaaa parayı benim cebime koyuyorlar sanki...enayi gibi hissediyorum şuan kendimi...

mesaj atmam mı ben sımdı show tv ye dalga mı gecıyorsunuz dıye yarın asla show tv ızlemıyecegım

dalga geçiyorlar izleyiciyle sanırım bu saate kadar izle izle sonra arkası yarın....izlemem artık banane yaaa parayı benim cebime koyuyorlar sanki...enayi gibi hissediyorum şuan kendimi...

aynen bende izlemiycem zaten tekrar tekrar gösterirler hafta içi sinir oldmmmmmmmmm

attım mesajı dalGA gecer gıbı arkası yarın dedınız fılan yazdım cevap yazıcaklar mı bakalım
cok buyuk ayıp bu ya ..
yarın yada hafta ıcı saatlerce surecek olan özetı ızlerdık bızde

Çok saçma oldu yaa bu nre böyle. Haftabaşından beri final dediler bugün hep yazdı bu gece final diye bu mu final. Kanal resmen işin kaymağını yemek istiyor bizi de kullanıyor verilen uzun reklamlar da cabası. Heralde gece reklam sınırlaması yok o yüzden gece veriyorlar yarışmayı. Bir anda bitince şok oldum önce yazdı survivordan sonra diye ama ben heralde tekrarını verecekler dedim. Böyle saygısızlık olmaz. Başım ağrıyordu uykum vardı yatmadım izledim yaa.. Bende yazıcam amaa...

Yarışmaya gelince, çorbada kesin şeyleri söylememeleri çok abesti daha önce de böyle bir etaptan geçtiler ve herşey vardı. Murat şef üstüne basa basa aklınıza gelebilen herşey dedi ama bir su bir tuz diyemediler yaaa. Bence danışıklı dövüş vardı orada arayı fazla açmamaları konusun uyarılmışlardır kesinlikle. Çünkü ara fazla olsaydı mesela Ferhat bir 30 puan olsaydı orada ara baya açılacaktı kapatmak zor olacaktı şeflerde hem 10 ar puan vermezler hem de Ferhat çok kötü puanlar alacak kadar kötü yemekler çıkarmaz finalde o yüzden baştan geçmiş olurdu Muzafferi sonuç belli olurdu az çok o yüzden arayı açmadılar bilerek. Aynı şey Muzaffer içinde geçerli tabii.. Ana yemekte Ferhat'ın ki Muzaffer'e göre çok basit kaldı. 45 dk için oldukça kolaydı. Ferhat'ı destekliyorum ama o yemeği yakıştıramadım. Semra'nın yüzü yine asık yine asık hiç mutlu olmaz mı bu kaın anlamıyorum. Hep destekleidm onu da şefler çok sütüne gitti ama o geliştirdi kendini dedim ama kadın son 3 e kalmaya bile sevinmedi yaa...

yarım kalan final bu akşam Survivor dan sonraya kaldı bugün de pasta ustası gelecek tatlı yapacak onlarda uygulayacak tatlı etabı olduğu için Muzafferin şansı az gibi görünüyor ama tavuk yemeğinde gerçekten dah acesaretliydi Ferhat 1 çeşit yaptı Muzo 3 çeşit

Dün akşam forumlarda dolaşırken okuduğuma göre ; Muzaffer kazanmış... ...
Göreceğiz ne kadar doğru ne kadar yanlış...

Ben de bu akşamda izlemeyi düşünmüyorum !

Dün akşam forumlarda dolaşırken okuduğuma göre ; Muzaffer kazanmış... ...
Göreceğiz ne kadar doğru ne kadar yanlış...

Ben de bu akşamda izlemeyi düşünmüyorum !

Hadi yaa... Muzaffer mi kazanmışş. Her yerde bir dedikodu çıkıyor bakalım ne kadar doğru. Aslında izlememek lazım ama hiçbir bölümünü kaçırmadım nerdeyse ve finali de izlemek istiyorum. Zaten bitiyor tatile giriyor sanırım yeni sezonda yenisi olur herhalde..

resmen hak yediler aferin ya
ferhatı seçmeyen adamların daha izlemem yarışmasını ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…